2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Πρόκληση: Ο κύριος Φώτης έχρισε τη γνωστή Μ. Ρεπούση (του «συνωστισμού» στη Σμύρνη) «σκιώδη» στο Παιδείας!


Σχόλιο Ενδελέχεια: Είναι η κ. Ρεπούση που αποχώρησε από τη Βουλή τη στιγμή της τήρησης του ενός λεπτού σιγής για τα θύματα της γενοκτονίας των Ποντίων, αλλά, φυσικά, αυτό δε σχολιάστηκε αρνητικά από τους μαχητικότατους ''αντιφασίστες'' - ίσως, επειδή όλοι αυτοί οι ''αντιφασίστες'' δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τους Τούρκους και άλλους Βαλκάνιους φασίστες που ονειρεύονται διαμελισμό της Ελλάδας και των Ελλήνων. Μόνο που το υπουργείο που παραχώρησε ο κ. Κουβέλης στην κ. Ρεπούση θα έπρεπε να λέγεται Υπουργείο Νεο - ραγιαδικής Παιδείας...

Τη συγγραφέα του «συνωστισμού της Σμύρνης» και βουλευτή του κόμματος στην Α' Πειραιώς έχρισε «σκιώδη» υπουργό Παιδείας της ΔΗΜ.ΑΡ. ο Φώτης Κουβέλης, προκαλώντας με την κίνησή του αυτή αντιδράσεις, κυρίως στον χώρο του Διαδικτύου. 

Ο Φώτης - Φανούρης Κουβέλης, που οι πληροφορίες τον έφεραν να προτείνει και τη συμμετοχή της στην κυβέρνηση πριν από μερικές εβδομάδες, αλλά τότε έπεσαν επάνω του και δικοί του άνθρωποι να μην το κάνει, έδωσε τον ευαίσθητο τομέα της παιδείας στη Μαρία Ρεπούση στον δικό του «σχηματισμό» σκιώδους κυβέρνησης. Τον τομέα των Οικονομικών ανέλαβε ο βουλευτής Γ. Μιχελογιαννάκης, της Διοικητικής Μεταρρύθμισης ο Γ. Πανούσης, των Εσωτερικών ο Δ. Αναγνωστάκης, των Εξωτερικών η Μ. Γιαννακάκη, της Αμυνας ο Βασίλης Οικονόμου, της Ανάπτυξης η Μ. Ξυροτύρη, του Περιβάλλοντος η Ν. Φούντα, του Αθλητισμού ο Γ. Ψαριανός, της Απασχόλησης ο Γ. Κυρίτσης, της Υγείας ο Ο. Βουδούρης, της Αγροτικής Ανάπτυξης ο Π. Μουτσινάς, της Δικαιοσύνης ο Ν. Τσούκαλης, του Τουρισμού ο Θ. Ψύρρας, της Μακεδονίας - Θράκης η Κ. Μάρκου και της Επικρατείας ο Σ. Λυκούδης.

Διευθυντής της Κ.Ο. και γραμματέας θα είναι ο Γιάννης Αμοιρίδης, ενώ χρέη κοινοβουλευτικών εκπροσώπων θα εκτελούν οι Νίκος Τσούκαλης και Βασίλης Οικονόμου.

Οι σχετικές αποφάσεις επικυρώθηκαν κατά τη διάρκεια χθεσινής συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Αριστεράς με ομοφωνία.



GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: