2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Διαφήμιση του ΑΛΦΑ στον τουρισμό της Αλβανίας


Στο σημερινό δελτίο ειδήσεων του ΑΛΦΑ οι Έλληνες τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ωραιότατη διαφήμιση του τουρισμού στην Αλβανία! Είναι πανέμορφες οι παραλίες, πάμφθηνες οι τιμές και σερβίρονται κλασικές ...αλβανικές γεύσεις, όπως η χωριάτικη σαλάτα... Η διαφήμιση περιλάμβανε δηλώσεις ευχαριστημένων τουριστών και Ελλήνων.
Δηλαδή, σε εποχή οικονομικής κρίσης, ο τηλεοπτικός σταθμός του ΑΛΦΑ διαφημίζει τουριστικούς προορισμούς στην Αλβανία, τη στιγμή που οι Έλληνες ξενοδόχοι αντιμετωπίζουν μείωση των αφίξεων και κατεβάζουν τις τιμές. Με αυτόν τον τρόπο, ο ΑΛΦΑ βάζει το λιθαράκι του στην... αναπτέρωση της ελληνικής οικονομίας που κατά τα άλλα τον καίει, διαφημίζοντας ανταγωνίστριες της Ελλάδας χώρες στον τομέα του τουρισμού. Και όλα αυτά λίγες μέρες μετά την επίδειξη επεκτατισμού από τους Αλβανούς που ονειρεύονται ''Τσαμουριά'' και χαρακτηρίζουν τα Σύβοτα, έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα ''αλβανικό''.



Αξιοσημείωτο ότι η διαφήμιση ήταν για τους Άγιους Σαράντα όπου οι Έλληνες της περιοχής στερήθηκαν των περιουσιών τους με βάναυση παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους, για να γίνει η... τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. 
 Πάντως, το σημαντικό συμπέρασμα του ρεπορτάζ του ΑΛΦΑ είναι ότι το δόγμα ότι οι Αλβανοί μετανάστες βοηθούν την ελληνική οικονομία είναι εντελώς αβάσιμο. Η αλβανική οικονομία αναπτύσσεται με χορηγό την ελληνική που πάει απ' το κακό στο χειρότερο.


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: