2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Καρποί της Αραβικής ''Άνοιξης'': Μουσουλμάνοι κληρικοί καλούν σε καταστροφή των Πυραμίδων - σε δέκα χρόνια ο Παρθενώνας;


Σύμφωνα με δημοσίευμα των Washington Times, που επικαλούνται αραβικά μέσα ενημέρωσης, εξέχοντες μουσουλμάνοι κληρικοί άρχισαν να προτρέπουν για την κατεδάφιση των Αιγυπτιακών Πυραμίδων, οι οποίες αποκαλούνται από τον Σαουδάραβα Sheikh Ali bin Said al-Rabi‘i, ''αυτά τα σύμβολα του παγανισμού''. Άλλωστε εδώ και καιρό, το Αιγυπτιακό κόμμα των Σαλαφιστών σχεδιάζει να τις καλύψει με κερί!
Πρόσφατα, ο “Sheikh of Sunni Sheikhs” του Μπαχρέιν και πρόεδρος του συμβουλίου Εθνικής Ενότητας, Abd al-Latif al-Mahmoud, κάλεσε τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Αιγύπτου, Μωχάμεντ Μόρσι, ''να καταστρέψει τις Πυραμίδες και να πετύχει ό, τι ο Sahabi Amr bin al-As δεν μπόρεσε''.

Πρόκειται για αναφορά στο σύντροφο του μουσουλμάνου προφήτη Muhammad, Amr bin al-As, και τους πολεμιστές του αραβικών φυλών, οι οποίοι εισέβαλαν στην Αίγυπτο. Υπό τον al - As και την μετά από αυτόν μουσουλμανική κατοχή καταστράφηκαν πολλές Αιγυπτιακές αρχαιότητες ως απομεινάρια  της απιστίας.



Μπορεί να φανταστεί εύκολα κάποιος τι θα συμβεί στις Ελληνικές αρχαιότητες, όταν - αναπόφευκτο με την πορεία των πραγμάτων - οι μουσουλμάνοι (ανάμεσά τους υπάρχουν και φανατικοί) γίνουν η πλειοψηφία στην Ελλάδα. Φυσικά, οι μουσουλμάνοι που χαίρουν της απεριόριστης ανοχής κάποιων - ανοχή στη μη ανοχή των μουσουλμάνων - δεν είναι φημισμένοι για την ανοχή τους σε ξένους πολιτισμούς, ή εμπάση περιπτώσει, διαφορετικούς από αυτό που θεωρούν οι ίδιοι πολιτισμό. Κάποιοι ''προοδευτικοί'' δείχνουν ανοχή στην επιβολή της μη ανοχής και του σκοταδισμού όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο το δυτικό κόσμο.

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: