2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

ανθελληνικό παραλήρημα...




Στην Αθήνα, πριν μερικά χρόνια, σε κάποιο αστικό λεωφορείο:

Καθόταν απέναντί μου ένας μετανάστης. Και μπαίνει, στο μεταξύ, μια γυναίκα. Η οποία, με τρόπο βίαιο, σηκώνει το μετανάστη, για να καθίσει η ίδια.

Ύστερα στρέφεται σε μένα και με ρωτάει:

-Δεν έκαμα καλά, πάτερ;
-Όχι, της αποκρίνομαι, δεν έκαμες καθόλου καλά!
Γιατί η συμπεριφορά σου αυτή δεν ταιριάζει καθόλου με τα ήθη της πατρίδας μας. Τα παλιότερα και τα τωρινά. Κι, ακόμη, γιατί μπορεί κι εσύ κάποια στιγμή να αναγκαστείς να μεταναστεύσεις. Και θα σε πικράνει πολύ μια ανάλογη συμπεριφορά εκ μέρους κάποιων ξένων σε βάρος σου!

Κι εξάλλου θυμούμαι που στο πανεπιστήμιο αποκαλούσαμε τους μαύρους συμφοιτητές μας, χιουμοριστικά, «κανίβαλους».

Κι εκείνοι. με την ίδια χιουμοριστική διάθεση, μας απαντούσαν εύστοχα:
«Εμείς τρώμε τους ανθρώπους, επειδή πεινάμε. Ενώ εσείς οι λευκοί τους σκοτώνετε, όχι από ανάγκη, αλλά από διαστροφή»!…




Η ρατσιστική συμπεριφορά της γυναίκας, στο πρώτο παράδειγμα, αποτελεί. για τα δεδομένα του τόπου μας, μια κακοήθη εξαίρεση.

Ενώ το, φαινομενικά, χονδροκομμένο αστείο, στο δεύτερο παράδειγμα, παρά τη φαινομενική του σκληρότητα, όχι μόνο δεν δημιουργούσε ρατσιστικές αποστασιοποιήσεις, αλλά προκαλούσε και φιλικότερες προσεγγίσεις.

Και ας έρθουμε τώρα στο διαβόητο «απόφθεγμα» της Βούλας Παπαχρήστου.

Που, σκόπιμα, κατά τη γνώμη μου, μεγιστοποιήθηκε, προκειμένου να την «κάψουν», ως αθλήτρια, στην πυρά της «ιερής» τους εξέτασης. Και όχι μόνο…

Τι λέει, λοιπόν, το απόφθεγμα;


«Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστο τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σιτικό φαγητό»»!…


Πρόκειται για ένα τελείως ανώδυνο αστείο. Που ωστόσο μεγιστοποιήθηκε παμπόνηρα από εκείνους, που σκόπιμα το δημιούργησαν και το προώθησαν στην αθλήτρια, για να την παγιδεύσουν.….
Γιατί απώτερος σκοπός τους δεν ήταν να πλήξουν και να δυσφημήσουν μόνο την αθλήτρια, αλλά, σε τελική ανάλυση, την ίδια την Ελλάδα.

Και αναρωτιέται κανείς, αν κάποιες περίεργες υποθέσεις ντοπαρίσματος Ελλήνων αθλητών, δεν είναι στημένες.

Εκ μέρους των κέντρων εκείνων, που με τη μετάλλαξη τροφίμων και φαρμάκων μεθοδεύουν την ρατσιστική επιλογή και τον αποδεκατισμό του ανθρωπίνου γένους.
Έτσι ώστε για μια ακόμη φορά, με την ευκαιρία των ολυμπιακών αγώνων, να μας διασύρουν παγκοσμίως. Όπως έχουν κάμει αλλεπάλληλες φορές τα τελευταία χρόνια.

Οι ίδιοι, ακριβώς, που, παράλληλα, με την οικονομική και τη μεταναστευτική, έχουν στήσει εναντίον μας και την επικοινωνιακή αγχόνη. 

Δεδομένου ότι ελέγχουν, όχι μόνο την οικονομία, αλλά και τη συντριπτική πλειονότητα των ΜΜΕ, παγκοσμίως.
Και ταυτόχρονα υποκινούν και συντηρούν πολεμικά μέτωπα σε βάρος διαφόρων χωρών (Αφγανιστάν, Ιράκ, Σερβία, Β. Αφρική, Συρία, κλπ).

Προκαλώντας, με το καταστροφικό τους όργιο και το ακατάσχετο μεταναστευτικό κύμα των εξαθλιωμένων λαών. 

Τους οποίους αφήνουν να εισρέουν, δήθεν τυχαία, στην πατρίδα μας, χωρίς όμως να τους επιτρέπουν την περαιτέρω προώθηση.
Με αντικειμενικό τους σκοπό να μεταβάλουν την πατρίδα μας σε ένα γκέτο ραγδαία διογκούμενης εγκληματικότητας. Και προϊόντος του χρόνου να δημιουργήσουν ένα ανθελληνικό εσωτερικό μέτωπο απελπισμένων αλλόφυλων και αλλόθρησκων.

Και έχουν το απύθμενο θράσος να μας κατηγορούν από πάνω και για ρατσισμό!

Οι «σούπερ-ρατσιστές» και κανίβαλοι, που καταληστεύουν και νέμονται τον πλούτο των λαών ολάκερης της Γης. Και καταδικάζουν εκατομμύρια ανθρώπων σε θάνατο.
Και μας κατηγορούν, προκειμένου να μας κλείνουν το στόμα, για να μην τολμούμε να καταγγέλλουμε το δικό τους βάρβαρο και κανιβαλικό ρατσισμό.

Καθώς τους ακομπανιάρουν, δυστυχώς, και τα δικά μας φασιστο-κόμματα και τα πληρωμένα φαστιστο-κάναλα και οι ορδές των ασυνείδητων φασιστο-δημοσιογράφων.


Που φωνάζουν για τον, δήθεν, φασισμό και ρατσισμό των Ελλήνων και των αθλητών μας, οι ξεδιάντροποι.
Ακολουθώντας το εφιαλτικό παράδειγμα του «λεφτά υπάρχουν» ή του «μαζί τα φάγαμε». Που χαρακτήριζαν τους Έλληνες «διεφθαρμένους», «κοπρίτες», κλπ.

Ενώ ταυτόχρονα κουκουλώνουν το ρεσιτάλ φασισμού και ρατσισμού, που δίνουν, ανελλιπώς και ανηλεώς. σε βάρος των Ελλήνων, οι δολοφόνοι της τρόικας του εσωτερικού και του εξωτερικού.

Καθώς αυτή τη στιγμή, κυριολεκτικά, καταληστεύουν και κατεδαφίζουν τα νοικοκυριά μας και την πατρίδα μας.
Προκειμένου να πετύχουν την εξαθλίωσή μας και τον εξολοθρεμό μας.…

Οι ελληνόφωνοι ανθέλληνες!….



GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι ακριβώς είναι. Δεν είναι τυχαίο ότι αμέσως μόλις οι εγχώριοι καραγκιόζηδες μεγιστοποίησαν το θέμα Παπαχρήστου, εμφανίστηκε το ντοπατισμένο δείγμα του Χονδροκούκη, σαν να δόθηκε ένα αόρατο σύνθημα. Πρόθεση; Με την ευκαιρία των Ολυμπιακών όπου η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο της θετικής προσοχής, να πλήξουν με το χειρότερο τρόπο την εικόνα της - εδώ ο ΣΕΓΑΣ βγήκε και δήλωσε πως η Ελλάδα είναι το σταυροδρόμι της ντόπας!! Δηλαδή, ούτε εχθροί μας να ήταν! Η Ελλάδα των δυο μεταλλίων σταυροδρόμι ντόπας, ενώ ΗΠΑ, Κίνα κτλ που σαρώνουν τα μετάλλια, χωρίς ελέγχους ντόπινγκ είναι αθώες περιστερές.

Ονειρεύομαι τη στιγμή που ένας αληθινός Έλληνας ηγέτης πάψει να δίνει την ιερή μας φλόγα σ' αυτούς που εξευτελίζουν την Ελλάδα και μετατρέπουν την ιερή φλόγα σε αναπτήρα τσιγάρων!

Όσο για την κυρία και το μετανάστη, δυστυχώς, η καλοσύνη που δείξαμε, αποθράσυνε τους μετανάστες και μας έκανε μετανάστες στον τόπο μας. Βλέπετε, στη Γερμανία όπου συμπεριφορές σαν της κυρίας είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση, η εγκληματικότητα των μεταναστών είναι ελάχιστη. Αλλά εμείς φοβηθήκαμε μη μας πουν ''ρατσιστές'' - προτιμούμε να μας πουν εξαφανισμένους...

marianaonice είπε...

Πόσο σωστά τα λέτε πάλι πατέρα Ηλία!
Έτσι είναι. Κάποτε η Ελλάδα λάτρευε τον Ξένιο Δία και ήταν παροιμιώδης η ανθρωπιά και η καλωσύνη των ανθρώπων της. Όμως τελικά μας κατάντησαν μισάνθρωπους και φοβισμένους "μετανάστες" στον ίδιο μας τον τόπο! και όπως λέει κι η Ενδελέχεια αυτό αποθράσυνε κάθε τυχάρπαστο και τυχοδιώκτη εγκληματία αλλοδαπό να παρανομεί σε βάρος μας βλάπτονας ακόμη και τους νοικοκυραίους και νόμιμους ομοεθνείς του, που ξέρουν να τιμούν τη χώρα που τους φιλοξενεί και τους ανθρώπους που τους δέχονται. Γιατί υπάρχουν και τέτοιοι κι ας μη το ξεχνάμε.

marianaonice είπε...

Εγώ άλλωστε δεν βλέπω καν ρατσισμό στο εν λόγω σχόλιο! χιούμορ βλέπω καθαρό όπως τα αστεία με τους Πόντιους. Το αν ένα αφρικανικό κουνούπι έφθασε στην Ελλάδα και απειλεί Έλληνες και αλλοδαπούς αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Το ότι η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει μεγάλο αριθμό Αφρικανών μεταναστών κι αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Επομένως που είναι το υποτιμητικό;
Αν ένα κουνούπι της Ελλάδας εμφανιζόταν σε χώρα όπως η Αυστραλία όπου οι Έλληνες κυριαρχούν σε τι θα έβλαπτε αν κάποιος έλεγε ότι το ελληνικό κουνούπι θα έβρισκε Έλληνες να "τρώει" στην Αυστραλία;;
Που βγαίνει τέλος πάντων το υποτιμητικό για τον Αφρικανό, τον Έλληνα, τον Αλβανό κ.ο.κ. με το κουνούπι;; ΜΗ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!!