2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Με τομάτες υποδέχτηκαν τη Χίλαρυ οι Αιγύπτιοι



Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας των Washington Times, η αυτοκινητοπομπή της υπουργού Εξωτερικών των Η.Π.Α. δέχτηκε παπούτσια και τομάτες από Αιγύπτιους διαδηλωτές στην πόλη της Αλεξάνδρειας. 

Οι Αιγύπτιοι υπεύθυνοι ασφαλείας ανέφεραν πως οι διαδηλωτές φώναζαν ''Φύγε, Κλίντον'' και ''Μόνικα, Μόνικα'', αναφερόμενοι στην εξωσυζυγική σχέση του Μπιλ Κλίντον.
Το CNN ανέφερε πως οι τομάτες πετάχτηκαν, την ώρα που η αυτοκινητοπομπή της Κλίντον έφευγε από το αμερικανικό προξενείο της Αλεξάνδρειας που μόλις άρχισε ξανά τη λειτουργία του. Μάλιστα, οι ηχητικές διαμαρτυρίες στο ξεκίνημα της επίσκεψης της Κλίντον είχαν σαν αποτέλεσμα να γίνει η τελετή στο εσωτερικό του κτιρίου.

Στην Ελλάδα αναμένουμε την επίσκεψη του έτερου του ζεύγους Κλίντον που, σύμφωνα με τα καθεστωτικά ελληνόφωνα ΜΜΕ, θα έρθει, για να αναστρέψει το αρνητικό κλίμα για την Ελλάδα - αυτός που πρωταγωνίστησε μαζί με τον Κ. Σημίτη στο φιάσκο των Ιμίων και στον εξαναγκασμό της Ελλάδας να αποδεχθεί γκρίζες ζώνες... Με τέτοιους υποστηρικτές καλύτεροι οι εχθροί..


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: