2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Ρίξτε πρώτα τις…μαχαιριές!

Του Θανάση Νικολαΐδη 

ΔΕΝ πλήρωναν φόρους οι έχοντες κλέβοντας το ανοχύρωτο κράτος, δεν πλήρωναν οι μη έχοντες. Άρχισαν να πληρώνουν (οι δεύτεροι), πειθαναγκασμένοι μιας και υπάρχουν ανάγκες και η κρίση μαίνεται. Και σκέφτεται ο φτωχός και υπόχρεος: Να πληρώσω χωρίς λογαριασμό για την τύχη του υποχρεωτικού οβολού μου; Με κρυμμένο τον υποδοχέα του ιδρώτα μου, πασπαλισμένου με τη στέρηση και τις δυσκολίες μιας μίζερης ζωής; ΔΕΝ μας δίνουν λογαριασμό, γι αυτό ρίξαμε τη δικιά πάνω στο σπάταλο κράτος και τους «δημοσία δαπάνη» τρεφόμενους. Συνταξιούχους και εν ενεργεία. Ψηλαφίσαμε αμοιβές εργαζομένων και «εργαζομένων», τάξεων και παρατάξεων (αμειβομένων κομματόσκυλων), υψηλόβαθμων που αμείβονται ηγεμονικά και αμύνονται ηρωικά. Για τα δικαιώματα και τα κεκτημένα τους. ΠΟΥ, λοιπόν, θα πάει το χρήμα του φορολογούμενου; Σε τσέπες «υψηλόβαθμων» των πολλαπλών επιδομάτων. Σε συνταξιούχους π.χ. της ΔΕΗ που διέθετε εναερίτες χαμηλόμισθους και καρεκλοκένταυρους υψηλόμισθους με πολλαπλές συντάξεις. Ανάμεσά τους και συνδικαλιστές (Ρίζους οικονομημένους και Φωτόπουλους…φαντασμένους), που εκπροσωπούσαν εργαζομένους και κορόιδεψαν το κράτος που τους χαρίζονταν για λόγους κοινωνικής ηρεμίας και εκλογικών…θριάμβων. ΤΟ χρήμα σου της φορολόγησης θα πάει και σε τσέπες πολιτικών.


 
Με δικαιώματα κτισμένα επιμελώς και χωρίς τσίπα, σε περίοδο παχέων αγελάδων. Και τώρα; Κάτι (από προνόμια) αφήνουν σκόπιμα να τους ξεφύγει απ’ τα δάχτυλα, πριν τα ξανασφίξουν με τη γροθιά. Παλιά ραμολιμέντα που προσδοκούν δεδουλευμένα, αλλά και μεταγενέστεροι που θέσπισαν προνόμια με πρώτο και καλύτερο εκείνο της συνταξιοδότησης. Κάτι (από σύνταξη) ο ένας ως τέως δήμαρχος και μετέπειτα βουλευτής, να κάποιες…λιγοστές οικονομισιές από υπερωρίες και επιτροπές ο άλλος, μια φοροαπαλλαγή με τις «εισπράξεις» σε κωδικό που δεν φορολογούνται, τι άλλο θέλεις από κίνητρο να γίνεις βουλευτής; ΠΟΥ αλλού πάει (θα) πάει το χρήμα του πένητα φορολογούμενου και συνεπούς πολίτη; Σε αδηφάγες ΜΗΚΥΟ που δεν τις διέλυσαν σε ένα βράδυ. Στους «ανάπηρους» που δεν τους τα πήραν με…κεφαλοκλείδωμα. Στους εργαζόμενους και «εργαζόμενους» υπουργείων που την έβγαλαν με ένα χαρτί από γραφείου σε γραφείο και τους δυσδιάκριτους και ανενόχλητους κηφήνες, με το κοντέρ να γράφει με το χτύπημα της κάρτας. Για επιδόματα (που ξεπερνούν τον βασικό μισθό) διευθυντών με τις ιδιαίτερες και τους πολλούς γραφιάδες. Θα πάει σε τσέπες αμέτρητων διευθυντών του ΕΣΥ, που δεν…μάτωσε η λευκή μπλούζα τους από αίμα ασθενή, σε στρατιές εργαζομένων «παρά τω Υπουργώ», αλλά και αποσπασμένων σε βουλευτικά γραφεία (συζύγων, αδερφών, ξαδέρφων…). ΑΚΟΝΙΣΤΕ το μαχαίρι, ρίξτε τις μαχαιριές, κ.κ. κυβερνώντες, και θα ανταποκριθούμε ασμένως στις φορολογικές μας υποχρεώσεις.

GoPetition
 Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: