2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Ο Αιγύπτιος πρόεδρος έδωσε χάρη σε 25 ηγέτες της Τζιχάντ


Σύμφωνα με δημοσίευμα των Washington Times, ο νέος Αιγύπτιος Πρόεδρος, Μοχάμεντ Μόρσι, στα πλαίσια της έναρξης του μήνα του Ραμαζανιού, απένειμε χάρη σε 572 φυλακισμένους του στρατού ανάμεσα στους οποίους και 25 ηγέτες της Ισλαμικής Τζιχάντ και της Jama'a al-Islamiya . Αυτό δήλωσε ο αδερφός του ηγέτη της Αλ Κάιντα, Mohamed al-Zawahiri.


Ο Μόρσι ανακοίνωσε πως, για να σηματοδοτήσει την έναρξη του Ραμαζανιού, απονέμει χάρη σε 572 φυλακισμένους του στρατού που η φυλάκισή τους σχετίζεται με τα γεγονότα της επανάστασης της 25ης Ιανουαρίου, ή των ταραχών στη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου.
Η απόφαση περιελάμβανε μερικούς από τους ηγέτες της Jama'a al-Islamiya και της Τζιχάντ που είχαν καταδικασθεί σε θάνατο, συμπεριλαμβανομένων των  Hassan Khalifa, Ahmed Abdel Kader, Shaaban Howaidy and Gharib al-Shahat. Επιπλέον, οι Saber Salama and Shawky Salama, φυλακισμένοι που έλαβαν χάρη, είχαν καταδικασθεί σε 25 χρόνια κάθειρξης.
Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά η άμεση σχέση της Αλ Κάιντα και, γενικότερα, της ισλαμιστικής τρομοκρατίας με τους αντικαθεστωτικούς της ''Αραβικής Άνοιξης'' που, τελικά, μόνο Άνοιξη δεν είναι, αλλά ένα σκοταδιστικό κύμα μίσους και φανατισμού που εξαπλώνεται πάνω από τις μετριοπαθείς, ως τώρα, αραβικές χώρες. Και, φυσικά, αποδεικνύεται η υποκριτική και ύποπτη στάση της Δύσης που υποστήριξε και προώθησε - με κίνητρα υποτίθεται ανθρωπιστικά - την επικράτηση αυτών των καθεστώτων.


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: