2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Και ο Φ. Κουβέλης σε αναζήτηση εργασίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση



Ακολουθώντας το παράδειγμα των καλών συναδέλφων του, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, όπως κάθε πολιτικός αρχηγός που σέβεται τον εαυτό του, πηγαίνει στις Βρυξέλλες, για να έχει συναντήσεις ''κορυφής'' - συναντήσεις ''πάτου'' για την Ελλάδα.

Συναντιέται με θεσμικούς παράγοντες της ΕΕ και άλλες προσωπικότητες, για να τους εκθέσει το σχέδιό του για την Ελλάδα. Θα παρουσιάσει τις θέσεις του στους ξένους, ώστε να πάρει τη συγκατάθεση - έγκρισή τους και μαζί την υποστήριξή τους για την κατάληψη της θέσης του συγκυβερνώντος, όπως είναι γνωστό ότι είναι η φιλοδοξία του κ. Κουβέλη.
Να μην αφήσει την Ελλάδα ακυβέρνητη, να τη ''γλιτώσει'' απ' τον ''εφιάλτη'' της ακυβερνησίας, κάνοντας τον εαυτό του μέλος της κυβέρνησης που θα παραδώσει την Ελλάδα στην κυβέρνηση της Τρόικα και όσων κρύβονται πίσω της.


Και, για να κάνει τη φιλοδοξία του πραγματικότητα, ποιο είναι πιο σημαντικό βήμα από την έγκριση - διορισμό από τους εργοδότες; Η τριήμερη επίσκεψη του κ. Κουβέλη, όπως και οι αντίστοιχες επισκέψεις των Βενιζέλου, Σαμαρά, Τσίπρα στα κέντρα αποφάσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θυμίζει έντονα την ολιγόωρη επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στις ΗΠΑ στην κορύφωση του προεκλογικού αγώνα για τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009...

Γενικά, απ' το 2009 και μετά φαίνεται πως οι εκλογικές αναμετρήσεις της Ελλάδας κρίνονται - τουλάχιστον, αυτή είναι η επιθυμία κάποιων υποψήφιων ηγετών των Ελλήνων - στα κέντρα αποφάσεων του εξωτερικού... Άλλωστε, οι αρχηγοί των κομμάτων φρόντισαν να μετατρέψουν τη θέση του πρωθυπουργού της Ελλάδας σε υπαλληλική θέση Β' κατηγορίας για τα αφεντικά του διεθνούς κραταιού συστήματος.



Τριήμερη επίσκεψη στις Βρυξέλλες πραγματοποιεί από σήμερα έως την Τρίτη 5 Ιουνίου ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο τύπου Ανδρέα Παπαδόπουλο. Αναφερόμενος στο ταξίδι του στις Βρυξέλλες, ο κ. Κουβέλης δήλωσε ότι στις συναντήσεις που θα έχει με θεσμικούς παράγοντες της ΕΕ και πολιτικές δυνάμεις του Ευρωκοινοβουλίου, θα προβάλλει τις θέσεις της χώρας για επιμήκυνση της δημοσιονομικής προσαρμογής έως το τέλος του 2017, για ευρωπαϊκή Εγγύηση των τραπεζικών καταθέσεων των Ελλήνων αλλά και για θέματα της ανάπτυξης και της ανεργίας.

Το πρόγραμμα συναντήσεων του προέδρου της ΔΗΜΑΡ περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

Τη Δευτέρα στις 11.30 π.μ., θα έχει συνάντηση με τον Χάνες Σβόμποντα, πρόεδρο της σοσιαλιστικής ομάδας του ευρωκοινοβουλίου, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα συναντηθεί με τον Φρανκ Βάλτερ Στάινμαγερ, πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών.

Την Τρίτη, στη μία το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με τον Λάσλο Άντορ, Επίτροπο Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Κοινωνικής Ένταξης, στις 2.30 μ.μ. θα συναντηθεί με την Κατερίν Τραουτμάν, επικεφαλής των ευρωβουλευτών του Γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος και στις 5.30 μ.μ., με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.

Πηγή: ΕΡΤ, ΑΠΕ


GoPetition 
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: