2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Φοβισμένε Έλληνα πολίτη!


Η τρομοκρατία οι απειλές και οι εκβιασμοί καλά κρατούν τόσο από τα εγχώρια φερέφωνα ΜΜΕ όσο και από τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο, αλλά και από το εξωτερικό.
Κύριο μέτωπο απειλών ότι θα μας διώξουν από το ευρώ. Επαναλαμβάνω για χιλιοστή φορά ότι στην Ευροζώνη δεν μπορεί να διωχθεί  χώρα μέλος της έξω από αυτή διότι δεν υπάρχει πουθενά στις Ευρωσυμφωνίες πρόβλεψη για διώξιμο χώρας!!! Τόσο απλά.
Οι Σαμαροβενιζέλοι έχουν υπογράψει Μνημόνιο για μέτρα 11.600.000.000 ευρώ για τα επόμενα χρόνια. Υποπτεύεστε ή μάλλον ξέρετε τι σημαίνουν τα μέτρα αυτά.
  •  Μείωση των μισθών και των συντάξεων μέχρι 300 ευρώ για να ευθυγραμμισθούμε με τη Βουλγαρία όπως επιθυμούν οι τροϊκανοί «φίλοι» μας.
  •  150.000 απολύσεις κατ ελάχιστον στο δημόσιο τομέα και έχει ο Θεός.
  • Νέες απολύσεις  χιλιάδων εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα
  •  Κατακρήμνιση και των ελαχίστων εναπομεινάντων μέτρων στο κράτος πρόνοιας.
  • Νέοι άστεγου και νέοι φτωχοί
  • Γκρέμισμα της υγείας και της παιδείας. Ήδη έχουμε τα πρώτα σκληρά δείγματα της ανάλγητης διακυβέρνησής τους. Δεν υπάρχουν ούτε γάζες στα Νοσοκομεία. Καρκινοπαθείς δεν παίρνουν τα φάρμακά τους με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ζωή τους. Η παιδεία έχει διαλυθεί.
  •  Νέες αυτοκτονίες απελπισμένων συμπολιτών μας.


    Πόσες δεκαετίες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν σου είπαν τόσα ψέματα με αποκορύφωμα τα τελευταία δυόμισι χρόνια. Σκέφτεστε τα ψέματα που έλεγαν Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου και πόσο συκοφάντησαν τη χώρα; Σκέφτεστε τι ψέματα λένε και σήμερα πως θα ξανασώσουν τη χώρα; Γιατί δεν την έσωσαν τα τελευταία δυόμισι χρόνια; Σκέφτεστε σε τι κατήφορο θα μας οδηγήσουν αν καταλάβουν ξανά την εξουσία;
    Μισθωτέ και συνταξιούχε, άνεργε, νεόπτωχε θα αγνοήσετε τι συνέβη τα τελευταία χρόνια και τι θα συμβεί τα επόμενα αν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ καταλάβουν ξανά την εξουσία;
    Μισθωτέ και συνταξιούχε άνεργε και νεοάστεγε και νεόπτωχε θα υποκύψεις στον θλιβερό εκβιασμό και θα ψηφίσεις τους εγκληματίες που οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή; Έχεις την παραμικρή ψευδαίσθηση ότι δεν θα συνεχίσουν τα ίδια;
    Το λέω καθαρά. Όσοι ψηφίσουν σε αυτές τις εκλογές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν θέλω να μου κλαίγονται μετά:
    ·        Μου μειώσανε πάλι  και πάλι το μισθό!
    ·        Μου μειώσανε δεν ξέρω μέχρι που τη σύνταξη!
    ·        Με απολύσανε από το δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα!
    ·        Μου πήραν οι τράπεζες από τις οποίες είχα πάρει δάνειο το σπίτι μου!
    ·        Δεν υπάρχει νοσοκομείο για να πάω γιατί τα μισά έκλεισαν και δεν υπάρχουν καθόλου φάρμακα!
    Αυτή είναι η κρίση της δραχμής που δήθεν μας τρομοκρατούν τώρα. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα φέρουν τη δραχμή και την πτώχευση και μάλιστα αφού μα έχουν πάρει οι ξένοι τη δημόσια περιουσία και τον ορυκτό πλούτο της χώρας.
    Μην υποκύψεις και πάλι και κράτα  ψηλά το κεφάλι. Δεν εξοργίζεσαι όταν οι Ευρωπαίοι και η Μέρκελ σου κουνούν το δάχτυλο και σου λένε τι να ψηφίσεις;
    Έλληνα ψηφοφόρε, αν δεν θέλεις να σου συμβούν πολύ χειρότερα πράγματα από αυτά που έχουν συμβεί μέχρι σήμερα ο δρόμος είναι ένας και μοναδικός. Ψήφισε αντιμνημονιακά κόμματα!
    GoPetition
    Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

    3 σχόλια:

    eirini είπε...

    Συμφωνώ απόλυτα!!!
    Έλεος πια με την τρομοκρατία που επικρατεί!!!
    Τί άλλο έχουμε να χάσουμε;
    Μας τα έχουν πάρει όλα!!! Τί φοβόμαστε;;;;

    KOSTAS PAP είπε...

    Ο/Η eirini είπε..
    Έτσι είναι Ειρήνη πολύ καλά σχαλιάζεις. Αμάν πια!!

    marianaonice είπε...

    Ο σκλάβος δεν έχει να χάσει παρά μόνο τις αλυσίδες του...
    Μη μασάτε λοιπόν!
    Μαύρο κατάμαυρο στους συστημικούς τρομοκράτες.