2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012

Μπήκαν στην Πόλη οι οχτροί κι εμείς γελούσαμε

 


Αυτές είναι οι δηλώσεις του Σκοπιανού, Τοντόρ Πετρώφ, προέδρου του λεγόμενου ''Παγκόσμιου ''Μακεδονικού'' Κογκρέσου'' που πρόσφατα έκαναν το γύρο του διαδικτύου και απειλούσαν την Ελλάδα ότι αν δεν αναγνωρίσει τα Σκόπια ως ''Μακεδονία'', θα πρέπει να ξεχάσει τα σημερινά της σύνορα: "Αν η Ελλάδα δεν μας αναγνωρίσει ας ξεχάσει ...τα σημερινά σύνορά της" 
Προκλητικές δηλώσεις του προέδρου του λεγόμενου «Παγκόσμιου Μακεδονικού» Κογκρέσου -και επιστήθιου φίλου του Ν.Γκρουέφσκι- στις οποίες κάνει λόγο ακόμη και για.. «διάλυση της Ελλάδας»!
Σε εξαιρετικά προκλητικές δηλώσεις προέβη ο Τοντόρ Πετρόφ, πρόεδρος του αποκαλούμενου «Παγκόσμιου Μακεδονικού Κογκρέσου», ο οποίος μιλώντας στο... επονομαζόμενο «Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων» είπε πως αν η Αθήνα δε αναγνωρίσει την ΠΓΔΜ άμεσα ως «Μακεδονία» θα ανοίξει το «κουτί της Πανδώρας» και η Ελλάδα θα πρέπει να ξεχάσει τα σημερινά σύνορά της καθώς θα διαλυθεί!
Ο Πετρόφ επιμένει στις ψευδείς θέσεις της σκοπιανής ελίτ ισχυριζόμενος ότι η λέξη «Έλληνας» δεν έχει να κάνει με το έθνος, καθώς δεν υπάρχει Ελληνική εθνικότητα. «Η λέξη ‘Έλληνας’ είναι συνώνυμη του Χριστιανού» δηλώνει ο Πετρόφ.


«Όταν η Ελλάδα ανοίξει το κουτί της Πανδώρας, με όλες τις εθνικότητες που ζουν σε αυτή (όπως υποστηρίζει αυτή έρχεται σύντομα) η χώρα θα αλλάξει για πάντα. Τα εδάφη τους θα διαιρεθούν μεταξύ των διαφορετικών εθνοτήτων» δηλώνει με βεβαιότητα.
Ο Πετρόφ κάνει δε λόγο για τη «γενοκτονία» που υπέστησαν οι «Μακεδόνες» κατά τη διάρκεια των Βαλκανικών Πολέμων η οποία μάλιστα συνεχίζεται και σήμερα. «Η Αθήνα θα λογοδοτήσει γι’ αυτό» αναφέρει.
Ο πρόεδρος του αποκαλούμενου «Παγκόσμιου Μακεδονικού Κογκρέσου» δηλώνει ακόμη ότι η Χρυσή Αυγή «είναι η καρδιά της Ελλάδας». «Χωρίς το ‘ναζιφασισμό’ η Ελλάδα δε θα υπήρχε. Ο ‘ναζιφασισμός’ υποστηρίζεται διαρκώς από τις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο. Για το λόγο αυτό, η Αθήνα ζητεί την αλλαγή της ονομασίας μας. Αλλά καμία αλλαγή δεν θα σώσει την Ευρώπη ούτε την ψεύτικη Ελλάδα» δηλώνει.
Ο Τοντόρ Πετρόφ υποστήριξε επίσης πως οι Βρυξέλλες πληρώνουν την Αθήνα με 2 δισ. ευρώ ετησίως για να καταστρέφει ‘Μακεδονικά αρχαιολογικά ευρήματα’ ή να τα κρύβουν σε μυστικές αποθήκες!!
Λίγες μέρες πριν μετά, την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ από τον Ολυμπιακό, τραβήχτηκε η παρακάτω φωτογραφία των αθλητών Βασίλη Σπανούλη και Πέρο Άντιτς μπροστά από τη σημαία των Σκοπίων:


Θα σχολιάσει κανείς ότι πρόκειται για μια ωραία εικόνα, για το ότι ο αθλητισμός ενώνει τους λαούς... Μόνο που ο συγκεκριμένος Σκοπιανός καλαθοσφαιριστής μετά την ήττα της εθνικής Ελλάδας από την εθνική των Σκοπίων τραγουδούσε με τους συμπαίκτες του για τη ''Μεγάλη Μακεδονία'':


Διαβάστε τώρα τη συζήτηση που ακολούθησε σχετικά με το θέμα, για να δείτε πως, ενώ η γειτονική χώρα κάνει όλο και μεγαλύτερα όνειρα για διάλυση της Ελλάδας και φανατίζει τους πάντες με ''αλυτρωτισμό'', στη χώρα μας σε ένα μεγάλο ποσοστό επικρατεί μία αποχαύνωση, μία έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα και τους κινδύνους που παραμονεύουν στη γεωστρατηγική γειτονιά μας.

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

3 σχόλια:

marianaonice είπε...

Πόσο δίκιο έχεις ενδελέχεια... :(

Ανώνυμος είπε...

Οι άνθρωποι του Μαμωνά
θα ψάλλουνε πάλι ξανά
στα κόμματα του Σατανά
το "Δόξα σοι" και "Ωσαννά"!...

Ανώνυμος είπε...

Βελτίωση...επί τα χείρω:

Τ’ ανθρωποειδή του Μαμωνά
Είν’ έτοιμα πάλι ξανά
Να ψάλουν θούρια κι ωσαννά
Στα κόμματα του Σατανά.

Και οι πάτρωνές τους τώρα
Που ’ρθε η κρίσιμη η ώρα
Μέρκελ, Μπίλντεμπεργκ και Σια
Μαγειρεύουν τη νοθεία!...