2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Οι κυβερνήσεις πέφτουνε κι οι τραπεζίτες κάνουνε πάρτι.


Είναι πια φανερό ότι οι δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις των κρατών αλλά και οι κυβερνήσεις των ολοκληρωτικών καθεστώτων είναι έρμαια του διεθνούς χρηματιστηριακού κεφαλαίου. «Νομίζετε ότι οι κυβερνήσεις κυβερνούν τις χώρες; Ρώταγε στέλεχος των χρηματαγορών. Όχι απαντούσε ο ίδιος : Goldman Sacks rules the world.
Έτσι και όλες οι Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις είναι πια απλοί υπάλληλοι  που λαμβάνουν εντολές από το παγκόσμιο κεφάλαιο και τις τράπεζες.  Η Ελληνικές κυβερνήσεις του Παπανδρέου και του Παπαδήμου αποδεικνύουν το αληθές του πράγματος. Εδώ βέβαια κατά την υπογραφή του πρώτου Μνημονίου Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου έδωσαν τα ρέστα τους σε ενδοτικότητα αφού στέλεχος του ΔΝΤ εξέφρασε την έκπληξή του ότι όλες οι προτάσεις τους γίνανε αμέσως δεκτές από την Ελληνική κυβέρνηση ενώ σε άλλες περιπτώσεις χωρών υπήρξε  μια σκληρή  διαπραγμάτευση. Το ίδιο  συνέβη και με το δεύτερο Μνημόνιο όπου ο Σαμαράς κάνοντας την μεγαλύτερη κωλοτούμπα της χρονιάς και  Βενιζέλος δεν διαπραγματεύτηκαν πάλι τίποτε ενδοτικότεροι από ποτέ. Τι ειρωνεία οι λεονταρισμοί του Σαμαρά ότι θα διαπραγματευτεί για το δεύτερο Μνημόνιο σκληρά.


Παπανδρέου Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος και Σαμαράς έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της χώρας και του λαού.
Κι έτσι εκεί που δουλικά Σαμαράς και Βενιζέλος δέχονται όλους τους όρους των μνημονίων και σκύβουν το κεφάλι στη Μέρκελ και στον κάθε γραφειοκράτη υπάλληλο της τρόϊκας ξαφνικά προεκλογικά έγιναν επαναστάτες  που θα διαπραγματευτούν ξανά του δεύτερο Μνημόνιο. Δεν υπάρχει ένας Έλληνας που να τους πιστεύει πια. Έχουν πει τόσα ψέματα που έχουν χάσει κάθε αξιοπιστία.
Εξ αιτίας δε της ανόδου της αριστεράς και των αντιμνημονιακών κομμάτων στην εκλογές της 6ης Μαΐου  έχουν εξαπολύσει ένα κύμα εκβιασμών και απειλών κατά των Ελλήνων ψηφοφόρων που δεν έχει προηγούμενο. Τι θα καταστραφούμε, τι θα γυρίσουμε στη δραχμή (στην οποία νομοτελειακά οδηγούν τα Μνημόνια της τρόϊκας), τι θα ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος). Στον χορό και οι διοικήσεις των τραπεζών που καλούν τους υπαλλήλους να μην ψηφίσουν αντιμνημονιακά γιατί θα τους απολύσουν. Από κοντά και συντονισμένα στελέχη της τρόϊκας απειλούν ότι αν δεν ψηφιστούν μνημονιακά κόμματα θα μας διώξουν από την  Ευρωπαϊκή Ένωση (πράγμα που όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένα  δεν προβλέπεται από την κοινοτική νομοθεσία).
Σήμερα ο κ Τσίπρας ανακοίνωσε ότι στο οικονομικό πρόγραμμά του ΣΥΡΙΖΑ  περιλαμβάνεται η κρατικοποίηση των τραπεζών.
Καταλαβαίνουμε τι παιχνίδια μεγάλων συμφερόντων παίζονται.  Οι τράπεζες (τα Μνημονιακά κόμματα και τα πλήρως εξαρτώμενα από την τρόϊκα Ελληνικά ΜΜΕ) που είναι ουσιαστικά χρεοκοπημένες και η κυβέρνηση τους παρέχει συνεχώς δις ευρώ για να περισώσει τους καπιταλιστές τραπεζίτες (που τα πληρώνει βέβαια με αίμα ο Ελληνικός λαός), θα δώσουν τα ρέστα τους για εκβιασμούς απειλές και ενδεχόμενες προβοκάτσιες.
Κανείς δεν ξέρει που μπορούν να φτάσουν μέχρι τις εκλογές αν μάλιστα τα γκάλοπ δεν είναι ευνοϊκά για τα φιλομνημονιακά κόμματα και ιδιαίτερα για την ΝΔ.
Ένα είναι σίγουρο. Ότι αν κυριαρχήσει το φιλομνημονιακό μπλοκ και σχηματίσει κυβέρνηση η ΝΔ θα οδηγηθούμε στην πτώχευση και στην επιστροφή στη δραχμή, μέσα από μια πολύ επώδυνη διαδρομή με νέα Μνημόνια και νέα μέτρα συνεχώς μέχρι τελικής πτώσεως. Οι τροϊκανοί το έχουν δηλώσει και ο Σαμαρο-Βενιζέλος πλήρως αποδεχθεί ότι οι μισθοί και οι συντάξεις θα φθάσουν τα 300 ευρώ στα επίπεδα της Βουλγαρίας.
Η χώρα θα χάσει το φυσικό της πλούτο, η δημόσια περιουσία θα εκποιηθεί έναντι πινακίου φακής και τα προβλήματα της εξωτερικής πολιτικής δεν θα έχουν αίσιο τέλος για την Ελλάδα.
Πρέπει ο Ελληνικός λαός να σκεφτεί πολύ πριν ψηφίσει σε αυτές τις εκλογές. Αντιμνημονιακά κόμματα με την ελπίδα κάποια έστω πράγματα να διορθωθούν ή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που θα μας οδηγήσουν μαθηματικά στην καταστροφή!
 
GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: