2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

τα ανδρείκελα του Μερκελιστάν....



Αυτό, που ζούμε, αγαπητοί φίλοι, δεν είναι ένα εφιαλτικό όνειρο, αλλά μια εφιαλτική πραγματικότητα!

Που, όσο περισσότερο τη ζούμε, τόσο περισσότερο συνειδητοποιούμε το δολοφονικό σενάριο, που έχουν σκηνοθετήσει σε βάρος μας.

Το άθλιο πηγαινέλα, ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη του δικομματισμού, δυστυχώς, δεν μας τελείωσε. Μεταμορφώθηκε στο απείρως αθλιότερο δολοφονικό τέρας του Μερκελιστάν.
 
Και το τέρας αυτό μας θυμίζει την εποχή της αποστασίας του ’65.
Με τους εθελόδουλους αποστάτες. Που προετοίμασαν το έδαφος για τη Χούντα και το διαμελισμό της Κύπρου. Απ’ την οποία πρόσφεραν οι εθνοσωτήρες της εθνικόφρονος δεξιάς τη μισή στους τουρκαλάδες.




Όπως οι τωρινοί δοσίλογοι έχουν παραχωρήσει την εθνική μας κυριαρχία και υποδουλώσει όλους τους Έλληνες στο ιταμό και βάρβαρο καθεστώς των γερμαναράδων.

Όσοι, κατά το διάστημα της προεκλογικής περιόδου, στάθηκαν απέναντι στο απαίσιο αυτό τέρας-όχι πια της μυθολογίας μας, αλλά της πνεούσης τα λοίσθια δύσμοιρης νεοελληνικής ιστορίας μας και πατρίδας μας- αναρωτιούνται:

Πώς φτάσαμε σ’ αυτό το ακατανόητο κατάντημα;

Άραγε, μέσα στις φλέβες των σημερινών Ελλήνων, δεν ρέει ούτε σταγόνα αίματος, όχι μόνο απ’ τους αρχαίους, αλλά και τους νεοέλληνες ηρωικούς προγόνους μας;
Και έγινε η δειλία και η ηττοπάθεια, για ένα μεγάλο μέρος του λαού ανίατη και θανάσιμη πραγματικότητα!
Από την επικοινωνία με ανθρώπους διαφόρων στρωμάτων του λαού προκύπτει ότι, σε καμιά περίπτωση, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. 

Αντίθετα οι Έλληνες, στη συντριπτική τους πλειονότητα, μάλιστα, παραμένουν αμείωτα αγανακτισμένοι και οργισμένοι, απέναντι στο δολοφονικό καθεστώς του δοσιλογισμού!

Μήπως όμως η προδοσία, που άλλοτε ήταν, μεταξύ των προγόνων μας κάποια άθλια δακτυλοδεικτούμενη εξαίρεση, έγινε, τώρα, κυρίαρχο ιδεολογικό και πολιτικό καθεστώς της πατρίδας μας;


Η πραγματικότητα αυτή ισχύει, αλλά αφορά μια συντριπτική μειονότητα των ανδρεικέλων του πολιτικοοικονομικού κατεστημένου.

Που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μεθοδεύει και επιβάλλει, για χάρη των τοκογλύφων, κάθε φορά, τη θέλησή του, σε βάρος του λαού. Ο οποίος, σε καμιά περίπτωση, δεν συμμερίζεται το όργιο της εκάστοτε προδοσίας τους.

Όπως δεν συμμεριζόταν και η συντριπτική πλειοψηφία του λαού το κατοχικό καθεστώς των δοσίλογων! Οι οποίοι δολοφονούσαν τους αγωνιστές, καταδίδοντάς τους στις γερμανικές αρχές. Όμως…

Κραδασμοί προδοσίας και δειλίας δεν φαίνονται να διατρέχουν τις καρδιές της συντριπτικής πλειονότητας των Ελλήνων.

Αλλά ίσως αναρωτηθούν κάποιοι:
Αν έτσι έχουν τα πράγματα, τότε, πώς μπορούν να δικαιολογηθούν τα εξόχως περίεργα αποτελέσματα στο φιάσκο των τελευταίων εκλογών;
Η απάντηση δεν μπορεί, όπως πολλά δείχνουν, να είναι, παρά μία και παρά πολύ απλή: 

Έγινε εκτεταμένη νοθεία. Παρά τα όσα τορνευμένα λέγονται για τη, δήθεν, άψογη διεξαγωγή των εκλογών.

Ειπώθηκε πως στις προηγούμενες εκλογές(6ης Μαΐου) έγινε πιλοτική χρήση της ηλεκτρονικής επεξεργασίας και προώθησης των εκλογικών αποτελεσμάτων. Και ότι στις τωρινές εκλογές (17ης Ιουνίου) θα γινόταν ευρύτερη χρήση. Έτσι ώστε μελλοντικά να καθιερωθεί ο τρόπος αυτός, ως ο πλέον εύκολος και σύντομος.

Όσοι κινούνται στο χώρο του διαδικτύου γνωρίζουν τον ύπουλο και καταχθόνιο τρόπο, με τον οποίο υπονομεύουν τις οποιεσδήποτε προσπάθειες οι αρουραίοι της ηλεκτρονικής διαβολοκυβέρνησης. 

Και μπορούν να συνειδητοποιήσουν το τι μπορεί να γίνεται, κατά τη διάρκεια της έκδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων. Απ’ τα οποία εξαρτώνται τεράστια συμφέροντα!
Γεγονός, που ίσχυε, περισσότερο απ’ οποιαδήποτε άλλη φορά, στη συγκεκριμένη περίπτωση:

Ή μήπως δεν είδαμε τη βαρβαρότητα και την ιταμότητα, με την οποία αντιμετωπίστηκε ο λαός, κατά την τριετία, που μας πέρασε, απ’ το δολοφονικό καθεστώς των ανδρεικέλων των τοκογλύφων:

Ήταν ποτέ δυνατόν να σεβαστούν τη θέληση του λαού και ν’ αφήσουν ημιτελές το κακούργημά τους!

Θα πρέπει να είμαστε αθεράπευτα αφελείς, για να πιστέψουμε κάτι τέτοιο.

Και η ανελέητη τρομοκρατία που ασκήθηκε σε βάρος του λαού και η βρώμικη λασπομαχία σε βάρος των αντιμνημονιακών κομμάτων είχε παραπλανητικό και αποπροσανατολιστικό σκοπό.

Πρώτα-πρώτα να μας εξευτελίσουν και γελοιοποιήσουν στην παγκόσμια κοινή γνώμη παρουσιάζοντας τα εκλογικά αποτελέσματα ως καρπό της δειλίας ενός ανάξιου της ιστορίας του και του πολιτισμού του λαού.
Και παράλληλα να μας αποπροσανατολίσουν από το όργιο νοθείας, πάνω στο οποίο στηρίχτηκαν τα κάλπικα αποτελέσματά τους.

Ο ελληνικός πολιτισμός είναι καρπός της λογικής ιδιοφυΐας του ελληνικού λαού.

Και η λογική φωνάζει και θα φωνάζει στη διαπασών:
Τα ανδρείκελα του Μρεκελιστάν εξάντλησαν, στο προηγούμενο διάστημα όλη τη φασιστική βαρβαρότητα και τη ληστρική κτηνωδία σε βάρος του λαού!

Ήταν ποτέ δυνατόν να σεβαστούν ξαφνικά το δικαίωμά του να εκλέξει ελεύθερα την κυβέρνησή του;;;

παπα-Ηλίας

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπέροχο κείμενο.

Όντως, δυσκολεύομαι να πιστέψω πως αυτό το αποτέλεσμα ήταν η ''ετυμηγορία του λαού'' - η διαστρέβλωση προετοιμάστηκε με προσοχή, όταν ασκήθηκε τρομοκρατία στο λαό. Η τρομοκρατία ήξεραν πως δε θα έπιανε παρά σε ελάχιστους, αλλά θα ήταν η τέλεια δικαιολογία - εξήγηση των αποτελεσμάτων. Είδατε τις εκφράσεις τους λίγο πριν την ανακοίνωση των exit polls; Για μένα αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη. Άλλωστε για ποιο άλλο λόγο θα έλεγε το Reuters ότι η κοινωνική έκρηξη θα συμβεί ακόμη κι αν γίνει πρωθυπουργός ο.. Χριστός;

Αλλά για μένα η μεγαλύτερη ευθύνη βαραίνει τους πολιτικούς του ''αντιμνημονιακού'' μετώπου που στάθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, ή απλά αυτό ήταν το έργο τους, και δεν έκαναν κυβέρνηση στις 6 Μαΐου - τάχα για ''ιδεολογικές διαφορές''. Οι Έλληνες που ενώνονταν για να πολεμήσουν τους εχθρούς της χώρας είχαν αίμα και θάνατο να τους χωρίζει - όχι απλά ''ιδεολογικές διαφορές'' - αλλά έδιναν τα χέρια για το καλό της πατρίδας. Αυτοί δεν το έκαναν και για μένα είναι πιο ένοχοι απ' τους μνημονιακούς. Κάθε αυτοκτονία βαραίνει περισσότερο τους ''αντιμνημονιακούς'' πολιτικούς..

Ανώνυμος είπε...

Ενδελέχεια, ευχαριστώ για τα καλά σου τα λόγια. Που έχουν το δικό τους ειδικό βάρος.

Παρότι το κείμενο έχει κάποιες συνειρμικές αρρυθμίες.

Σχετικά με τους "μνημονιακούς" και "αντιμνημονιακούς" πολλά έχουμε καταλάβει μέχρι τώρα.

Και φοβούμαι ότι από την οδυνηρή εμπειρία θα έχουμε, στη συνέχεια, πολλά ακόμη να μάθουμε...

marianaonice είπε...

Απορίες και ερωτήματα που βασανίζουν όλους μας σήμερα!

Noμίζω ότι οι Έλληνες δεν ψήφισαν αυτούς που σήμερα φιλοδοξούν να τους κυβερνήσουν, ΝΠΔ (νέους προδότες δοσίλογους)
Το 40% δεν ψήφισε, απείχε γιατί τους θεωρεί όλους ίδιους συμπεριλαμβανομένου και του ΣΥΡΙΖΑ... γιατί ο κόσμος έχασε την εμπιστοσύνη του σε όλο το πολιτικό σύστημα που ίσως κάποιοι συνειδητά θέλουν να το κάψουν για την εφαρμογή της παγκοσμιοποίησης.
Αν βάλουμε και το υπόλοιπο 50% από τους ψηφίσαντες που ψήφισαν αντιμνημονιακά (δηλαδή δεν ψήφισαν ΝΔ, Πασοκ και ΔΗΜΑΡ)τότε στο σύνολο του ελληνικού λαού το 70% περίπου ψήφισε ή "επέλεξε" (έστω και με την αποχή του) ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ!

Αν τώρα με τα δαιμονικά εκλογικά τερτίπια τους εκλέχτηκαν αυτοί που επέλεξε το 30% του ελληνικού λαού,(που μάλλον αντιπροσωπεύει τους βολεμένους κι όσους μαζί τα έφαγαν) τότε ας μην αφορίζουμε όλους τους Έλληνες!
Δεν φταίνε αυτοί... φταίνε εκείνοι που τους έχουν τρομοκρατήσει, απογοητεύσει και εχουν διαψεύσει τις προσδοκίες τους χρόνια τώρα! γιατί το 40% που απείχε μάλλον δεν έβλεπε πουθενά αλήθεια παρά μόνον υποκρισία...

Ανώνυμος είπε...

@ marianaonice

Και βέβαια ο λαός δεν ψήφισε τα μνημονιακά καθάρματα.

Που, δυστυχώς, είναι αναγκασμένος να τα υποστεί τις οίδε για πόσο ακόμη χρονικό διάστημα.

Και ασφαλώς η συντριπτική πλειονότητα του λαού βρίσκεται απέναντι σ' αυτή την μισητή συμμορία.

Όσο για το ΣΥΡΙΖΑ;


Κατά την ταπεινή μου γνώμη, μπορούσε κάτι να κάμει.

Καιο λαός τον στήριξε σε πολυ μεγάλο βαθμό.

Αλλά, την τελευταία στιγμή, είτε από φόβο είτε από σκοπιμότητα, έκαμε πίσω.

Και συνειδητά, κατά τη γνώμη μου, συμβιβάστηκε με αυτό το αποτέλεσμα.

Το οποίο με βάση τα λογικά δεδομένα ήταν προσχεδιασμένο.

Σύμφωνα με τις πατένετες των γερμαναράδων και των τοκογλύφων...

marianaonice είπε...

@πατέρα Ηλία
Νομίζω κι εγώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συνειδητά άλλαξε ρότα τις τελευταίες 5 μέρες και έκανε πίσω ίσως γιατί σ' αυτή τη φάση τον βόλευε η θέση της αντιπολίτευσης.
Κανείς δεν νοιάζεται για το λαό τελικά... απλά πολιτικά παιχνίδια και σχεδιασμούς για το καλό του κόμματός τους κάνουν.
:(