2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Δημοκρατία δεν έχουμε; Όλα στο φως!

Χθες πέρασε από την  Αμερικανική γερουσία ο νόμος του Ομπάμα για την υγεία! Προβλέπει, εκτός των άλλων, από την 1/1/2013 μέχρι 31/12/2014 όλοι όσοι ενδιαφέρονται να έχουν πρωτοβάθμια υγειονομική περίθαλψη να δεχτούν στο χέρι την εμφύτευση ενός chip, κάτι να πούμε σαν ταυτότητα. Θα μπαίνει το χέρι κάτω από ένα scanner και φραπ(!) στην οθόνη όλο το ιστορικό του ασθενούς. Και φραπ(!) στην οθόνη όλα τα στοιχεία του πολίτη και πόσα λεφτά παίρνει, αν έχει στην τράπεζα και πόσα, και το κυριότερο τι καπνό φουμάρει. Είναι με τον Αντίχριστο ή είναι με τον Χριστό; (συνεταξάμην or not?) 
Ταλαίπωρε άνθρωπε. Πάντα ανάμεσα στον Θεό, τον οιονδήποτε Θεό, και τον παπά συνθλίβεσαι! 
Χωρίς chip πάπαλα! Ο και με υπόσταση καλούμενος ΑΝΘΡΩΠΟΣ(μονάδα νο 1!) θα βγαίνει ανύπαρκτος. ‘’Δεν σε ξέρουμε κύριε, από ποιο πλανήτη είστε;’ Άντε να απογραφείτε και να αποκτήσετε Electronic personal under skin chip!’’  Έτσι θα έχεις ας πούμε, στο δυαδικό, το νούμερο 1! ΘΕΟΣ! ΘΑ ΣΥΝΑΛΛΑΣΕΣΑΙ!



Όλα τα άλλα πράγματα(συμπεριλαμβανομένων συγγενών!!!) έχουν τον αριθμό μηδέν!
Έτσι, αν εσύ το νούμερο ένα(1) βάλεις τα μηδενικά πίσω και με υποδιαστολή απλά θα δώσεις αξία στο ένα που είσαι εσύ! ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ!
Δηλαδή, δυαδικό με μηδέν και ένα σε άλλη έκδοση, απόφαση, εφαρμογή! ΕΙΣΑΙ ΦΤΗΝΙΑ!
Κάποιοι ‘’πανέξυπνοι’’ που πιστεύουν στην χειραγώγηση των μαζών, προσπαθούν να φέρνουν σε επαλήθευση τις διάφορες προφητείες των πατέρων μας, έτσι για να πιστεύουμε πως αυτά ΒΓΑΙΝΟΥΝ!
Είναι ικανοί να μπερδέψουν μια απλή διαφορά σε εικονοκλαστική εξίσωση για να φανεί πως όλα είναι Θεόπνευστα και έχουν την έγκριση του Υψίστου. Και άρα θα πρέπει να τα δεχτούμε σαν φυσιολογικά.! Πχ ‘’Δεν τόκαναν οι τάδε, ήταν γραφτό. Τόπε ο δείνα πριν τρακόσια χρόνια και τώρα βγήκε’’
Είπε ο Ιωάννης στην αποκάλυψη, συμπλήρωσε ο Πατροκοσμάς και απεκάλυψε ο Παϊσιος. Κι όλα αυτά φαντάζουν υπερβατικά, θεοφοβούμενα. Μπερδεύονται με τα πιστεύω του απλού κόσμου θρησκεία, πατρίδα πίστη.
ΚΙ  ΟΜΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ! ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ!
Άρα; Βγαίνουν τα μελλούμενα. Δεν γίνεται τίποτε εξ επί τούτου και με υστεροβουλία.
Μοιάζουν με την δήλωση του ογδοντάχρονου Προέδρου και τις δηλώσεις του από την σύνοδο κορυφής. Τι τον φορτώσατε, γέρο άνθρωπο, με τόσα βαριά πράγματα; Δεν είχε την δύναμη ούτε να τα διαβάσει, όχι να δώσει και συνέντευξη.
Και επειδή η Ελληνική οικονομική κατάσταση συνδέεται άμεσα με κάτι περί ΑΟΖ και επέκταση υφαλοκρηπίδας στα 12 μίλια Αιγαίου τε και Γροιλανδίας, όπου καραδοκεί το 25% των παγκοσμίων αποθεμάτων πετρελαίου, σημείο τριβής Ρωσίας Αμερικής. Παρακαλώ ενημερώστε μας. Τα δικά μας πετρέλαια πόσο διαπραγματεύσιμα είναι και με ποιους.
Ή δεν πρέπει να ξέρουμε;
Θα δούμε! Άλλωστε , είπαν πως αν ο πόλεμος πιαστεί από κάτω θα την γλυτώσουμε και θα πάρουμε την Κων/πολι πεσκέσι και χωρίς εξαδάκτυλο. Αν πιαστεί όμως από πάνω την βάψαμε.
Τα υπόλοιπα επί της οθόνης ….
ΥΓ. Στον Πύργο στη Αργαλαστή πιάσαν τον Λιόντα τον ληστή
… Τι φταίει πούγινες ληστής τον ρώτησε ο δικαστής
Φταίει πούχα χέρια τέσσερα και πόδια δεκατέσσερα
Μα πιο πολύ το μάτι, το πίσω από την πλάτη …
αἰέν ἀριστεύειν

GoPetition
 Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα

4 σχόλια:

marianaonice είπε...

Καταπληκτική ανάρτηση!!!

Ταλαίπωρε άνθρωπε. Πάντα ανάμεσα στον Θεό, τον οιονδήποτε Θεό, και τον παπά συνθλίβεσαι!

Έτσι ακριβώς!

Ανώνυμος είπε...

Πρόκειται για δεινή παρεξήγηση!

Ο άνθρωπος, στην προκειμένη περίπτωση, δεν συνθλίβεται ανάμεσα "στο Θεό και στον παπά".

Συνθλίβεται ανάμεσα στο Σατανά και τη σατανική εξουσία.

Τους πρόσφεραν την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, με αντάλλαγμα την ψυχή του και την ελευθερία τους.

Γεγονός, που καθιστά αμφίβολο το αν θέλουν, πραγματικά, να τους προσφέρουν κοινωνική προστασία ή να εξασφαλίσουν τονολοκληρωτικό έλεγχο πάνω στη ζωή τους.

Σε τρόπον, ώστε να μπορούν, να δολοφονούν, όταν και όσους θελήσουν...

Υπάρχουν τόσα άλλα για τα οποία μπορείτε να μας κατηγορήσετε...

Αλλά όχι και για τα δολοφονικά ιδιοσκευάσματα των σατανιστών του Σιωνισμού καιτων παραφυάδων του...

marianaonice είπε...

Νομίζω πατέρα Ηλία ότι το νόημα της ανάρτησης είναι όχι ότι ο Θεός συνθλίβει τον άνθρωπο (κάθε άλλο) αλλά ότι οι δυνάστες χρησιμοποιούν το όνομα του Θεού και τη θρησκεία για να συνθλίβουν τον άνθρωπο και να τον κάνουν να νομίζει ότι όσα του επιβάλλουν και όσα μαρτύρια του δίνουν αυτά είναι θέλημα Θεού γι' αυτό και τα έχουν προφητέψει οι προφήτες του. Αυτό κάνει τους ανθρώπους μοιρολάτρες και παθητικούς με αποτέλεσμα να περιμένουν από το Θεό τη λύτρωση ή να αποδίδουν σ' αυτόν αντί στους Σατανάδες τη δυστυχία τους.
και αυτό φυσικά βολεύει όλους αυτούς τους δαίμονες που κυβερνούν τον κόσμο.
Έτσι το κατάλαβα εγώ... τουλάχιστον...
:))

Ανώνυμος είπε...

Ασφαλώς και, σε πολλές περιπτώσεις, οι δυνάστες χρησιμοποιούν το όνομα του Θεού και τη θρησκεία, για να συνθλίβουν τον άνθρωπο.

Ακόμη και σήμερα ιερείς και αρχιερείς στήριξαν, όπως λ΄ργεται, κόμματα της Μπίλντεμπεργκ.

Αλλά ο συνδυασμός της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των Αμερικάνων με το σφράγισμα, τουλάχιστο εκ πρώτης όψεως, δεν φαίνεται να έχει σχέση με τους-έστω κατ' όμομα-χριστιανούς.

Είναι μια μεθόδευση, που, όπως πολλά δείχνουν προωθείται απ' το Σιωνισμό.


Κατά τη γνώμη μου, ο αρθρογράφος από άγνοια ή σκοπιμότητα-δεν ξέρω-δημιουργεί έναν αχταρμά.

Για τον οποίο ούτε πολύ ούτε λίγο δείχνει ότι φταίει ο ευαγγελιστής Ιωνάννης, ο Πατροκοσμάς και ο Γέροντας Παΐσιος...

Και φαίνεται περίεργο το γεγονός ότι χλευάζονται και καταδικάζονται επειδή,πριν από χρόνια και αιώνες και χιλιετηρίδες προέβλεψαν και καταδίκασαν τον σημερινό ηλεκτρονικό μεσαίωνα.

Και δεν πρέπει να καταλογίζουμε μοιρολατρεία στο λαό, επειδή οι σκοτεινοί εγκληματίες επαληθεύουν τα όσα προέβλεψαν οι φωτισμένοι...