2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Βαρουφάκης: Επίτηδες τρομοκρατούν με έξοδο από το ευρώ

 

Ο καθηγητής Οικονομίας, κ. Γιάννης Βαρουφάκης, δήλωσε ότι θα γίνουν έτσι κι αλλιώς αλλαγές στο μνημόνιο, δηλαδή διαπραγμάτευση και τόνισε πως....
εάν εκλεγεί ο κ. Σαμαράς και δεν πάει αποφασισμένος να πει όχι στις Βρυξέλλες, τότε τα υπόλοιπα μνημόνια θα είναι περίπου το ίδιο με τα προηγούμενα.

Ο κ. Βαρουφάκης δήλωσε ότι η "φιλολογία" για την εκπαραθύρωση της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ καλά κρατεί, σημειώνοντας πως αυτά εντάσσονται στο γενικότερο πλαίσιο τρομοκράτησης, όπως έγινε στην περίπτωση της Ιρλανδίας, που όπως υποστήριξε ο λαός εκβιάστηκε για να πει ναι στο δημοψήφισμα.




Αναφορικά με τα μνημόνια, τα σκληρά μέτρα και τα σχέδια διάσωσης ο κ. Βαρουφάκης δήλωσε ότι έχουν ανατραπεί ήδη από την ίδια τη ζωή και την οικονομική πραγματικότητα. Μάλιστα, όπως είπε σε συζητήσεις που είχε με γερμανούς τραπεζίτες υπήρχαν φωνές που υποστήριζαν την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη προκειμένου να υπάρξει ένα σοκ και να αναγκαστούν οι υπόλοιποι ευρωπαίοι να συνενωθούν σε κάτι πιο ουσιαστικό.

Ωστόσο, ο ίδιος δήλωσε ότι δεν πιστεύει ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, γιατί όπως τόνισε η ευρωζώνη δεν μπορεί να αντέξει την έξοδο οποιασδήποτε χώρας, επισημαίνοντας πως κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται, αλλά εάν γίνει τότε θα καταρρεύσει ολόκληρο το ευρωπαϊκό σύστημα.
Ακούμε και μια άποψη ενός επαγγελματία που σίγουρα ξέρει κάτι περισσότερο από εμάς...
GoPetition
 Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: