2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπαίνει στη κυβέρνηση που να χτυπιέστε όλοι κάτω!

Ο λαός έκανε το καλύτερο δώρο στον ΑλέξηΙσχυρή αντιπολίτευση...
Από αύριο και αν μείνουν τα αποτελέσματα ως έχουν, η ΝΔ θα περιφέρει την προεδρική εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης. Ο Άλεξ θα κάνει αυτό που κάνει καλύτερα: όχι σε όλα, το πετυχημένο κόλπο του πολιτικού του ινδάλματος, στη λογική του ώριμου φρούτου.
Το γράψαμε και παλιότερα και λοιδορηθήκαμε γι’ αυτό: Ο Άλεξ δεν πρόκειται να κυβερνήσει. Όχι τουλάχιστον με τον τρόπο που διαφήμιζε προεκλογικά. Καταγγελίες, διαγραφές χρεών και τα ρέστα μπήκαν προσωρινά στο ντουλάπι και θα ξαναβγούν για να συρθούν στους απεργιακούς δρόμους μέχρι τελικής πτώσεως.
Κυβέρνηση θα γίνει, μνημονιακή. Το μέγιστο λάθος των ευρωπαίων (ή και των δικών μας πολιτικών) θα είναι να αφήσουν τον Αλέξη να αλωνίζει πουλώντας τα φούμαρα του. Ας φτιάξουν ένα πραγματικά βιώσιμο πλάνο και ας τον βάλουν να υπογράψει. Αν δεν υπογράψει ας φέρει ένα δικό του βιώσιμο πλάνο να εφαρμόσουμε. Αν δεν το κάνει και αυτό ας μας σουτάρουν απο παντού να τελειώνουμε. Όλα τα παραμύθια τελειώνουν κάποτε και όχι πάντα καλά.



GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έγινε ολοφάνερο πως τα αποτελέσματα αυτά ήταν προαποφασισμένα και προεξοφλημένα.

Η εκλογική διαδικασία ήταν μια θεατρική παράσταση.

Στην οποία ο λαός ήταν ο πανταχόθεν εμπαιζόμενος κομπάρσος...