2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012

"Ελένη... καλημέρα,σε παίρνω από τον Παπαδάκη από την εκπομπή,έχουμε περιστατικό..."!!!


ο κύριος Δελατόλας δεξιά με το τηλέφωνο στ' αυτί


Τα γεγονότα που συνέβησαν το πρωί στον Ant1 και μας έκαναν ρεζίλι σε όλο τον κόσμο παίζουν χωρίς σταματημό σε όλα τα κανάλια και σε κάθε εκπομπή.
Εμείς δεν πέσαμε από τα σύννεφα με αυτό που έγινε,ήταν αναμενόμενο για όσους μπορούν να βλέπουν ψυχρά τα πράγματα πέρα από κομματικές παρωπίδες κι ότι είχαμε να πούμε το είπαμε εκείνη την ώρα.
Βλέποντας όμως το βίντεο που ακολούθησε τον ξυλοδαρμό της Λιάνας Κανέλλη διαπιστώνουμε κάτι που μας προξένησε αλγεινή εντύπωση και που όλοι το πέρασαν στο ντούκου.


Ο ίδιος ο Αντώνης Δελατόλας,δημοσιογράφος-εκδότης της εφημερίδας Ποντίκι, αυτόπτης μάρτυρας του επεισοδίου,ενημέρωσε την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών Ελένη Ράικου η οποία ζήτησε τη σύλληψη του Ηλία Κασιδιάρη με την αυτόφωρη διαδικασία,όπως ακούγεται στο βίντεο.
Κι ως εδώ όλα καλά,αν κι αυτή είναι δουλειά της αστυνομίας κι όχι των δημοσιογράφων!
Ακούστε όμως προσεκτικά στα 31" του βίντεο πως απευθύνεται στη Δικαστικό ο Αντώνης Δελατόλας:"Ελένη...  καλημέρα,σε παίρνω από τον Παπαδάκη από την εκπομπή έχουμε περιστατικό..."!!!μετά αντιλαμβάνονται ότι ακούγεται στον αέρα και τα μικρόφωνα κλείνουν,ο δε Δελατόλας φεύγει από το πάνελ κι επανέρχεται σε δύο λεπτά και ενημερώνει τους υπολοίπους για τη συνομιλία του με την κυρία Εισαγγελέα.
Τα ερωτηματικά προκύπτουν από μόνα τους:

Σε ποια μιλάς ρε Δελατόλα έτσι ξεδιάντροπα σε πανελλήνια ακρόαση;
Στη γυναίκα σου,στην κόρη σου,στη φιλενάδα σου;
Από που κι ως που έχεις το προσωπικό τηλέφωνο της κυρίας Ράικου;
Κι ας υποθέσουμε πως είστε φιλαράκια με την Εισαγγελέα,γιατί την εκθέτεις;
Πως την έπεισες για τη σοβαρότητα της πράξης του Κασιδιάρη και διέταξε αμέσως τη σύλληψή του,κατά τη δήλωσή σου;
Εμείς, αν ο μη γένοιτο μας συμβεί κάτι,μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί της;κι αν ναι θα μας δώσεις το τηλέφωνό της;
Λίγος σεβασμός ρε!τουλάχιστον στο πρόσωπο της Δικαιοσύνης!

Θα μας πείτε πως ψάχνουμε ψύλλους στ' άχυρα.Ναι... αλλά η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια,πρέπει και να φαίνεται!

http://zeidoron.blogspot.gr/

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

3 σχόλια:

marianaonice είπε...

Αίσχος!!
Τα ισοπεδώσαμε όλα πια!!
Εν ονόματι της δημοκρατίας ασκούν τον πιο στυγνό φασισμό κάνοντας επίδειξη δυνάμεως με τα κολλητηλίκια τους με τη δικαιοσύνη όπως θέλουν να δείχνουν χωρίς να ντρέπονται!!

παπαηλιας-υφαντης είπε...

Με εξέπληξε η ψευδολογία πολιτικών και δημοσιογράφων, που βρισκόταν σε καταφανή αναντιστοιχία με τα όσα την ίδια στιγμή ακούγαμε και βλέπαμε...

Και βέβαια το περιστατικό αποτελεί παρωνυχίδα μπροστά στην τραγωδία, που ζει ο ελληνικός λαός.

Και για την οποία συνυπεύθυνοι είναι πολιτικοί και δημοσιογράφοι. Με τις οποιεσδήποτε προεκτάσεις και επικαλύψεις τους...

ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ είπε...

Είναι τραγικά ειρωνικό τη στιγμή που η λεζάντα κάτω στο κανάλι δείχνει: ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΜΙΣΘΩΝ, ΣΠΙΤΙΩΝ, ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΕΝΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΕΥΡΩ, η Κανέλλη φωνάζει και κόπτεται για τη βία και χειροδικία του εκλεγμένου Κασιδιάρη και τσιμουδιά για τη βία των "πωλητικών" τόσα χρόνια στο σώμα του ελληνικού λαού!
Κι ακόμη περισσότερο όταν ακούστηκε ο Δελατόλας να αποκαλεί την εισαγγελέα Αθηνών "Ελένη μου" και να ζητά προστασία... ΑΙΣΧΟΣ!!!
Είναι γελοίοι οι άνθρωποι, είναι απόλυτα γελοίοι ακόμη και πιο γελοίοι και χωρίς επιχειρήματα και από τον Κασιδιάρη.
Το στημένο πανηγυράκι των ξεπουλημένων ΜΜΕ θα έχει για πολύ καιρό μαστίχα να μασάει και να τη φτύνει στα μούτρα μας!