2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Ποιο ΕΣΥ διέλυσε ο Λοβέρδος, ρε παλικάρια;

Του Θανάση Νικολαΐδη
ΕΙΝΑΙ πόρνη η πολιτική που την εκπόρνευσαν οι πολιτικοί. Με την «επίνευση» μερίδας πολιτών και την ανοχή των πολλών. Έχει πίκρες που δεν τις εξουδετερώνουν οι εφήμερες δόξες, μια Κίρκη που ελκύει, μαγεύει και, ενίοτε, καταστρέφει. Δες τον κ. Τσοχατζόπουλο στη φυλακή και το άδοξο πολιτικό του τέλος, θυμήσου και τον Νικόλαο Στράτο (εκτελέστηκε στο Γουδί) και την ευχή-κατάρα στον γιο του Ανδρέα: «Μη γίνεις πολιτικός» (κι εκείνος…έγινε).
ΕΠΙΑΣΕ δυνατά τον ταύρο απ’ τα κέρατα ο κ. Λοβέρδος κι όσο οι Λουράντοι τον αγριοκοίταζαν, τα χέρια του χαλάρωναν. Ωστόσο, κάτι απόμεινε απ’ τη μάχη του στα «μαρμαρένια αλώνια» και η υγεία του δοκιμάστηκε. Τα’ βαλε με θεούς, δαίμονες και με…προμηθευτές. Με φακελάκηδες γιατρούς και με φαρμακοπώλες των κυκλωμάτων και των απίθανων ποσοστών κέρδους. Δεν του άνοιξαν την πόρτα για το…πάρτι κι έμεινε μός-κόκκινο πανί. Για προμηθευτές που δεκαπλασίαζαν την τιμή του προϊόντος (γιατί τους χρώσταγε το Κράτος), ωστόσο,…άντεχαν και περίμεναν. Σήμερα δεν κρατιούνται, κήρυξαν επανάσταση και εκβιάζουν. Ξοπίσω τους οι φαρμακοποιοί, ακράτητοι κι αυτοί και δεν καταλαβαίνουμε τις απαιτήσεις τους απ’ τη σημερινή βραχύβια-υπηρεσιακή Κυβέρνηση.




ΕΧΟΥΜΕ την πολιτική και τα κόμματα, τους πολιτικούς και τον ΣΥΡΙΖΑ. «Διέλυσε ο Λοβέρδος το ΕΣΥ»(!!!). Τον επεσήμαναν ως…καταστροφέα του ΕΣΥ που δούλευε…ρολόι, τον στάμπαραν, τον επέλεξαν. Το προφύλαξαν, βλέπεις, με νύχια και με δόντια πολιτικοί, κόμματα και συνδικαλιστές. Βγήκαν στους δρόμους οι (σημερινοί) συριζαίοι για τους φακελάκηδες γιατρούς, για τις σπατάλες, τις κλεψιές και τη ρεμούλα στα νοσοκομεία.
ΟΙ κυβερνήσεις στο τιμόνι (με στραβή τη ρότα) κι αυτοί απέναντι. Με τον γεμιστήρα στο όπλο μη σταθεί στα πόδια του το ΕΣΥ, μη τιμωρηθεί κανένας κλέφτης και δολιοφθορέας, μη βγουν στο φως αλήθειες που σκοτώνουν, που απομακρύνουν ψήφους.
ΔΕΝ είδαν και δεν άκουσαν διαλόγους μεγαλογιατρών, δεν συγκινήθηκαν για καταθέσεις φακελάκηδων στην Ελβετία. Κι ούτε το πρόσεξαν πως το φρένο στην υπερσυνταγογράφηση άδειασε ιατρεία που ήταν φίσκα από κόσμο-κι ας μη μας…συμφέρει αυτό ως (υπερ)»καταναλωτές» υγείας. Τι άλλο δεν πρόσεξαν και δεν το καταγγέλλουν; Πως πλούσιοι «πελάτες» ιδιωτικών μεγαλοκλινικών το απέκρυπταν, για να προμηθευτούν φάρμακα (ακριβά) απ’ το δημόσιο.
ΚΑΤΑ τα άλλα, ο κ. Λοβέρδος «διέλυσε το σύστημα». Κατά το «γύφτοι φτιάξαν’ τα καρφιά». Αναγνωρίστε κατιτίς και στον αντίπαλο, ρε παλικάρια, και μη βαράτε στον γάμο του Καραγκιόζη. Για το δίκαιο. Για το καλό σας. Για την πολιτική, μη γίνει βρωμερότερη.


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: