2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Ο Κάρολος Παπούλιας επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στη σύνοδο κορυφής


Τελικά, ο Κάρολος Παπούλιας θα είναι ο επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στην σύνοδο κορυφής των ηγετών της ΕΕ μετά από ενημέρωση της ΕΕ στην ελληνική πλευρά ότι μόνο αρχηγοί κρατών και πρωθυπουργοί μπορούν να εκπροσωπήσουν μια χώρα.

Έτσι, ενώ επί 40 μέρες τρομοκρατούσαν, εκβίαζαν τον ελληνικό λαό με την προοπτική της ακυβερνησίας, επιβάλλοντάς του, ουσιαστικά, τι θα ψηφίσει στις εκλογές, μας πληροφορούν ότι επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ όπου θα συζητηθούν κρίσιμα θέματα, δε θα είναι ο εκλεγμένος πρωθυπουργός που θα προστάτευε τη χώρα απ' την ακυβερνησία, εκπροσωπώντας την στις κρίσιμες διαβουλεύσεις, αλλά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας περίπου σαν υπηρεσιακός πρωθυπουργός....
Θα πει κανείς, άνθρωποι είμαστε και τα προβλήματα υγείας, επίσης, ανθρώπινα, ωστόσο, καταδεικνύεται πόσο κίβδηλη ήταν η τρομοκράτηση του ελληνικού λαού ότι αν δεν ψήφιζε (ξέρετε ποιους...), δε θα είχε ισχυρή εκπροσώπηση η χώρα. Τουλάχιστον, τραγική ειρωνεία.






GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: