2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

η ουρά της Μέρκελ....


Όπως έκαμαν τα χείριστα, λένε και τα πλέον ξεδιάντροπα! 

Ένα παράδειγμα: Είναι, λένε, ο Καμένος, ουρά του ΣΥΡΙΖΑ!
Ισχύει αυτό στην πραγματικότητα; Σε καμιά περίπτωση!

Είναι σαφέστατα και οι μεν και οι δε εναντίον των δοσίλογων και των τοκογλύφων. Αλλά ασφαλώς έχουν και κάποιες άλλες-καθόλου αμελητέες- διαφορές.
 
Οι οποίες όμως μπορούν και πρέπει να υπερβαθούν για το καλό και τη σωτηρία της πατρίδας απ’ την καταστροφή.

Στην οποία μας έχουν οδηγήσει οι άσωτοι σωτήρες του δικομματισμού με τα απάνθρωπα, σε βάρος του λαού, μέτρα τους και την πρωτοφανή σε βάρος της πατρίδας προδοσία τους.

Και με την περί «ουράς», κατά του Καμένου, μομφή τους, προσπαθούν να κρύψουν το γεγονός ότι οι ίδιοι είναι ουρά της Μέρκελ και των τοκογλύφων.
 
Και πρωταγωνιστές της προδοσίας και του ξεπουλήματος της πατρίδας.
Και, αντί να ντρέπονται και να κρύβονται, έχουν το απύθμενο θράσος να κατηγορούν αυτούς, που αρνούνται να τους ακολουθήσουν στο προδοτικό τους κατρακύλισμα…
Τόση διαστροφή!
Κι ακόμη: Επισκέφτηκε, λέει, ο Καμένος τους σχισματικούς της Μονής Εσφιγμένου!…

Κι αυτό ήταν «μέγα πολιτικό σφάλμα»! Όπως λένε κάποια εξωνημένα και καλολαδωμένα ΜΜΕ προφανώς της ασφάλτου! Και όχι βέβαια αγιορείτες!…

Τα οποία ΜΜΕ κόπτονται συν τοις άλλοις και για τη νομιμότητα.

Στην οποία τόσα χρόνια πρόσφεραν ασυλία. Όπως κι η νομιμότητα προσέφερε την ασυλία της στην πολιτική αλητεία, προκειμένου να κλέβει και να ληστεύει. Και συλλήβδην να εξαθλιώνει το λαό και να ξεπουλάει την πατρίδα.

Γεγονότα και πραγματικότητες, που καθόλου δεν τις έβλεπαν τα νομιμόφρονα ΜΜΕ, που ακομπανιάρουν, τώρα, το όργιο της τρομοκρατίας σε βάρος του λαού. 

Και προσπαθούν με όλους τους τρόπους να τον υποχρεώσουν να σκύψει κάτω απ’ το ληστρικό και ατιμωτικό καθεστώς. Το δικό τους και των τοκογλύφων…

Και ψάχνουν να βρουν κάποιες σκόνες στα μάτια του Καμένου ή του Τσίπρα και δεν βλέπουν τα δοκάρια, που είναι μπηγμένα σα μάτια τα δικά τους και των απατεώνων πολιτικάντηδων.

Και πιστεύουν ότι ο Πατριάρχης θ’ ασχοληθεί με τι δικές τους κουτοπονηριές και στενοκεφαλιές, στις οποίες προσπαθούν να παγιδεύσουν αυτόν και ένα μέρος του λαού.

Και πέρα απ’ όλα αυτά έχουν κυκλοφορήσει κι ένα ξεδιάντροπο σποτάκι:

Με κάποιον, που πάει σε εστιατόριο με την παρέα του. Κι αφού καταβροχθίζει τον αγλέορα, ύστερα αρνείται να πληρώσει. Με αποτέλεσμα οι μπράβοι του εστιατορίου να τον βγάλουν σηκωτό απ’ το εστιατόριο.

Και δεν καταλαβαίνουν οι ανεγκέφαλοι ότι το σποτάκι αυτό “τους πάει γάντι”.

Γιατί ποιοι άλλοι, εκτός απ’ αυτούς, τους τεμπέληδες και χαραμοφάηδες, κατέφαγαν το καταπέτασμα του λαού!

Που, όχι μόνο δεν πληρώνουν για το τσιμπούσι της αλητείας τους, αλλά υποχρεώνουν με τη βάρβαρη και ληστρική νομιμότητά τους το λαό να πληρώσει τα σπασμένα.

Έχει, λοιπόν, ή δεν έχει ο λαός ιερό καθήκον να τους πετάξει στον Καιάδα της λεηλασίας και της μυριαπόδεικτης απάτης τους;

Κι όχι βέβαια σηκωτούς ,αλλά κλοτσηδόν!

Και με την ευκαιρία: Είδαμε τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος κάποιον αρχιμανδρίτη να υποδέχεται τον κ. Σαμαρά στην είσοδο της Αγίας Τριάδας της Κηφισιάς.

Για ποιο λόγο άραγε;

Έκαμε ο άγιος αρχιμανδρίτης το ίδιο και για όλους τους άλλους, που εκείνη τη μέρα εκκλησιάστηκαν στο ναό της ενορίας του;

Ασφαλέστατα όχι!
Γιατί, λοιπόν, τόση, κατά τον άγιο Ιάκωβο, προσωποληψία!

Για να θαυμάσει ο λαός τη θρησκευτικότητα ενός διαπρεπούς εκπροσώπου της Μπίλντεμπεργκ; 


Ή για να δείξει ο άγιος αρχιμανδρίτης πόσο ευπειθέστατος είναι σε κάποιον εκπρόσωπο της «δεξιάς» του Μαμωνά!GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

2 σχόλια:

Ενδελέχεια είπε...

Σαμαράς και Βενιζέλος με το μόνο που πορεύονται είναι το θράσος τους: υπέγραψαν την παράδοση της χώρας και καταδίκασαν τους Έλληνες σε μια νέα γενοκτονία και από πάνω μιλούν και παριστάνουν και τους υπεύθυνους.

Όσο για Τσίπρα - Καμμένο θα ήθελα να πιστέψω, αλλά από τη μια οι θέσεις του πρώτου για τα εθνικά θέματα και τη μετανάστευση που απλά επαναλαμβάνουν στο χείριστο τις θέσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και από την άλλη η αποδοχή πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ αντίστοιχα στα κόμματά τους που υποτίθεται ότι πολεμούν το σύστημα, δε μου αφήνει περιθώρια. Γίνεται καινούργιο με φθαρμένα υλικά του παρελθόντος;

παπαηλιας-υφαντης είπε...

Ενδελέχεια

Κάνεις, ως συνήθως, ανατομία και ακτινογραφία του όλου σκηνικού.

Απέναντι στην ακτινογραφία υπάρχει και η πραγματικότητα της ζωής, που χρειάζεται εδώ και τώρα αντιμετώπιση.

Ποια λοιπόν είναι τα άφθαρτα υλικά, με τα οποία θα γίνει η γέφυρα διαπεραίωσης στην αντίπερα όχθη;

Μακάρι να υπήρχαν, για να τα επιλέξουμε. Αλλά...

Όπου και να ψάξουμε, δεν μπορούμε να τα βρούμε. Και μάλιστα στην απαραίτητη επάρκεια.

Να μείνουμε στη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ; Σίγουρα θα κάμουν τα έσχατα πολύ χείρονα των πρώτων!

Μήπως στην περίπτωση αυτή η αναχώνευση των φθαρμένων υλικών δημιουργήσει ένα καινούργιο κράμα, που θα μας δώσει, έστω και την πιθανότητα μιας κάποιας ελπίδας;

Τα εθνικά θέματα; Είναι αδιαπραγμάτευτα.

Το μεταναστευτικό; Είναι πολύπλευρο. Και, σε τελική ανάλυση, MADE in Israel-USA,ΕΕ κλπ...