2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε και το ΠΑΣΟΚ σε αυτοαναιρέσεις


Ενδεικτικές της αξιοπιστίας του κόμματος που οι ''δημο''σκοπήσεις των εταιρειών του συστήματος εμφανίζουν πρώτο, και, μάλιστα, σήμερα του δίνουν ποσοστό 30% (!!) είναι οι δηλώσεις της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δούρου.

Διαβάστε τι δήλωνε η κ. Δούρου στις 11 Μαΐου, πέντε μέρες μετά τη δεύτερη θέση του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές:


Βέλη κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου εκτόξευσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, μιλώντας στον Βήμα FM, τονίζοντας ότι ψεύδεται καθώς ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μίλησε για μονομερή κατάργηση του Μνημονίου.
«Μην τα μπερδεύουμε. Εμείς από τον Μάρτη του 2010 λέμε για καταγγελία των όρων των δανειακών συμβάσεων. Δεν είμαστε ημίτρελοι να θεωρούμε ότι μια χώρα, που τη βγάλανε έξω από τις αγορές, δεν έχει την ανάγκη δανεισμού. Αντιθέτως, όταν λέγανε "λεφτά υπάρχουν" εμείς, τότε, σε κείνη την προεκλογική περίοδο λέγαμε προς τον κ. Παπανδρέου, θα δανειστείτε, προσέξτε όμως με τι όρους θα δανειστείτε. Όταν λοιπόν, λέμε καταγγελία του μνημονίου, λέμε καταγγελία των όρων με τους οποίους η χώρα προσέτρεξε να δανειστεί» είπε.


Για τη Δημοκρατική Αριστερά είπε: «Η έκπληξη ήταν πολύ μεγάλη. Δεν μπορείς μέσα σε σαράντα ώρες, ούτε καν σαράντα οκτώ, να ακούς ότι στηρίζω μια κυβέρνηση της Αριστεράς με πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα και την επόμενη μέρα, ν’ ακούς από τα ίδια χείλη ότι "πάμε τώρα όλοι μαζί" και μάλιστα με κόμματα, που δεν έχει περάσει πολύς καιρός, που τα θεωρούσες άλλοθι, είχες ασκήσει δριμεία κριτική απέναντί τους» σχολίασε για την πρόταση Κουβέλη.

Και διαβάστε τι δηλώνει η ίδια σήμερα, 25 Μαϊου, 23 μέρες πριν τις εκλογές:



Την πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να καταγγείλει το Μνημόνιο υπογράμμισε η βουλευτής του κόμματος, Ρένα Δούρου, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. 

«Για εμάς, τη Δευτέρα το πρωί δεν θα υφίσταται το Μνημόνιο», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Δούρου, προσθέτοντας ότι το Μνημόνιο θα καταγγελθεί «ξεχωριστά» από τη δανειακή σύμβαση.

Επεσήμανε μάλιστα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σε κανένα κείμενό του δεν πρόκρινε μονομερείς ενέργειες, καθώς δεν είναι "τσάμπα μάγκες", συμπληρώνοντας ότι το κόμμα επιθυμεί την «αποπληρωμή του χρέους με τέτοιους όρους [ώστε να μην] γίνουν οι 2.500 αυτοκτονίες 5.000.

Τέλος, αναφερόμενη στην Άνγκελα Μέρκελ, η κ. Δούρου σχολίασε πως «βρίσκει και τα κάνει».

Αξιοσημείωτο είναι ότι στην ίδια δήλωση όπου η κ. Δούρου λέει πως τη Δευτέρα μετά τις εκλογές για το ΣΥΡΙΖΑ δε θα ισχύει το Μνημόνιο, στην ίδια δήλωση λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σε κανένα κείμενό του δεν πρόκρινε μονομερείς ενέργειες.

Το βέβαιο είναι πως οι προεκλογικές εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία είναι τόσο αντιφατικές και ομιχλώδεις που πολύ εύκολα την επόμενη μέρα αναιρούνται, όπως αποδείχτηκε και με τις δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου όπου, αφού προεκλογικά έταξε στο λαό καταγγελία του Μνημονίου και ξήλωμα των νόμων που ψηφίστηκαν ελέω Μνημονίου, άρχισε να μιλά για ''επανεξέταση'' των όρων δανεισμού.



GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ «ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ» ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ και ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΤΗΣ... ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ...!!!
Η γελοιότητα στην πολιτική σκηνή είναι καθημερινό φαινόμενο με ευθύνη ασφαλώς των ΜΜΕ.Καί ύστερα μιλάνε γιά απαξίωση τού.. πολιτικού συστήματος...!!! «Τρώμε στη μάπα» καθημερινά σε όλα τα ΜΜΕ την φάτσα της νέας πολιτικής φίρμας τον Ν.Βούτση, Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τού οποίου ο γιός στις 3 Οκτωβρίου του 2007 διέπραξε ληστεία στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Γκύζη με τις κατηγορίες ληστείας, κατοχής εκρηκτικής βόμβας (κακουργήματα) και παράνομης οπλοφορίας και οπλοκατοχής.
Ο πατέρας Βούτσης και σύγχρονη «ακαταμάχητη φάτσα» της πολιτικής είπε στο Δικαστήριο:«Τα χρήματα από τη ληστεία, ο γιος μου θα τα διέθετε σε εκδηλώσεις, εκτύπωση αφισών κ.ά. Τα κίνητρα τού γιού μου δεν ήταν.. ιδιοτελή»...!!! !!!!!!!!!!!!! Η δε Μαμά του είπε στο Δικαστήριο:«Στον αντιεξουσιαστικό χώρο υπάρχει η αντίληψη ότι η πράξη του γιου της δεν είναι ληστεία, αλλά... απαλλοτρίωση»....!!! !!!!!!!!!!!!
Ε, αυτός ο Πατέρας και Βουλευτής του Τσίπρα όπως και των 10 συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ, σε όλα τα ΜΜΕ, μας υποδεικνύει και μας διαπαιδαγωγεί πως θα Κυβερνηθούμε και μάλιστα με...χρηστό τρόπο...!!!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα σε μένα αυτή η άκρως εμπαθής επίθεση επί προσωπικού είναι το λιγότερο βλακώδης; Ποις είπε του σχολιαστή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελείται από ανθρώπους με ανθρώπινες αδυναμίες; Ποιο είναι το διακύβευμα για τον Ελληνικό λαό σε αυτές τις εκλογές; Ενδιαφέρουν τον νεόπτωχο, νεοάστεγο και άνεργο οι επιθέσεις κατά προσώπων προεκλογικά μάλιστα ή αν ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να στηρίξει έστω λίγο λαικότερη πολιτική από τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ; Ερωτώ τον σχολιαστή αν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ακίνδυνος προς τι η λύσσα των ντόπιων και ξένων συμφερόντων να μην ψηφιστεί; Σε αυτούς τους παραλογισμούς οδηγεί η εμπάθεια εναντίον χώρων της πολιτικής και έτσι προσωποποιείται για να αποτελέση απόδειξη.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν;

Ψηφίστε τα αγγελούδια της ΝεοΔούλης των γερμαναράδων και της τρόϊκας, που έχουν καταρρίψει κάθε ρεκόρ κωλοτούμπας!!!

Αλλά πάντοτε παραμένουν σταθεροί και αμετακίνητοιστην προδοσία και το ξεπούλημα της Ελλάδας και την καταλήστευση των Ελλήνων...

Ιτε παίδες γερμανοτσολιάδων και γλείφτες τοκογλύφων...

Aνεμος είπε...

σέβομαι την γνώμη του συντάκτη
αλλά γνώμη μου, πλέον μιλάμε για μνημονιακα και αντιμνομονιακα κόμματα με τις όποιες αδυναμίες
απλά και καθαρά
εκεί γίνεται ο διαχωρισμός
και ο Καμμενος του έχουν προσάψει πολλά, παράδειγμα αλλά ανήκει στο μέτωπο των αντημνημονιακων
με το Συριζα έχω και εγώ ενστάσεις λόγω τον πολλών συνιστωσών και εσωτερικών διαμαχιων
αλλά το κατατασω στα αντιμνημονιακκα κόμματα που δεν έχουν κυβερνήσει
δεν ψήφισε ο Τσιπρας παράδειγμα τα χαράτσια αλλά ο Βενιζελος
δεν υπάρχει επιστροφή η με το μνημόνιο και την εξαθλίωση η χωρίς αυτό
και πράγματι θέλουμε απο το Συριζα ξεκάθαρη άποψη πλέον αφού διεκδικεί κυβέρνηση
επι προσωπικών επιθέσεων δεν θα σχολιάσω
αλλη συνιστωσα παράδειγμα ο Κουρουπλης άλλη ο Γλέζος και άλλη ενα λαμογιο,ΠΟΥ έχει σχέση με τους ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΕΟΥΣ
ο λαός θέλει πλέον ξεκάθαρες απαντήσεις και ενότητα
ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΙ