2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΤΕ ΡΕΕΕΕ !!!


Εχετε να πείτε κάτι για τον "κύριο" στο πρώτο βιντεάκι;
Πιστεύει ακόμη πως μπορεί και έχει τον κύριο λόγο για όλα! "..δεν θα βάλουμε τους υποψηφίους μας στην κυβέρνηση.." αλλά πρέπει να γίνει έτσι κι άλλιώς "...να μη βγούμε από το ευρώ..και θα φροντίσουμε το μέσο Ελληνα.." και όλα τα γνωστά που έλεγε και πρίν και όλα τα προηγούμενα χρόνια οι πρίν από αυτόν!
Ασε ρε "μας τα κάνατε τσουρέκια" με τα ίδια και τα ίδια που μας πετάτε στη μούρη!
Οσον αφορά το δεύτερο βιντεάκι το ανήρτησα απλά για γέλιο!
Για γέλια ή για κλάματα ακριβώς δεν ξέρω!
Καταλάβετε επιτέλους πως ο δικομματισμός ΕΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΙΑ!
Τέλος πια με τον ψυχολογικό πόλεμο που μας κάνατε τόσα χρόνια πια!
Τελείωσατε και σείς που μας ξεσκίζατε καθημερινά ψυχολογικά, σωματικά, στην τσέπη μας!
Οσο πιο νωρίς το αντιληφθείτε, τόσο καλύτερα θα είναι για όλους μας!!
Οι προδότες πρέπει να φύγουν!
ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΤΕ!!

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε χάσει το μέτρο των λόγων και των πράξεων.

Γιατί, αν είχαμε συνειδητοποιήσει το μέγεθος της προδοσίας, θα καταλαβαίναμε ότι καμιά τιμωρία δεν είναι αρκετή για τα μεταλλαγμάνα αυτά ανθρωποειδή...

Aνεμος είπε...

Ο Λαός ψήφισε συντριπτικά κατά του Μνημονίου και της νέας κατοχής της χώρας του, κατά της οικονομικής εξαθλίωσης που του επέβαλε το διεθνές και ντόπιο κεφάλαιο.


Τιμώρησε μέχρι σημείου διαλύσεως τα κόμματα που συμμετείχαν για χρόνια στην πολιτική εξουσία και έδειξε την επιθυμία του για μια Κυβέρνηση σε Αριστερή κατεύθυνση σαν αποκούμπι και ελπίδα για την ανατροπή των μέτρων και προοπτική για τη χώρα.

Όσο για το αυγό του φιδιού που επώαζαν στα σπλάχνα του συστήματος, κάποια στιγμή θα πούμε και γι΄αυτό, εισέπραξε το μέρος της δεξιάς νεολαίας της άγνοιας και της μάγκικης νοοτροπίας που μετατρέπεται σε βία αλλά και της άσχετης αντιμετώπισης από τα μεγάλα κόμματα.

Απλά λοιπόν τα πράγματα και πολύ φυσιολογικά τα αποτελέσματα, μετά από χρόνια το δικομματικό σύστημα εξουσίας που αναπαρήγαγε τον εαυτό του για να μην αλλάζει τίποτα και να εξυπηρετεί τα συμφέροντα εαυτών και αλλήλων βρίσκεται σε αδυναμία με τη Λαϊκή ψήφο να το απειλεί με διάλυση.

Έτσι άρχισαν πάλι τον εκφοβισμό, δεν θα έχουμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις τον άλλο μήνα, οι Τράπεζες θα καταρρεύσουν, δεν θα μας δώσουν άλλες δόσεις και όλα αυτά για να φέρουν το ΣΥΡΙΖΑ στα μέτρα τους.

Λένε, παίξε τον πρώτο ρόλο Τσίπρα αρκεί να μην πειραχτεί το Μνημόνιο γιατί θα έρθει η καταστροφή.

Ανώνυμος είπε...

Σε όποια χώρα υπάρχει Δημοκρατία και το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν τόσο απογοητευτικό για τα κόμματα που μέχρι πριν από λίγο ήταν αυτοδύναμα στην εξουσία και τώρα δεν μπορούν να σχηματίσουν Κυβέρνηση ούτε και μαζί, η φυσιολογική εξέλιξη θα ήταν η άμεση παραίτηση των Αρχηγών τους που θα αναλάμβαναν και την ευθύνη. Εδώ αυτό, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν έχει αναφερθεί, μήπως γιατί οι διεθνείς τοκογλύφοι και τα εδώ φερέφωνα τους φοβούνται ότι οι επόμενοι Αρχηγοί, κάτω από την πίεση του κόσμου, δεν θα τηρήσουν τις υπογραφές που έχουν βάλει φαρδιά-πλατιά οι Σαμαράς - Βενιζέλος;