2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΦΟΒΙΑ, ΤΡΟΜΟΣ KAI ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ



Σας θυμίζει. τίποτα.. περί.. χρυσής. αυγής;
Αν θέλετε να δώσετε περισσότερες εξουσίες στον στρατό, στην αστυνομία, στις μυστικές υπηρεσίες, αν θέλετε ο ίδιος o λαός, να απαιτεί κάτι τέτοιο, τότε φροντίστε να υπάρχουν περισσότερο έγκλημα, βία, τρομοκρατία.
Όταν οι άνθρωποι φοβούνται μην τους ληστέψουν, τους κακοποιήσουν, τους ανατινάξουν, τότε απαιτούν οι ίδιοι να τους αφαιρέσετε την ελευθερία τους για να προστατευτούν από αυτά, που το κράτος τους έκανε να φοβούνται.
David Icke
Ένα προφητικό άρθρο από ένα βιβλίο του David Icke
Ένα πολιτικό σύστημα που εφαρμόστηκε στην Ιταλία και τώρα στην Ελλάδα
Αφήνουν τον λαό έρμαιο των λαθών της πολιτικής ηγεσίας, και μετά βάζουν τον κόσμο να σφαχτεί μεταξύ του
Οι Έλληνες φωνάζουν γιατί τόσοι ξένοι και έγκλημα στην Ελλάδα!
Αυτοί εγκλωβισμένοι σε ένα κυκεώνα εκμετάλλευσης, καταλαβαίνουν ότι ήρθαν σε ένα απέραντο γκέτο, όπου δεν μπορούν να διαφύγουν.
Και ο λαός κάνει αυτό που λέει ο David Icke
Όταν οι άνθρωποι φοβούνται μην τους ληστέψουν, τους κακοποιήσουν τους ανατινάξουν, τότε απαιτούν οι ίδιοι να τους αφαιρέσετε την ελευθερία τους για να προστατευτούν από αυτά, που το κράτος τους έκανε να φοβούνται.
Αντί να δώσουν πολιτικές λύσεις σπέρνουν οι ίδιοι την τρομοκρατία για να έλθει ένας άλλος Μπερλουσκόνι, ως λυτρωτής και να διώξει τους κακούς.
Το πρόβλημα είναι πολιτικό και πολύ πιο πολυσύνθετο από κραυγές.. και. προπηλακισμούς των μεταναστών!

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αστειότητες και γελοιότητες!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τα ελληνικά γράμματα εδώ στα σχόλια των μπλόγκερς μετατρέπονται σε αλαμπουρνέζικα;

Αυτό συμβαίνει μόνο σε μένα ή και σε άλλους;

Πρόκειται για τεχνικό πρόβλημα;

Ή για έργο του παρακράτους της ηλεκτρονικής διαβολοκυβέρνησης;

Ανώνυμος είπε...

Οι ναζιστές και το βαθύ κράτος. Η εκρηκτική άνοδος της ναζιστικής ακροδεξιάς που βγαίνει από το περιθώριο επιδέχεται σίγουρα διαφόρων ερμηνειών. Σίγουρα πήρε μεγάλο μερίδιο από τους πάρα πολλούς φασίστες και ακροδεξιούς που μέχρι τώρα ψήφιζαν ΝΔ και ΛΑΟΣ. Σίγουρα επίσης η μονότονη έκφραση της αόριστης προτροπής να ‘‘ξεβρωμίσει ο τόπος’’ βρήκε ακροατές σε διάφορους ηλίθιους που ο καθένας έβαζε στην θέση του αντικειμένου αυτό που ήθελε αυτός – άλλος ήθελε να ξεβρωμίσει από τους μετανάστες, άλλος από τα λαμόγια και άλλος από τους κομμουνιστές. Σίγουρα επίσης η άνοδός τους είναι απόρροια και του κανιβαλισμού που επικρατεί σε πολλές πλέον περιοχές. Σίγουρα τέλος βοήθησε η αίγλη του αντισυστημικού που παραδόξως απέκτησαν αυτοί που τόσα χρόνια κρύβονται πίσω από τους μπάτσους ακριβώς επειδή στοχοποιήθησαν από το καθεστώς σαν πολιτικό άκρο. Όπως και να έχει τώρα οι χρυσαυγίτες πρέπει να δημιουργήσουν την κοινωνική βάση που δεν έχουν εάν θέλουν να αποκτήσουν όντως πολιτική δύναμη. Αυτό ακριβώς είναι που δεν πρέπει να τους επιτραπεί από το κοινωνικό κίνημα που σαφώς και έχει την δύναμη να το κάνει, ενώ όπου είναι δυνατόν πρέπει να απενεργοποιηθούν και οι ήδη υπάρχοντες πυρήνες τους. Αυτό που δεν γίνεται να αποτραπεί με κινηματικούς όρους είναι η αύξηση της επιρροής τους εντός του βαθέως κράτους, εντός του στρατού και της αστυνομίας όπου εδώ και χρόνια κάνουν υπόγεια δουλειά, ειδικά τώρα που πήραν και θεσμικό ρόλο. Αυτή η εξέλιξη, ο θεμικός ρόλος πλέον των ναζιστών στον τομέα της ασφάλειας (εταιρίες security, πυρήνες στους μπάτσους και τον στρατό) θα παίξει σημαντικό ρόλο από εδώ και πέρα ακόμα και εάν κοινωνικά παραμείνουν η γνωστή συμμορία μπράβων και μαχαιροβγαλτών.