2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Η συνείδηση του Παπούλια


Ξαφνικά μετά το ναυάγιο ξύπνησε και η συνείδηση του προέδρου μας!
Ησυχάστε δεν ανησυχεί για την εξαθλίωση του λαού,η υστεροφημία του τον τσούζει:
''πρέπει να βγω και να πω στον Ελληνικό λαό ότι απέτυχα.Αλλά δεν απέτυχα εγώ.''!!!
Μα τι λες τώρα πρόεδρε;Ποιος θα διανοηθεί να σε κατηγορήσει ότι απέτυχες,εσένα τον ''αντάρτη'' των παιδικών σου χρόνων και μετέπειτα συνδαιτυμόνα του Αντρέα,της Μιμής και της Ελλης;
Αλλά και σεις μάγκες εκεί στα ΝΕΑ πετύχατε διάνα,αυτό είναι το κεντρικό ζήτημα που καίει σήμερα τον Ελληνα πολίτη,η στεναχώρια του Παπούλια για την υστεροφημία του.
Νωρίς το θυμηθήκατε και οι δύο.

http://zeidoron.blogspot.com/

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Παπούλιας πέτυχε στο έργο, που του ανέθεσε η κ. Ψαρούδα-Μπενάκη, όταν του ανακοίνωσε την εκλογή του ως προέδρου....

Κι όσο περισσότερο μένει στην προεδρεία, τόσο και περισσότερα θα πετυχαίνει, για λογαριασμό των εχθρών της Ελλάδας και του λαού της.

marianaonice είπε...

Δεν είναι που είναι προδότες και δοσίλογοι, δεν είναι που κατέστρεψαν όλα αυτά τα χρόνια αυτοί και τα κολλητάρια τους λαμόγια τον τόπο, θέλουν και να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι όλα αυτά τα χρόνια νοιαζονταν για το καλό της Ελλάδας και του λαού της!
Αυτό είναι το πλέον εξοργιστικό ότι απαιτούν και την αναγνώριση της ...υστεροφημίας τους!!! οι πληρωμένοι διαφθορείς κάθε ανθρώπινης αξίας.