2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Η αμερικανοεβραϊκή οργάνωση ADL υπαγορεύει τι δεν πρέπει να ανεχτούν οι Έλληνες πολίτες

Άρχισαν τα όργανα, λοιπόν. Οι εκλογές της 6ης Μαΐου ήταν οι καλύτερες εκλογές ως τώρα όχι μόνο από άποψη κατακρήμνισης των δύο αυτοκρατόρων της Ελλάδας, αλλά και γιατί ο λαός έδωσε στον εαυτό του τη μοναδική ευκαιρία να παρατηρήσει όλους τους ηθοποιούς της πολιτικής σκηνής και να ρίξει το προσωπείο του καθενός. Ωστόσο, πέρα από τα εγχώρια προσωπεία, ο λαός έχει την ευκαιρία να δει πολλά διεθνή προσωπεία να πέφτουν, ακόμη και το ποιος κυβερνά αυτήν τη χώρα. Έτσι, η αμερικανοεβραϊκή οργάνωση χαρακτηρίζει τη δημοκρατία μας ''φιλελεύθερη'', αλλά ζητά (ευφημισμός) να ακυρωθεί ένα κόμμα δημοκρατικά εκλεγμένο απ' το 7% του λαού: ποιος είναι, είπαμε, ο ορισμός του φασισμού;

Να υπενθυμισθεί, απλώς, ότι, όταν με την υπόθεση Εφραίμ, η Ρωσία έκανε κάποιες αναφορές στο ζήτημα, το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών βγήκε ξαφνικά απ' τη χειμερία νάρκη του, απαντώντας οργισμένα στη Ρωσία πως αυτή δεν έχει κανένα δικαίωμα να παρεμβαίνει στα εσωτερικά της Ελλάδας και ιδιαίτερα σε θέματα της ανεξάρτητης δικαιοσύνης. Άραγε ποια θα είναι η τωρινή αντίδραση του ελληνικού (;) κράτους σ' αυτήν την ωμή παρέμβαση και ουσιαστικά εντολή μιας οργάνωσης προς έναν Πρόεδρο Δημοκρατίας, υπαγορεύοντας τι πρέπει να ''ανεχτεί'' η ελληνική (;) δημοκρατία, και παρά το γεγονός πως η ελληνική ανεξάρτητη δικαιοσύνη χρόνια τώρα επιτρέπει στη Χρυσή Αυγή να κατεβαίνει στις εκλογές - όπως το επιτρέπει και σε κόμματα, όπως το ''Ουράνιο Τόξο'' που προωθούν το μίσος εναντίον των Ελλήνων (αλλά, περιέργως, η δική τους ιστοσελίδα δεν κατέβηκε ποτέ). 


Ολοκληρώνοντας, πολλές φορές το εβραϊκό λόμπυ των ΗΠΑ, πριν τα.. ερωτικά καβγαδάκια με την Τουρκία, υποστήριξε εξόφθαλμα τις πολιτικές της Τουρκίας και των Σκοπίων εναντίον της Ελλάδας. Οπότε η ωμή αυτή παρέμβαση ''για το καλό μας'' είναι όχι μόνο άγαρμπη, αλλά και αστεία... Οι Έλληνες δε χρειάζονται τη βοήθεια κανενός, για να διακρίνουν το φασισμό - φανερό, ή κεκαλυμμένο από δημοσιογράφους, ανθρώπους του ''πνεύματος'' και διεθνείς οργανώσεις -, αλλά τα 2 τελευταία χρόνια κάποιοι ''δημοκράτες'' ηγέτες επέτρεψαν με ηδονή σε κάθε ξένο που το επιθυμεί να παρεμβαίνει στα εσωτερικά της χώρας και να διατάζει φασιστικά τι να κάνουμε: να γονατίσουμε, να πεινάσουμε, να μαστιγωθούμε, να δούμε συμπατριώτες μας να πεθάνουν.

Η είδηση απ' το DefenceNet:


Μία από τις ισχυρότερες αμερικανοεβραϊκές οργανώσεις, η Anti-Defamation League (ADL) εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση με αφορμή την είσοδο στο ελληνικό Κοινοβούλιο της Χρυσής Αυγής και ζητούν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αρνηθεί να διορίσει οποιοδήποτε μέλος του νεο-ναζιστικού κόμματος σε οποιοδήποτε κυβερνητικό σχήμα.

«Η αδιαλλαξία της Χρυσής Αυγής δεν έχει αλλάξει, μόνο η δημοτικότητά της άλλαξε και το αποτέλεσμα αυτό είναι μία πολιτική νίκη του μίσους» τονίζει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η ADL δια στόματος του διευθυντή της οργάνωσης Αβραάμ Φόξμαν: «Η Χρυσή Αυγή αποτελεί μία κακοήθη απειλή για την Ελληνική Δημοκρατία και η νεο-ναζιστική της ιδεολογία πρέπει να απορριφθεί από εκείνους που αγαπούν τη φιλελεύθερη δημοκρατία. Καλούμε τον Πρόεδρο Κάρολο Παπούλια να καταστήσει σαφές στην ελληνική πολιτική ηγεσία ότι θα αρνηθεί να διορίσει ένα στέλεχος της Χρυσής Αυγής ως υπουργό ή υφυπουργό κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες».

Η αμερικανοεβραϊκή οργάνωση έστειλε και προσωπική επιστολή στον κ. Καρ. Παπούλια, καλώντας τον να στείλει ισχυρό και καθαρό μήνυμα προς τον ελληνικό λαό ότι "η νεοναζιστική ιδεολογία του κόμματος της Χρυσής Αυγής" δεν θα γίνει ανεκτή στην Ελληνική Δημοκρατία.

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τα γραφόμενα των αμερικανοεβραίων θυμίζουν το:

"Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα"!