2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

''Ανάσα'' 18 δις στις τράπεζες!



Τη στιγμή που επαγγελματίες πολιτικοί, οικονομικοί φορείς και, φυσικά, οι μεγαλοδημοσιογράφοι στυλοβάτες του συστήματος καθημερινά βγάζουν άναρθρες κραυγές, για να πανικοβάλλουν τον κόσμο, ''ανησυχώντας'' ότι η χώρα δε θα μπορέσει να βρει χρήματα για μισθούς και συντάξεις, δίνεται γενναιόδωρα στις τράπεζες άλλο ένα πακέτο 18 δισεκατομμυρίων.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, για να καταστείλουν τις προσπάθειες του ελληνικού λαού να αποτινάξει το ζυγό του Μνημονίου και όσων κρύβονται πίσω από αυτό, φουντώνει από όλα τα φερέφωνα του συστήματος η κινδυνολογία - τρομοκρατία για τους μισθούς και τις συντάξεις.
Μόλις πριν λίγες μέρες, μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου, βγήκαν οι γνωστοί λακέδες να πουν στον κόσμο ότι δεν υπάρχει 1 δις για μισθούς και συντάξεις και πώς θα το βρει η χώρα. Την ίδια ώρα είχε ανακοινωθεί η παροχή 18 δισεκατομμυρίων ευρώ στις τράπεζες για τη ''σωτηρία'' τους - χρήματα για τα οποία ουδέποτε εκφράστηκε η παραμικρή ανησυχία για το αν και πώς θα βρεθούν.



Δεκαοχτώ δισεκατομμύρια δεν υπήρχε δυσκολία στο να βρεθούν και υπήρχε δυσκολία στο να βρεθεί ένα δις για μισθούς και συντάξεις;  Αλήθεια, έχει υπολογίσει κανείς το ποσό στο οποίο ανέρχονται όλα αυτά τα πακέτα ''σωτηρίας'' που δόθηκαν στις τράπεζες από την αρχή της κρίσης; Μήπως αν τα αρθροίσουμε, θα βρεθούμε μπροστά σε ένα ποσό που ισούται με όλο το χρέος της Ελλάδας (πριν την εποχή Παπανδρέου - Βενιζέλου); 

 Συνεχής κοροϊδία του ελληνικού λαού, ακόμη και τώρα που οι Έλληνες πολίτες τους φωνάζουν ξεκάθαρα ότι τα ψέματά τους πλέον δεν πείθουν κανένα. Όλα αυτά τα δισεκατομμύρια που τα μοιράζουν συχνά - πυκνά στις τράπεζες και που προέρχονται από φόρους των Ελλήνων πολιτών, δε θα μπορούσαν να δοθούν με αντάλλαγμα τη διαγραφή των χρεών των Ελλήνων (που είναι πολύ λιγότερα από τα χρήματα που δίνονται αφειδώς στις τράπεζες), ώστε να γίνει επανεκκίνηση της οικονομίας;

Φυσικά, τίποτα δεν είναι δυσνόητο, αν σκεφτεί κανείς ότι οι περισσότεροι επαγγελματίες πολιτικοί υπήρξαν σύμβουλοι τραπεζών, ή διαθέτουν τραπεζικές μετοχές..
.


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: