2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Οσμή εκβιασμού από Τράγκα;.




Θα είναι κανείς πολύ καχύποπτος αν υποθέσει όταν τα σημερινά λεγόμενα του Τράγκα είχαν οσμή εκβιασμού; Υπάρχει φυσικά και η περίπτωση ο δημοσιολόγος του Extra3 τα όσα ισχυρίστηκε να ήταν παραμύθια και να το έκανε για λόγους εντυπωσιασμού.

Η αίσθηση που θέλησε να αφήσει στους τηλεθεατές του ο Τράγκας --πέρα από την επίθεση που έκανε στον Σαμαρά- είναι ότι έχει στοιχεία --μάλιστα ισχυρίστηκε ότι ορισμένα τα έχει καταθέσει σε συμβολαιογράφο - τα οποία εμπλέκουν πολιτικούς και επιχειρηματίες της εποχής κατά την οποία ο Α. Σαμαράς ανέτρεψε την κυβέρνηση Μητσοτάκη, σε περίεργα αλισβερίσια, όπως άφησε να εννοηθεί.

Αυτές τις «καταγραφές» δεν τις δίνει στην δημοσιότητα επικαλούμενος ότι «έχει σεβασμό στα γεγονότα», ολοκλήρωσε την συγκεκριμένη αναφορά του ο Γ. Τράγκας.

Ότι είναι μεγάλη λουμπίνα ο συγκεκριμένος δημοσιοκάφρος δεν το συζητάμε. Το ερώτημα όμως που ανακύπτει είναι αν είναι τυχαία αυτή η αναφορά του λίγες μέρες πριν τις εκλογές --που στόχευε ξεκάθαρα στον αρχηγό της Ν.Δ- ή έχουν κάποια πραγματική βάση τα λεγόμενα του και αποσκοπεί σε σκοπιμότητες που οποιοσδήποτε μπορεί να αντιληφθεί.

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

2 σχόλια:

ΗΠΕΙΡΟΣ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ είπε...

Δεν ξέρω την γνώμη σας για τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο αλλά έχω την εντύπωση ότι μάλλον ο ίδιος είναι αντικείμενο εκβιασμού σε σχέση με την ημερομηνία θανάτου της μητέρας του και το αν καρπώνονταν την σύνταξή της παράνομα για αρκετόν χρόνο από του θανάτου της. Οδυσσεύς

Ανώνυμος είπε...

Ο Τράγκας, λογικά, δεν είχε καμιά ανάγκη να καρπωθεί τη σύνταξη της μάνας του μετά το θάνατό της.

Κι όταν κάποιοι αφήνουν να αιωρούνται σε βάρος των άλλων τέτοια ερωτηματικά, μπαίνει το εύλογο ερώτημα:

Μήπως είναι εκ του πονηρού;

Γιατί βέβαια ο Τράγκας κάνει μεγάλη ζημιά στο δικομματισμό. Και ιδιαίτερα στο κόμμα της Νέας ΔΗΜΙΟκρατίας....