2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Κάποιο σχόλιο για το γραφείο Κωνσταντόπουλου στη Βουλή;



Κατά τ'άλλα ο Κωνσταντόπουλος είναι αριστερός ( [πρώην πρόεδρος του συνασπισμού αλλά και του Παναθηναϊκού βεβαίως) και αντιμνημονιακός.
Ψηφίζουμε 9.500.000 ψηφοφόροι και εξυπηρετούνται - ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ , 50.000 γαλάζιοι , 50.000 πράσινοι , 50.000 ροζ και 50.000 "από σπόντα" !
 Οι υπόλοιποι 9.300.000 ψηφοφόροι με τη συμμετοχή μας στις εκλογές , ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ το ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Δημοσίευσα χθες το σχετικό ΦΕΚ (εδώ) από το οποίο προκύπτει ότι μέχρι και σήμερα στη Βουλή υπάρχει και λειτουργεί το γραφείο του πρώην προέδρου του Συνασπισμού κ.Νίκου Κωνσταντόπουλου στο οποίο μάλιστα διορίστηκε πρόσφατα κι ένας υπάλληλος.
Η είδηση δεν έπαιξε σχεδόν πουθενά κι ουδείς ενδιαφέρθηκε να μας ενημερώσει για... το συγκεκριμένο θέμα. Δεν υπάρχει κάποιο κόμμα ή κάποιος βουλευτής να θέσει κάποια σχετική ερώτηση στο Προεδρείο της Βουλής;
Δεν επιθυμεί κάποιος να αγωνιστεί για το περιορισμό των δημοσίων δαπανών που απαιτούνται για τη λειτουργία της Βουλής;
Πόσα άλλα τέτοια γραφεία λειτουργούν σήμερα στη Βουλή ; Πόσους υπαλλήλους απασχολούν και με τι αντικείμενο ; Περιμένουμε...
Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι πραγματικό και...ελληνικό.
Με την ιδιότητα του πρώην προέδρου του Συνασπισμού, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος διατηρεί γραφείο στη Βουλή, οι δαπάνες του οποίου καλύπτονται από τον κρατικό προϋπολογισμό.
Μόλις πρόσφατα μάλιστα, ο Φίλιππος Πετσάλνικος υπέγραψε το διορισμό... ...υπαλλήλου στο συγκεκριμένο γραφείο, όπως προκύπτει κι από το σχετικό ΦΕΚ.
Μπορεί κάποιος να μας δώσει περισσότερες εξηγήσεις γι'αυτόν το φρικτό παραλογισμό; Είναι δυνατόν να πληρώνει το Δημόσιο το κόστος της μισθοδοσίας υπαλλήλων σε τέτοιες θέσεις;
Ο μεγαλοδικηγόρος Κωνσταντόπουλος δεν είχε κανέναν ηθικό ενδοιασμό να προσθέσει έναν ακόμα δημόσιο υπάλληλο στη Δημόσια Διοίκηση;
Πόσα άλλα γραφεία πρώην προέδρων κομμάτων λειτουργούν σήμερα στη Βουλή;

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν οι αριστεροί της Δεξιάς και οι δεξιοί της Αριστεράς.

Κα, βέβαια, ο πολιτικός αμοραλισμός και ο ιδεολογικός αχταρμάς...

Όπου και όπως βολεύει τον καθένα στήνει το συπερ-μάρκετ του...