2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Οι μουσαφίρηδες κι ο "περιστεράς" !


Ασε κύριε "περιστερά" μας κι εσύ με τις ατελείωτες κωλοτούμπες σου πια! Δεν το έχεις καταλάβει πως τα ποσοστά σου πέσαν εξαιτίας αυτών που λές συνέχεια?
"Αν δεν μας κάνει το πακέτο, δεν θα το πάρουμε" είπε!
Σώώπα! Δηλαδή τί σκοπό έχεις αλήθεια? να αρνηθείς ό,τι σου προσφέρουν και σου ζητήσουν αυτοί της τρόϊκας άραγε?
Αστο καλύτερα! Δεν μας πείθεις πια!
Μη μιλάς άλλο! Χειροτερεύεις τη θέση σου σου λέω!
"Ας το καταλάβουν καλά και οι τροϊκανοί αλλά και οι εγχώριοι εκβιαστές ότι δεν λειτουργώ καλά κάτω από συνθήκες εκβιασμού....το εξαιρετικό θέμα είναι εάν και πόσο θα αποφασίσουμε να είμαστε καλά παιδιά. Στην αυριανή συνάντηση δεν πρόκειται να περιοριστώ σε αυτά που μας λένε οι τροϊκανοί. Θα φτάσω βαθύτερα. Ποιος τα επιβάλει όλα αυτά; Τα επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση ή μήπως η ΕΕ είναι όμηρος και υπόδουλος των ορέξεων της κ. Μέρκελ; Δεν δέχομαι, λοιπόν, αύριο, κατά καμιά έννοια, ό,τι θέλει να επιβάλει η κ. Μέρκελ".
Δεν δέχεσαι λές τελεσίγραφα, δεν θα υπογράψεις επιστολή ούτε θα κοινοποιήσει ανοιχτή επιστολή προς τον Ελληνικό λαό όπως έκανες την προηγούμενη φορά!
Μάλιστα.....μάλιστα...!

 
"Υπάρχει πρωθυπουργός που εκπροσωπεί τη χώρα". 
Ταυτόχρονα, όμως, δήλωσε πως δεν πρόκειται να προχωρήσει και σε ακρότητες.
Αγορι μου όσα λές δεν έχουν καν σωστό περιεχόμενο! Ενα παιδί του Δημοτικού να βάλεις να διαβάσει ή ν' ακούσει όσα λές θα καταλάβει το αυτονόητο!
Η πως χαπακώνεσαι, ή πως είσαι πανέτοιμος για πολλές ατελείωτες κωλοτούμπες όπως πάντα !!
Ακου ρε σύ τί είπε! Οταν θα φύγουν οι μουσαφίρηδες θα πάει να διαπραγματευτεί...να κάτσει στο τραπέζι...δε θέλει να βρεθεί με τους τροϊκανούς και άλλες αηδίες του κώλου που λέν και στο χωριό μ' !
Οταν πήγες με τα άλλα κόμματα στην συγκυβέρνηση του χάους, στην συγκυβέρνηση τη χουντική, τη χαοτική τι σκεφτόσουν?
Αν σκεφτόσουν βεβαίως..βεβαίως!
Τώρα αλλάζεις ρότα και που πάς και τους αφήνεις?
Δε δέχεσαι πιέσεις κι άλλα συναφή?
Αφού τρούπωσες και μας το'παιξες συγκυβερνήτης και θέλησες να σώσεις το ΕΘΝΟΣ, τώρα θα χορέψεις σαν αρκούδα ακούγοντας το ντεφι που σου βαράει όπως της κάνει κέφι της κυρά-τρόϊκας!
Και μισθοί και συντάξεις θα μειωθούν κι αλλο, κι ο 13ος και ο 14ος μισθός θα κοπούν και απολύσεις θα γίνουν, κι άλλο θα σκύψουμε γιατί τα κάνατε σείς σκατά!
ΟΧΙ ΕΓΩ !!
ΟΧΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ !!

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: