2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Μισάνθρωπε !


Αλήθεια μάθατε τί είχε πεί ο διεστραμμένος μισάνθρωπος?
Ούτε που του περνά από το μυαλό ότι τα λεφτά αποσύρονται από τις τράπεζες για να μπορούν οι Έλληνες να αντεπεξέρθουν στα αυξημένα έξοδα και στα μειωμένα έως ανύπαρκτα έσοδα, λόγω της πολιτικής που εφαρμόζουν οι απατεώνες αυτοί.
Δηλαδή αυτός με λίγα λόγια θέλει  η φορολογία να ανεβαίνει, οι μισθοί και οι συντάξεις να κόβονται, οι εργαζόμενοι να απολύονται, τα μαγαζιά να κλείνουν  αλλά οι καταθέτες....α... λεφτουδάκια τους να μη τα πειράζουν απο κεί!
Να μη τα αποσύρουν από τις τράπεζες-τοκογλύφους!
Αυτός κυρία μου αποτελεί το μισάνθρωπο κτήνος της αποκάλυψης !!
Δε σου θυμίζει την άλλη την πατσαβούρα τη Μαρία Αντουανέτα που όταν της έλεγαν ότι ο λαός δεν έχει ψωμί να φάει αυτή τους απαντούσε εντελώς φυσικά, ότι εάν δεν έχουν ψωμί ας φάνε παντεσπάνι.
Ενα να ξέρεις κύριε...όπως εσύ δε νοιάζεσαι για το λαό και για την ύπαρξη αυτού του λαού έτσι θα κληθείς κάποια στιγμή να κληθείς να δώσεις λόγο για όλες σου τις πράξεις!
Τόνισε τί δηλαδή? Πως οι Ελληνες καταθέτες απέσυραν μεγάλο ποσό χρημάτων τα οποία φυλάσσονται σε σεντούκια, σε στρώματα ...και αποκάλεσε τους Ελληνες "παραδοσιακούς αποταμιευτές"
Τί μας είπες τώρα!
Που την ξέθαψες τώρα αυτή την έννοια...άκου "παραδοσιακός αποταμιευτής'!
Αυτό μου θύμησε τότε που οι γονείς μας άνοιγαν λογαριασμο στο ταμιευτήριο για να έχουν τα παιδιά τους κάτι γι' αργότερα!
Εσύ τί είσαι άραγε??
Είσαι ενας μισάνθρωπος, ένας αυθεντικός  μ@λ@ας με περικεφαλαία! Αυτό είσαι!!

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: