2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Ελληνες...σωθήκαμε...θαύμα !


Ελληνες..σωθήκαμε! 
Ερχεται κυρία μου περισσότερη τεχνογνωσία στην ελλάδα, με περισσότερη διάταξη στο σύνταγμα που θα λέει τί?
Πρώτα θα ξεπληρώσετε και μετά τα λεφτά!
Η τρόϊκα έρχεται φορτσάτη με περισσότερους αυτή τη φορά, που έρχονται κανονικά σε κάθε υπουργείο να μας ελέγξουν..να μας νοικοκυρέξουν αφού είμαστε αχρηστοι όπως είπε και ο...άλλος ο νέος " κωλοτούμπας" που ξεφύτρωσε!
Μας λέει ο κύριος αυτός δηλαδή τί?
Πως γλυτώνουμε ...τί;
Να μη βγούμε από το ευρώ και δεν έχουν λεφά να δώσουν σε μισθούς και συντάξεις...δηλαδή κυρία μου αν δεν κατάλαβες και γελάς ακόμη, η τρομοκρατία χτύπησε ξανά!
Τον είδες πώς τα πήρε στο κρανίο με όλα όσα έλεγε ο δημοσιογράφος;
Λές αλήθεια να θύμωσε επειδή ο δημοσιογράφος καθυστερούσε την ερώτηση;
ΟΧΙ!



Απλά πιστεύω πως του ξέφυγεν ολίγον πορδήν μεθ΄ολίγου διαφυγόντως σκατού .....!
Απλά δεν ήθελε να ακουστεί ο δημοσιογράφος προς τιμήν του κιόλας, γιατί βλέπεις τα υπόλοιπα ΜΜΕ δεν μιλούν, απλά γλείφουν τους κώλους των !
Ακου λέει προστατεύονται οι καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών!
Ρε σύ που τις είδε άραγε τις καταθέσεις;
Συνεχίζουν και τρομοκρατούν τον Ελληνα πολίτη πως καλύτερα να χάσεις τη μισή σύνταξη και λίγο πιο πέρα, παρά να μην έχει το κράτος να σου δώσει μία!
Τί λέει το άτομο! Μα καλά είδες όμως πώς καταφέρνει τούτος δώ να κάνει τον κοσμάκη να χέζεται κανονικά;
Προσωπικά κυρία μου προτιμώ
Αφού και 10 ευρώ να πάρει κάποιος ως μισθό τα έξοδα και οι τιμές αγαθών και υπηρεσιών ή φαρμάκων και λοιπών δαπανών είναι τέτοιες που δεν σου μένουν ούτε τα 5 ευρωπουλάκια στην τσέπη για να ζήσεις!
Τί μας λές κύριε αντιπρόεδρε τώρα!
Κούκου...:
Για πόσο "γκάου" με περνάς ρε επιτέλους;
Ημαρτον!
Σταματήστε κύριοι αυτό το παραμύθι με την χρεωκοπία και πως "..δεν θα έχουμε να σας δώσουμε μισθούς και συντάξεις! "
Και ποιος σας είπε πως τους θέλουμε έτσι πετσοκομένους που είναι οι μισθοί μας που είναι και να ειμαστε συνεχώς με το κεφάλι σκυμμένο και φοβισμένοι στην καρδιά μέρα με τη μέρα περιμένοντας τί θα ψηφίσετε σείς την περασμένη εβδομάδα;
Γιατί κυρία μου αν δεν κατάλαβες ακόμη, τούτοι της τρόϊκας θα έρχονται συνεχώς θα μας ελέγχουν, θα λένε ψηφίστε το τάδε νομοσχέδιο με το κόλπο του "κατεπείγοντος", βρείτε τόσα λεφτουδάκια, δώστε τα, αλλιώς πάρτε τα 3 μας!
Κατάλαβες;
Δεν τα λέω εγώ αυτά!
Ο "δοτός" το είπε και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης πως επιτεύχθηκε μια συμφωνία τόσο τρομερή που θα πρέπει εγώ τώρα να πηδηχτώ απ' το παράθυρο, να σφάξω και τ' αρνί  που "καλλιεργώ" και που'χω κρατημένο για ώρα ανάγκης και να το σουβλίσω προς τιμήν τους!

GoPetition
 Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: