2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Η κατοχή του ανώμαλου !


"Πετάξτε επιτέλους τους Ελληνες από το ευρώ!" Με αυτόν τον τίτλο η γερμανική εφημερίδα «Bild» επιτίθεται ξανά στην Ελλάδα, αναφερόμενη για ακόμη φορά σε κάποια πρωτοσέλιδα του ελληνικού τύπου αλλά και σε κάποιες δηλώσεις ελληνών πολιτικών εναντίον του "γκα γκά " κεί πέρα στο Βερολίνο!
"Δεν είναι πολλά αυτά που η πάσχουσα ελληνική οικονομία εξάγει στο εξωτερικό. Ωστόσο, κάποιες εξαγωγές από την Ελλάδα εξακολουθούν να υπάρχουν: γελοιοποίηση, προσβολές, επιζήμιος εκφοβισμός!" γράφει στην αρχή η εφημερίδα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι μέρκελ και ο σόιμπλε έχουν περάσει αμέτρητες νύχτες για να διαφυλάξουν την Ελλάδα από την κατάρρευση.
Στη συνέχεια, η «Bild» εκφράζει την οργή της για τη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια,όσον αφορά τον σόϊμπλε !
Η «Bild» δημοσιεύει: "Πετάξτε επιτέλους τους Έλληνες από το ευρώ!" Το δημοσίευμα στη συνέχεια αναφέρεται σε κάποια πρωτοσέλιδα του ελληνικού τύπου, στα οποία ο σόιμπλε εμφανίζεται με στολή των ναζί και η  Μέρκελ να φοράει περιβραχιόνιο με τη σβάστικα.
Εξίσου ενοχλητική θεωρεί η εφημερίδα και τη δήλωση του Τσίπρα, ο οποίος παρομοίασε τον ρόλο του σόιμπλε με εκείνον των γερμανικών πάντσερ στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, καθώς και εκείνη της παπαρήγα, η οποία χαρακτήρισε τις απαιτήσεις που έχει ο σόιμπλε από την Ελλάδα "τρομερές για τον ελληνικό λαό".
Τί θές ρε "γκα-γκά" από εμένα πια;

 
Τί θές ρε άτομο που επειδή εσύ είσαι καθισμένος στην καρέκλα σου μια και καλή θες να καταστρέψεις μια χώρα γιατί έτσι θες;
Πόσα ευρώ θες πια;
Τί να τα κάνεις ρε;
Και ακούς κυρία μου καθημερινά στα κανάλια την απόλυτη τρομοκρατία στο έπακρον!
Και ακούς κυρία μου στα μεγαλοκαναλα την απόλυτη τρομολαγνεία για τοκογλύφους για κατασχέτες γι' αυτούς που σκοτώνουν, που στραμπουχνώνουν χέρια πόδια για ένα δάνειο που χρωστά ο έρμος Ελλην:
Τί θα γίνει όμως όταν ο Ελληνας αγριέψει και πάρει τα πιστόλια και σφάξει τον τοκογλύφο;
Τί θα πεί τότε ο τρελάρας του Βερολίνου;
Που το πας ρε σάϊκο;
Θα χωρίσετε την Ελλάδα σε ομάδες που θα σκοτώνονται μεταξύ τους;
Αυτός κυρία μου πρόκειται για τρελάρα που λόγω του δικού του μαρτυρίου αυτός το στάζει καθημερινώς στα κεφάλια ενός λαού! Του Ελληνικού Λαού!
Και βγαίνεις και μου λές πως νιώθεις, πως κατανοείς του Ελληνα και όχι μόνο αλλά εκατομμυρίων ευρωπαίων.
Πιστεύω όλοι σς είδατε το βίντεο με τον πορτογάλο που με το χέρι του όταν ο άλλος τον παρακαλούσε για τα προβλήματα της δικής του χώρας κείνος μεμια κίνηση του χεριού του είπε αυτό το γνωστό κάτσε να ούμε πως θα τελειώσουμε  με την ΕΛλάδα!
Το είδες αλήθεια;
Ψάξτο κυρία μου στο διαδίκτυο!
Είναι ανατριχιαστικό!
Προτιμώ να δώ μια ταινία θρίλερ παρά αυτό!
Με τρέλανε στην κυριολεξία να βλέπ αυτον τον σόίμπλε να τον κοιτά τον πορτογάλο και με μια κίνηση..Θεέ μου αυτός να σου λέει πως νιώθει, πως κατανοεί τα προβλήματα αλλά...αυτό και το άλλο...!
Κι έχεις και τον εκπρόσωπο στην πρωϊνη εκπομπή αν δεν κάνω λαθος πως " ...τί άλλο να πληρώσουν οι πολιτικοί για τα λάθη...έχουν ευθύνες ο λαός όταν θα πάνε στις κάλπες και πως  οι πολιτικοί πληρώνουν στις εκλογές ! "
Μάλιστα αυτά!
Αν περιμένεις δηλαδή κυρία μου δικαιοσύνη στην Ελλάδα για όλα τα λάθη που έγιναν και δεν έγιναν δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ!
Η απόλυτη τρέλα κυρία μου!
Η «Bild» δημοσιεύει και δηλώσεις γερμανών πολιτικών, τονίζοντας ότι όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που πλέον "δεν βλέπουν κανένα μέλλον στο ευρώ για τους πεισματάρηδες Έλληνες".
Έχουμε βαρεθεί από τις απειλές τους!
Σας σιχάθηκα ρε ψιχάκηδες του κώλου!
Αν το θέλετε, κάντε το επιτέλους!
Αει σιχτίρ!

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: