2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Γραβάτες...



Το Σάββατο το πρωί ανοίγοντας την τηλεόραση έπεσα πάνω στην εκπομπή «Σε δεύτερη ανάγνωση» της ΕΤ3. Καλεσμένοι, γνωστοί πολιτικοί, μαϊντανοί των ΜΜΕ. Φάτσες και ονόματά στην φωτογραφία, αλλά δεν έχει σημασία ποιοι ήταν. Αναλύσεις και διαπιστώσεις, κατηγορίες κι αναθέματα, ισορροπίες κομματικές, ισορροπίες πολιτικές, εύκολες λύσεις του ποδαριού, κοινώς τρίχες κατσαρές!
Ιδιαίτερη εντύπωση όμως μου έκανε ότι κανένας δεν φορούσε γραβάτα. Αν δεν τους αναγνώριζα θα έλεγα ότι ήταν αριστερή... μάζωξη. Όμως δεν ήταν παρά «σύντροφοι» από το ΠΑΣΟΚ., τη ΝΔ, το ΛΑΟΣ και τη... ΔΥΣΗ (τι απαισιόδοξο όνομα!). Στην αρχή σκέφτηκα ότι τις έβγαλαν φοβούμενοι μην τυχόν και πέσουν πάνω σε «αγανακτησμένους» και τους κρεμάσουν με αυτές.
Είχα κάνει λάθος! Επρόκειτο για μια πρώτης τάξεως ευκαιρία προεκλογικής εμφάνισης σε κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας! Θα την άφηναν να πάει χαμένη; Θα ακολουθήσουν κι άλλοι, κι όσο πλησιάζουν οι εκλογές όλο και περισσότεροι να διαγκωνίζονται στους διαδρόμους των καναλιών για μια τηλεοπτική  εμφάνιση. Θα μου πει κάποιος, πρώτη φορά βλέπεις πολιτικούς στην τηλεόραση; Ασφαλώς όχι, αλλά με τέτοια εμφάνιση λες και ήταν όλοι τους συνεννοημένοι, πρώτη φορά! Ή μάλλον όχι, τέτοια καραγκιοζιλίκια μόνο σε προεκλογική περίοδο παρατηρούνται.


Πέταξαν λοιπόν τις μεταξωτές γραβάτες και άνοιξαν το κουμπί των πουκάμισών τους για να φανεί το δασύτριχό τους στήθος και ν’ αναδυθεί η βαρβατίλα τους που μέχρι τώρα την έχουν ξεθυμάνει πάνω σε μισθωτούς και συνταξιούχους. Έσιαξαν, τάχα πρόχειρα, την.. ατίθαση κόμη τους και νάτοι στο γυαλί «άνετοι» κι «επιμελημένα ατημέλητοι» να πουν τις μαλακίες τους.

Μάγκες ζόρικα τα πράγματα στις εκλογές που έρχονται.
Χρειάζεστε ψήφους για την εκλογή σας αλλά που θα τις βρείτε;
Άγριος πόλεμος στο μαύρο φόντο της διαλυμένης χώρας για το ποιος θα μπει στο κάδρο του νέου αλλά το ίδιο άρρωστου πολιτικού τοπίου.

Ήρθε η ώρα, αισχρά υποκείμενα του αμαρτωλού παρελθόντος, πολιτικοί χαμαιλέοντες, να μεταμορφωθείτε πάλι σε αριστερές καρικατούρες, να κατεβείτε στο λαό, να αφουγκραστείτε τα προβλήματά του, να κλάψετε μαζί τους για την καταστροφή - αφού εν τω μεταξύ έχετε κάνει τη χώρα οικόπεδο, έχοντας υπογράψει 2-3 μνημόνια και άλλες τόσες δανειακές συμβάσεις χωρίς ούτε καν να τις διαβάσετε, πόσο μάλλον να τις εφαρμόσετε - να θυμώσετε, να υποσχεθείτε (δεν ξέρω τι!), να σφίξετε χέρια και την ώρα που οι φωτορεπόρτερ εμφανιστούν, να... υψώσετε τις γροθιές σας για μια... αγωνιστική φωτογραφία!

Κι επειδή αρκετούς από σας αναγκαστικά θα συνεχίσω να σας ανέχομαι, αφού η δημοκρατία μας σέβεται όλους και επιτρέπει ακόμα και στα σκατά να πολιτεύονται, γι' αυτό βγάζοντας το άχτι μου σας στέλνω στο διάολο, χωρίς μεγάλες πιθανότητες η κατάρα μου να πιάσει!


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: