2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Είμαστε Ελληνες !!


Ακούσαμε τον πηταφδελτα να λέει πως παραιτείται του μισθού του και ο αντιπρόεδρος είπε πως είναι μεγάλη τιμή  ...κου..λου..που!
Αυτά κύριοι έπρεπε ήδη να τα είχατε κάνει από την αρχή της κρίσης!
Αυτά κύριοι της βουλής έπρεπε ήδη να είχαν γίνει και επιπλέον εσείς κεί μεσα να παραιτηθείτε των μισθών και των επιπλέον επιδομάτων και ό,τι άλλο σουφρώνετε στο όνομα της "πολιτικής" ασυλίας και του "λειτουργήματός" σας που έτσι όπως τα κάνατε..μόνο λειτούργημα δεν είναι πλέον, αλλά ένα επάγγελμα στυγνό και βρώμικο !
Αυτά κύριοι και άλλα, έπρεπε ήδη να είχατε κάνει για την Ελλάδα μου!
Αυτα κύριοι της βουλής σείς που παίζετε παιχνίδια επικίνδυνα στην πλάτη του Ελληνικού Λαού εδώ και έτη γιατί όλα αυτά είναι οργανωμένο σχέδιο και δεν είναι κάτι που έτυχε...δεν είναι κάτι που δημιουργήθηκε απ' το πουθενά έπρεπε να μην τα είχατε ήδη σκεφτεί να γίνουν και να μη τα αφήσουν να γίνουν!
Αλλά εσείς και οι της ευρώπης "εταίροι" μας, ο υπουργός οικονομικών και οι άλλοι του οι "κολλητοί" θέλουν την Ελλάδα σκλαβωμένη, υποχείριό τους μια αποικία!
Αλλά εσείς και οι της ευρώπης θέλετε την ΕΛλάδα μου μια κατεχόμενη χώρα!
Αλλά εσείς δεν βλέπετε τον Ελληνικό Λαό που είναι έξω στις πλατείες!
Αλλά εσείς κύριοι στέλνετε τα ΜΑΤ να διώξουν τον κόσμο, να τον σαρώσουν..να τον χτυπήσουν,.να τον αποκλείσουν από τα μετρό έτσι ώστε να μη μπορεί να φτάσει στις πορείες!
Αλλά εσείς κύριοι θέλετε τα παιδιά μας σκλαβωμένα για πάντα!
Αλλά εσείς κύριοι θέλετε η Ελλάδα να πάψει να έχει Ελληνες..γιατί θα έχουν φύγει για άλλες πατρίδες!
Αλλά εσείς κύριοι κάνετε ένα μέγα λάθος!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ 
ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το πρωταρχικό, που έπρεπε να κάνει ένας Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι να να θέσει τέρμα στην τρομοκρατική δικτατορία, που έχει επιβληθεί σε βάρος του λαού.

Και όχι να υπογράφει το ξεπούλημα της χώρας και τον περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων, για χάρη της ληστρικής αρπακτικότητας των τοκογλύφων!

Όπως τον είχε προειδοποιήσει η κ. Μπενάκη, όταν του ανακοίνωνε την εκλογή του ως Πρέδρου....

Πραγματικότητα δυστυχώς, που διεκπεραιώνει με τον πλέον αδιανόητο και χείριστο τρόπο!

παπα-Ηλίας