2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Bloggers "μαϊμού" προσπαθούν να φιμώσουν τις ελεύθερες φωνές των Blogs. Koύνια που τους κούναγε ...



Καταγγέλουμε στο αναγνωστικό μας κοινό και όχι μόνον, τους φασίστες πολιτικάντηδες που φορούν την μάσκα του Blogger και προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν  το κοινό  και ν' απειλήσουν τα πατριωτικά Blogs που προσφέρουν πραγματική ενημέρωση στον ελληνικό λαό. Ενώ αυτοί οι σκοταδιστές του προσφέρουν το ψέμμα και  υποστηρίζουν το κομματικό κι ατομικό τους συμφέρον και τίποτα άλλο.
Διαχειριστές του εικονιζόμενου  "ιστολογίου" που στην ουσία είναι κομματικό όργανο και στηρίζουν συγκεκριμένο βουλευτή της Ν.Δ. στο Ηράκλειο, προσπαθούν με παντίους τρόπους να εκβιάσουν και να τρομοκρατήσουν (έτσι τουλάχιστον νομίζουν) τα πατριωτικά και καθαρώς ενημερωτικά blogs  που ξεσκεπάζουν κι αποκαλύπτουν τις παρανομίες των πολιτικών προϊσταμένων τους.

Τους προειδοποιούμε, ότι η αντίδρασή μας θα είναι ακαριαία κι αποτελεσματική. Κι αν θέλουν να συνεχίσουν,  θ' αποκαλύψουμε όλο το ιστορικό του βρώμικου παρασκηνίου τους ....  Απλά τους στέλνουμε ενα πρώτο μήνυμα.

Ο,τι και να κάμουν,όσο χυδαία και να φερθούν, ο ελληνικός λαός τους ξέρει πολύ καλά  και την κατάλληλη στιγμή  θα τους στείλει εκεί που είναι η θέση τους: στα σκουπίδια της μνήμης του και στην χωματερή της ιστορίας ...

 GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: