2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Ο Μεταξάς και οι σημερινοί νταβάδες!!

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το 1936 ο Ιωάννης Μεταξάς διορίστηκε πρωθυπουργός της Ελλάδας και στην συνέχεια πρωτοστάτησε στην επιβολή δικτατορικού καθεστώτος του οποίου ήταν επικεφαλής.
Ακόμα και αυτός έβαλε την Ελλάδα και τους Έλληνες πάνω από τους δανειστές και τις τράπεζες !!
Η ιστορία έχει ως εξής: Tο 1936, η Ελλάδα του Ιωάννη Μεταξά αρνήθηκε να συνεχίσει την εξυπηρέτηση του δανείου που είχε συνάψει με τη βελγική τράπεζα «Societe Commerciale de Belgique».
Η κυβέρνηση του Βελγίου προσέφυγε στο Διεθνές Δικαστήριο, που είχε ιδρύσει η Κοινωνία των Εθνών, κατηγορώντας την Ελλάδα ότι αθετεί τις διεθνείς της υποχρεώσεις. Η Ελλάδα απήντησε ότι αδυνατεί να εκπληρώσει τις δανειακές της υποχρεώσεις, διότι δεν μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την κατάσταση του Λαού και της χώρας!
Αυτοί οι δικοί μας τί κάνουν όμως? Βάζουν στην άκρη ή μάλλον διαολοστέλνουν τον λαό προκειμένου να τα βρούν με τους εταίρους. Ποιούς εταίρους και τρίχες ωρέ? Να αρνηθείτε τα δάνεια, τα ευρώ και όλες τις φιγούρες και τα "κουνήματα" λέω γω! Αϊντε απο κεί περα..ξεφτίλες!
Ο Μεταξάς αρνήθηκε τα δάνεια και όλα τα παρεμφερή γιατί δεν μπορούσε ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ..ενώ εσείς γκρεμοτσακίζετε τον Ελληνικό Λαό για τις γιομάτες σας τσέπες και την εξουσία που έχει η καρεκλίτσα σας!
Τα χρόνια θα περάσουν όμως, ο Ελληνας θα αναστηλωθεί αλλά εσείς.,..εσάς η Ιστορία θα σας έχει σημειωμένους ως τους μεγαλύτερους προδότες που πέρασαν.
Μπορεί τα ΜΜΕ να κρύβουν ή μάλλον να μη λένε τις αλήθειες, αλλά ο Ελληνας γνωρίζει την αλήθεια.
                         Κάνετε παζάρια πάνω στα κουφάρια μας!
Καταντήσατε τη νεολαία μας με άχρηστα πτυχία στα χέρια, στέλνετε παιδιά στην ανεργία, ή με μισθούς Βουλγαρίας και πολύ πιο κάτω, και αυτό το λέτε τρόπο να σώσετε την Ελλάδα?
                                         Είστε κλέφτες!!
                                    Κυφήνες και άεργοι!!
                     Επαγγελματίες νταβάδες..ναι αυτό είστε!
                                       ΠΡΟΔΟΤΕΣ !! 

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: