2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

προσβολή κατά της τιμής του Προέδρου της Δημοκρατίας;;;



Aυτό τους πείραξε σαν δεν ντρεπόμαστε...
Θυμήθηκαν τους θεσμούς αυτοί που τους έκαναν κουρελόχαρτο, μαριονέτες και αχυράνθρωποι,των διεθνών τοκογλύφων!
Να φωνάζεις το δίκιο σου και να συλλαμβάνεσαι, είναι άκρως τιμητικό. Δείχνει το χάλι του κατεστημένου και ταυτόχρονα τη λεβεντιά σου, παρά την απελπισία σου.
Κάτω από έντονες αποδοκιμασίες συνοδεύτηκε η τελετή του καθαγιασμού των υδάτων στη Χαλκίδα, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια και του υπουργού Εσωτερικών, Αναστάσιου Γιαννίτση.
Οι πολίτες που παρακολουθούσαν την τελετή άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας, κατά των μέτρων λιτότητας αλλά και κατά της ανεργίας που πλήττει τους κατοίκους της Χαλκίδας.
Τόσο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όσο και οι άλλοι επίσημοι που παραβρέθηκαν στην τελετή αποχώρησαν χωρίς να κάνουν δηλώσεις. Έξι άτομα, τρεις γυναίκες και τρεις άνδρες, προσήχθησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκίδας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή κατά της τιμής του Προέδρου της Δημοκρατίας. 

Tί θέλουν και κυκλοφορούν οι προδότες και μας προκαλούν; Λες και το κάνουν επίτηδες για να δημιουργούν αιτίες για συλλήψεις του κόσμου!! Ας κρυφτούν τουλάχιστον στα πολυτελή τους κάστρα και ας μας αφήσουν στην ησυχία μας! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ! ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΙ!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ!!


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

6 σχόλια:

marianaonice είπε...

θυμήθηκαν τους θεσμούς αυτοί που τους έκαναν κουρελόχαρτο, ...
Να φωνάζεις το δίκιο σου και να συλλαμβάνεσαι, είναι άκρως τιμητικό. Δείχνει το χάλι του κατεστημένου και ταυτόχρονα τη λεβεντιά σου παρά την απελπισία σου.

Theogr ο κηπουρός είπε...

Εύχομαι μια καλύτερη χρονιά να ήσαστε γεροί και να αντέχετε.

Ανώνυμος είπε...

Οι προδότες και οι γερμανοτσολιάδες τους έχουν νόμους. Ανέντιμους και φασιστικούς!...

Εν ονόματι των οποίων σχηματίζουν δικογραφίες σε βάρος εκείνων, που αντιδρούν απέναντι στους κρετίνους δοσίλογους, που αδιάντροπα προσβάλλουν βάναυσα τους θεσμούς, που υποτίθεται ότι αντιπροσωπεύουν!

Και κάθε έννοια δικαίου και ηθικής!...

ΒLOGGERS ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ" είπε...

@Theogr ο κηπουρός
Σ' ευχαριστούμε πολύ!
Καλή χρονιά και σε σένα!
Νάμαστε γεροί και όλοι ενωμένοι για ν' αντέχουμε...

ΒLOGGERS ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ" είπε...

@πατέρα Ηλία
Καλημέρα.
Οι δαιδαλώδεις και αναρίθμητοι νόμοι τους, πλέον δείχνουν πόσο διεφθαρμένο κράτος είμαστε.
Οι συνεχώς αυξανόμενοι και μεταβαλλόμενοι νόμοι μας είναι σαν τα πολλά φάρμακα που προσπαθούν να θεραπεύσουν μια βαρειά ασθένεια, αλλά μάταια γιατί προκαλούν άλλες ακόμη πιο ανίατες και καταστροφικές ασθένειες!

Ανώνυμος είπε...

Επιτρέψτε μου μια αλλαγή του κειμένου:

Δεν προσπαθούν να θεραπεύσουν καμιά βαρειά ασθένεια, αλλά σκόπιμα και προγραμματισμένα να προκαλούν άλλες ακόμη πιο ανίατες και καταστροφικές ασθένειες!

Αυτή είναι η οδυνηρή πραγματικότητα

Έχουμε να κάνουμε με δολοφόνους!...