2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Γουρουνοκεφαλή και άλλα ..ευτράπελα


Περιφέρεται ανά τον κόσμο, βρίζοντας τους Ελληνες, με χαρακτηρισμούς όπως τεμπέληδες, διεφθαρμένους και μαλάκες και γυρνώντας στην Ελλάδα , τραβάει και μια αγωγή ,για τρομοκρατία κατά των μπλόγκερ αλλά και κατά των δημοσιογράφων που δεν τον "γλύφουν".
Όχι δεν είναι ο υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας, ειναι ο Πάγκαλος, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησής μας!!
Αλήθεια προχτές σαν αντιπρόεδρος δεν ακούσαμε να είπε τίποτα για τη δήλωση ΓΙΛΜΑΖ, ότι καίγανε την Ελλάδα οι Τούρκοι;; Εδώ μάλλον ...μουγκάθηκε ο αντιπρόεδρός μας.
Σύμφωνα με το τσαντίρι : Αγωγή ύψους 2 εκ. ευρώ φέρεται να κατέθεσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος, κατά της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Παρασκευή & 13».

Ο Θ. Πάγκαλος ζητά 1 εκ. ευρώ από τον Αιμίλιο Λιάτσο και το ίδιο ποσό από τον Σπύρο Σουρμελίδη, για το «αφιερωμένο» εξώφυλλο της εφημερίδας στις 2 Δεκεμβρίου, που τον παρουσίαζε σε φωτομοντάζ με γουρουνοκεφαλή, με την επικεφαλίδα: «Αφιερωμένο εξαιρετικά στον Πάγκαλο από 11 εκατομμύρια μ….ες».
το εξώφυλλο είναι ΕΔΩ

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: