2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

«Ο Τέρενς Blog-άρει»και σήμερα



Χάρη στους bloggers και τις ιστοσελίδες, η εκπομπή «O Τέρενς Blog-άρει», είχε ένα ξεκίνημα που ούτε και εμείς οι ίδιοι που την επιμελούμεθα δεν το περιμέναμε!
Από την άλλη πλευρά, η μία ώρα της Τετάρτης απέδειξε ότι δε φτάνει με τίποτα για να μπορούμε να παρουσιάζουμε θέματα από όσο γίνεται περισσότερα blog.
Έτσι, αποφασίσαμε στο Kontra, να προσθέσουμε άλλη μία μέρα. Επιλέξαμε τη Δευτέρα που είναι κλειστά και τα μαγαζιά το απόγευμα.
Άρα η εκπομπή «Ο Τέρενς Blog-άρει», θα βγαίνει στον αέρα
Δευτέρα και Τετάρτη στις 18:00.
Υπενθυμίζω και το email της εκπομπής:
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Η συντακτική ομάδα
Τέρενς Κουίκ
Αλεξάνδρα Τράγκα (σημ. είναι και συντάκτρια των Ενωμένων Μπλόγκερ)
Μικαέλα Παγκάλου
Γεωργία Παπαγεωργίου
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

4 σχόλια:

marianaonice είπε...

Μπράβο!! Πολύ καλό αυτό! έχουν τόσα πολλά να πουν οι bloggers στον κόσμο και ευτυχώς που ένας δημοσιογράφος σαν τον Τέρενς Κουϊκ αφουγκράζεται τη φωνή μας... Τον ευχαριστούμε όλοι!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

mareld είπε...

Αγαπημένοι μου!!!

Συγκινήθηκα!!!

Σας φιλώ!!!

Aνεμος είπε...

@ mareld εσύ μας το έκανες σημαία
καληνύχτα, λυπημένε αδερφέ μου αν τύχει να δεις ένα μεγάλο αστέρι είναι που θα σε συλλογίζομαι καθώς θ' ακουμπήσεις τ' όπλα σου στη γωνιά θα ξαναγίνεις ένα σπουργίτι. Κι όταν σου πουν να με πυροβολήσεις χτύπα με αλλού μη σημαδέψεις την καρδιά μου. Κάπου βαθιά της ζει το παιδικό σου πρόσωπο. Δεν θα' θελα να το λαβώσεις. Τάσος Λειβαδίτης

marianaonice είπε...

Φιλιά Μάρελντ μας!
:))