2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ..

το βίντεο από το σημερινό αποκαλυπτικό Μακελειό

ενώ τις αποφάσεις για τις αποζημιώσεις των ταλαίπωρων εκπροσώπων του έθνους και δικών μας τις εκδικάζει και εκδίδει η δικαιοσύνη που εχθές με απόφαση του ανωτάτου οργάνου της αποφάσισε ότι οι υποχρεώσεις του κράτους προς τους πολίτες παραγράφονται σε μιά τριετία απορρίπτοντας τις προσφυγές όσων επέμεναν ότι η αρχή ισότητας επιβάλει να παραγράφονται όταν παραγράφονται και αυτές των πολιτικών...
Ο κόσμος σιτίζεται στα συσσίτια και αυτοί ζητάνε αναδρομικά
Επιμένουν να πάρουν αναδρομικά εκατοντάδες εκατ. ευρώ 117 βουλευτές
Τα πρώτα "πακέτα" αγωγών που έχουν καταθέσει 117 πρώην βουλευτές και συνταξιούχοι βουλευτές των δυο μεγάλων κομμάτων και διεκδικούν αναδρομικά (και με το νόμιμο τόκο) διαφορές αποδοχών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, αλλά και αποζημιώσεις για ηθική βλάβη, αναμένεται να συζητηθούν στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μεταξύ αυτών που έχουν προσφύγει στην Δικαιοσύνη (Διοικητικά Δικαστήρια) διεκδικώντας διαφορές αποδοχών είναι ηχηρά ονόματα πρώην βουλευτών που κυριάρχησαν για μεγάλα χρονικά διαστήματα στην πολιτική σκηνή της χώρας και διαδραμάτισαν πρωταγωνιστικό και καθοριστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις του τόπου, όπως είναι οι 'Ακης Τσοχατζόπουλος, Τάσος Μαντέλης, Γ. Ανωμερίτης, Γ. Δρυς, Ελισάβετ Παπαζώη, Πέτρ. Δούκας, Ελ. Ζαγορίτης, Αν. Καραμάριος, Θ. Κασίμης, Ν. Κατσαρός, Πέτρ. Τατούλης, Αντ. Φούσας κ.ά.
Από τους 117, οι 62 είναι πρώην βουλευτές της ΝΔ και 52 πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
ΟΛΗ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΔΩ
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: