2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Πανικόβλητοι οι παγκόσμιοι δυνάστες απ' το ΟΧΙ του ελληνικού λαού

 
 
Το γράψαμε και άλλη φορά: όταν οι ''αδύναμοι'' λένε ΟΧΙ, οι ''δυνατοί'' τρέμουν. Αυτό επικρατεί σήμερα στη διεθνή σκηνή μετά την ανακοίνωση δημοψηφίσματος από το Γ. Παπανδρέου, κίνηση απελπισίας στην οποία κατέφυγε μετά το λαϊκό ξεσηκωμό κατά τις παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου όπου εκδιώχθηκαν όλοι οι εκπρόσωποι του πολιτικού καθεστώτος.
Και μόνο το ενδεχόμενο ο ελληνικός λαός να πει ΟΧΙ στη συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου έχει προκαλέσει ανατριχίλα τόσο στις αγορές, που ελέγχονται από τους γνωστούς - άγνωστους επίδοξους κοσμοκράτορες, όσο και στους κατά τόπους υπαλλήλους τους: Μέρκελ, Σαρκοζί κτλ.
Και μόνο μια απλή επισκόπηση των όσων γράφονται στις μεγαλύτερες εφημερίδες του κόσμου αρκεί, για να νιώσει κανείς το φόβο των ''παντοδύναμων''. Αρκεί, επίσης, για να αντιληφθεί κανείς πως η Ελλάδα δεν είναι αυτή που κινδυνεύει από την όλη κατάσταση, αλλά, αντίθετα, απ' ό, τι λεγόταν τόσους μήνες, αυτοί που κινδυνεύουν περισσότερο είναι οι αγορές και οι ''μεγάλοι'' της Ευρώπης που ήδη τρέμουν ότι το ακόνισμα της μασέλας τους για τον πλούτο της Ελλάδας και για την υποδούλωση των Ελλήνων θα μείνει άχρηστο.



Όλοι φοβούνται πως το ΟΧΙ του ελληνικού λαού στις προδοτικές συμφωνίες που υπέγραψε ο κ. Παπανδρέου θα σηματοδοτήσει την αρχή του τέλους των ίδιων και των πολυετών σχεδιασμών τους, όπως είχε πει και ο κ. Βενιζέλος. Είναι φανερό από αυτά που λέγονται υπό τον τρόμο του ΟΧΙ του ελληνικού λαού πως πιο πολλά θα χάσει η Ευρώπη από την ελληνική άρνηση, παρά η Ελλάδα. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα είπε μια γερμανίδα δημοσιογράφος, σχολιάζοντας την είδηση για το δημοψήφισμα: πάνω που η Ευρώπη ένιωσε ανακούφιση (από τη συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου), ένα δημοψήφισμα μπορεί να τα ανατρέψει όλα. Δηλαδή, από τη συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου που προβλέπει το κούρεμα του χρέους της Ελλάδας προς τους Έλληνες και την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας ανακούφιση ένιωσε η Ευρώπη, γιατί, προφανώς, το θέμα είναι να κερδίσει η Ευρώπη, γιατί η Ευρώπη κινδυνεύει, όχι να σωθεί η Ελλάδα.

Είναι ολοφάνερο πως το ξύπνημα του κοιμώμενου γίγαντα, του ελληνικού λαού, που είναι η Ελλάδα με σάρκα και οστά, πανικοβάλλει όχι μόνο το Γ. Παπανδρέου, αλλά και τους συναδέλφους του, τους αποσπασμένους υπαλλήλους στα υπόλοιπα κράτη της Ευρώπης, καθώς και τους εργοδότες τους, τους ''δυνατούς'' του κόσμου.

http://endelehia.blogspot.com/2011/11/blog-post.html



GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτησηΣύνδεσμος και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μετά τη μεγαλειώδη αντίσταση του λαού στις 28 του Οκτώβρη ήταν αναμενόμενο ότι οι εξελίξεις θα οδηγούσαν σε εκλογές και ανατροπή του υπάρχοντος διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος.