2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Υπουργοί ΓΑΠ: Ήσαν όλοι τους υπέροχοι!

Γράφει η
Σοφία Βούλτεψη

Επομένως, είχε δίκιο ο κ. Παπανδρέου. Είχε δίκιο που δεν αντιλαμβανόταν ο άνθρωπος για ποιο λόγο έπρεπε να εγκαταλείψει τον πρωθυπουργικό θώκο.

Μπορούσε μια χαρά να παραμείνει στη θέση του, απλώς μετατρέποντας τον κ. Παπαδήμο από οικονομικό του σύμβουλο σε υπουργό του επί των Οικονομικών.
Επίσης, μπορούσε μια χαρά να τοποθετήσει στη θέση του τον κ. Πετσάλνικο. Την ίδια ακριβώς κυβέρνηση θα σχημάτιζε και εκείνος, ο οποίος επίσης θα τα κατάφερνε μια χαρά με υπουργό επί των Οικονομικών τον κ. Παπαδήμο.
Μερικές «διορθώσεις» χρειάσθηκαν μόνο, που θα μπορούσαν να γίνουν με έναν μίνι ανασχηματισμό και να μην περάσουμε όλη αυτή την ταραχή.
Οι άνθρωποι ΗΣΑΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΙ! Πιστοποιήθηκε, έλαβε την βούλα του νέου πρωθυπουργού!
Τα αστέρια λάμπουν ακόμη
Κατ’ αρχήν, αποδείχθηκε εξαιρετικά πετυχημένο το δίδυμο της αντιπροεδρίας – εξ ου και οι τίτλοι διατηρήθηκαν μια χαρά και στη νέα (λέμε τώρα) κυβέρνηση.
Κατά δεύτερον ήταν πετυχημένο το σύνολο του οικονομικού επιτελείου. Πρώτος και καλύτερος, ο κ. Βενιζέλος. Με τις τρομερές διαπραγματεύσεις του, που κατέληξαν στην παροχή εγγυήσεων προς τη Φιλανδία (οι οποίες αν και δόθηκαν παρουσιάστηκαν ως… επιτυχία), με τον τρόπο που εφάρμοσε (λέμε τώρα) τις αποφάσεις της 21ης Ιουλίου, με τις κολοτούμπες περί ΔΕΗ, με τις πομφόλυγες περί «σκληρού ευρωπαϊκού μετώπου υπέρ της Ελλάδος» και άλλα ων ουκ έστιν αριθμός – μεταξύ των οποίων και η αγόρευση υπέρ του δημοψηφίσματος.
OΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: