2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ



Ο Ραιχενμπαχ ειναι πρωθυπουργός, ο Παπαδήμος ειναι ο Κυματοθράυστης.

NΔ ΠΑΣΟΚ
ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ  35 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΤΑΡΡΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ
Προσέξτε στο τέλος του βίντεο ότι στις αποκαλύψεις του κύριου Πάνου Καμμένου, μέσα στη βουλή δεν τον στήριξε ούτε η ΝΔ. Αυτό λέει πολλά περί δικομματικής συνωμοσίας......

ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΚΥΛΙΑΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ,  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΣΤΑ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ SIEMENS, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ bilderberg!!
ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΉΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;
Γιατί κανείς δεν μιλάει για άρνηση χρέους παπαγαλάκια;
Γιατί κανείς δεν μιλάει όπως στην ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ για επιτροπή λογιστικού ελέγχου;
Μην ξεχνάτε ότι η αποδοχή της Δανειακής Σύμβασης της 27ης Οκτωβρίου 2011 με πλειοψηφία πάνω από 180 βουλευτών, υποχρεώνει ΚΑΙ κάθε μελλοντική κυβέρνηση να υποκύψει στους όρους της τρόικας 100%. Από τη μπλόφα (ή ανοησία) του ΓΑΠ για "δημοψήφισμα" ο Σαμαράς εκβιάζεται και ξεσκεπάζεται...





Χώρες υποτελείς καταντούν τα κράτη-μέλη.
Οι πολίτες αισθάνονται ότι διοικούνται από ξένους ηγέτες άλλων χωρών - και αυτή είναι η πραγματικότητα.
ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΎΝ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ
Αντί να πάμε σε εκλογές παίζουνε παιχνίδια στη πλάτη μας με απώτερο σκοπό να επικρατήσει η δικτατορία τους μέχρι να μας εξαθλιώσουν
ΒΛΕΠΟΥΜΕ τους αχυράνθρωπους-πολιτικούς αλλά όχι τους «χορηγούς» τους.
Στην Ελλάδα δεν υπήρχαν ποτέ κυβερνήσεις – υπήρχαν μόνο άνθρωποι που ήταν στα πράγματα. Και ήταν στα πράγματα επειδή είχαν την στήριξη κάποιων άλλων ανθρώπων. Κάποιων ζάπλουτων ανθρώπων. Οι περισσότεροι κομπραδόροι. Μετά, τους είπαμε διαπλεκόμενους και νταβατζήδες.



Οι τρεις κύριοι Παπούλιας Παπανδρέου-Σαμαράς τοποθετημένοι από την Νέα Τάξη Πραγμάτων στο σβέρκο μας ..προσπαθούν να μας πείσουν σε μια κάκιστη παράσταση ότι προσπαθούν για το καλό μας όταν για 35 χρόνια μας κατέστρεφαν. Αυτό προσβάλει την νοημοσύνη μας εξοργιστικά.
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
Αυτοί που κατέστρεψαν την ελλαδα 30 ετη συνεχώς..... ξαφνικά θα κάνουν κυβέρνηση εθνικής ενότητας.......!!!!!!
Τις καταθέσεις τους , θέλουν να σώσουν και τις καταθέσεις κάποιων "φίλων" τους........και ο λαος στη πείνα......οπως γίνεται και στη Bραζιλια....
Ποιος θα πληρώσει χαράτσια και πετρέλαια του χρόνου ,με μισθούς των 400 και 500 το μήνα !!!! βέβαια μην ξεχάσω τους ανέργους , γιατί σε λιγο καιρό ,,,,,θα υπάρχει ενας εργαζόμενος σε κάθε οικογένεια ,που ειπε και ο πρωην πρωθυπουργος ΓΑΠ......οντως, ενας θα δουλευει για 4-5 ανεργους !!!
ΥΓ
ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
ΑΝ ΕΒΑΖΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ
ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ
ΑΠΟ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ



GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ", ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ"!

Ανώνυμος είπε...

Αν θέλουν συγκυβέρνηση, να προκηρύξουν άμεσα Εκλογές, να εκφραστεί ο λαός και κατόπιν να προχωρήσουν στις διαδικασίες!

Το να επιβάλουν όμως συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις με το έτσι θέλω, είναι απαράδεκτο!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΕΝΟΣ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

marianaonice είπε...

Ωραίο θέατρο μας έπαιξαν σκέτο καρναβάλι κι ο Σαμαράς... όλο όχι στη συναίνεση, δεν θέλω αλλά τραβάτε με κι ας κλαίωωω... μα ποιούς δουλεύουν; από την αρχή το ήξερα ότι στο τέλος θα τα έβρισκαν ήταν προσυνεννοημένο για μας ήταν όλο το θεατριλίκι του "όχι δεν θέλω... δεν έρχομαι... δεν παραιτούμαι... και όλες τις μπουρδολογίες τους". Η συμμορία έχει σχέδιο. Εμείς πρέπει να ξυπνήσουμε και να μη βλέπουμε όνειρα... πια! Η σκληρή πραγματικότητα είναι εδώ μπροστά μας και έχει ονοματεπώνυμο: Σαμαράς - Παπανδρέου!! με όλο το επιτελείο τους! Αυτοί που έπρεπε να λογοδοτούν αυτοί αυτοχρίστηκαν κυβέρνηση μας!!

Aνεμος είπε...

Αν επιβεβαιωθεί ότι επόμενος προσωρινός ή όπως ονομαστεί πρωθυπουργός της χώρας θα είναι ο αρχιμάγειρας των swaps επί Σημίτη που μας έβαλαν στο ευρώ κος Παπαδήμος, τότε μιλάμε για πλήρη υποταγή της χώρας με συναίνεση και των δύο μεγάλων κομμάτων και κάποιων μικρότερων.

Μόνο που ο λαός δεν ρωτήθηκε ποτέ για όλα αυτά και η οργή του δυστυχώς θα εκφραστεί τις επόμενες μέρες.

Ανώνυμος είπε...

Παγκοσμια πρωτια ΧΟΥΝΤΑ που ξεκιναει απο το προεδρικο μεγαρο.Γιατι αυτη η κυβερνηση παρωδια δεν νομιζω να εχει λαικη εντολη.Μονο τις ευλογιες των καναλιων τα οποια αντικαταστησαν τα τανκς

Ανώνυμος είπε...

Δοσίλογοι,προδότες,τσιράκια της νέας τάξης,ρουφιάνοι,απαεώνες πολιτικοί,τελειώνετε......!!!!­!!

Μαζεστίξ είπε...

Δεν νομίζω ότι έχει ιδαίτερη σημασία αν θε αίναι ο Παπαδήμος ή κάποιος άλλος.
Όποιος και να ναι, δικός τους άνθρωπος θα ναι, αφού δε θα χει εκλεγεί απ το λαό, αλλά θα έχει οριστεί από Ε.Ε., ΕΚΤ, ΔΝΤ, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
Άρα ας μην εμμένουμε στα πρόσωπα.
Το σύστημα είναι το πρόβλημα.

Ως προς το θέμα των 180 ψήφων που νομιμοποιούν τη Δανειακή Σύμβαση και εγκλωβίζουν κάθε άλλη Κυβέρνηση να το αποδεχτεί, έχω να πω ότι έτσι κι αλλιώς ένας μόνο μπορεί να ακυρώσει αυτές τις συμβάσεις: ο λαός.

Αν κατι είναι παράνομο με 151 ψήφους είναι παράνομο και με 300!
Κι όταν ο λαός ρίξει το σάπιο σύστημα, θα διαγραφεί και το Χρέος και θα ακυρωθούν αυτονόητα όλες οι Συμβάεις περί αυτού.

Ας μην παίζουμε στο γήπεδό τους: τη θεσμική γραφειοκρατία.

Aνεμος είπε...

@Μαζεστίξ πρόσεξες τι είπαν σήμερα οι κατοχικές δυνάμεις;
για να δώσουν τις δόσεις, θέλουν υπογραφές απο Σαμαρά Παπανδρέου
έτσι και μετά τις εκλογές αυτα τα κόμματα και να ήθελαν δεν θα μπορούσαν να είναι αντιμνημονιακα
τους έδεσαν

Μαζεστίξ είπε...

Ακριβώς.
Συγκεκριμένα διαβάζω στο σχσ :

"""Και ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, λαμβάνοντας αμέσως μετά το λόγο, τόνισε πως «περιμένουμε από την καινούρια κυβέρνηση που θα σχηματιστεί να δεσμευτεί, εγγράφως, πως θα τηρηθούν οι δεσμεύσεις για μεταρρυθμίσεις».

Επίσης, γραπτή δέσμευση «από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης» για την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων που συνδέονται με τη δανειακή βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ενωσης στην Ελλάδα ζητά και η Αυστρία.«Είμαι πεπεισμένη ότι θα πρέπει να ζητήσουμε από όλα τα κόμματα να εγκρίνουν τις μεταρρυθμίσεις και να το δηλώσουν αυτό γραπτώς καθώς και ότι θα ξεκινήσουν άμεσα την εφαρμογή τους και δεν θα περιμένουν τη διενέργεια εκλογών» δήλωσε η υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας Μαρία Φέκτερ προσερχόμενη στη Σύνοδο των υπουργών της ευρωζώνης στις Βρυξέλλες.

«Μόνο όταν θα έχουμε αυτή την εγγύηση από όλες τις πολιτικές δυνάμεις της Ελλάδας θα εκταμιευθεί η επόμενη δόση» διευκρίνισε η ίδια.

Πηγές του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) σημείωναν το βράδυ της Δευτέρας στο «Βήμα» πως δεν αρκεί ο σχηματισμός κυβέρνησης συνεργασίας στην Ελλάδα για την έναρξη των συζητήσεων για τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου, αλλά θα πρέπει τα δύο κόμματα να δεσμευθούν εγγράφως ότι θα τηρήσουν τις αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου.

Η δέσμευση αυτή θα γίνει με την υπογραφή συμφωνίας ότι και το ΠαΣοΚ και η ΝΔ θα τηρήσουν τα συμφωνηθέντα της 26η Οκτωβρίου. Η θέση αυτή του ΔΝΤ θα μεταφερθεί στην Αθήνα, αμέσως μετά τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι εταίροι μας εμφανίζονται ότι επικροτούν την απόφαση για κυβέρνηση συνεργασίας, τη θετική στάση της ΝΔ στη νέα δανειακή σύμβαση, αλλά δεν θεωρούν τις εξελίξεις αυτές ικανές για τη ομαλή πορεία της χώρας και τη διάσωσή της θέσης της εντός του ευρώ: «Το γεγονός μάλιστα ότι τα δύο κόμματα έχουν κατ΄ αρχήν συμφωνήσει για διεξαγωγή εκλογών στις 19 Φεβρουαρίου, θα πρέπει να δεσμευθούν εγγράφως ότι θα τηρήσουν τα συμφωνηθέντα της 26ης Οκτωβρίου και βεβαίως όλο το πακέτο (μέτρων) που ακολουθούν», δήλωσε στο «Βήμα», πηγή του ΔΝΤ, ο οποίος έφερε το παράδειγμα της Πορτογαλίας.

Eτσι, οι εταίροι μας φαίνεται ότι δεν αρκούνται στη νέα κυβέρνηση που θα έχει την υποστήριξη των δύο μεγάλων κομμάτων, αλλά θα ζητήσουν και από τους κ. Γ. Παπανδρέου και Αντ. Σαμαρά την προσωπική τους δέσμευση (ακόμα και στην περίπτωση των εκλογών) ότι θα γίνει σεβαστό το πλαίσιο της δανειακής σύμβασης: «Ο χρόνος κυλάει εναντίον της Ελλάδας, γιατί υπάρχει και το μεγάλο πρόβλημα της Ιταλίας και κυρίως επειδή ακόμα βρίσκεται υπό αίρεση η 6η δόση», συμπλήρωσε η ίδια πηγή""""

Και πολύ εύστοχα σχολίασε εκεί κάποιος:
"ολο και καποιος θα βρεθει να της πει σαλτα γαμησου(οποτε αν πραγματοποιησουν την απειλη τους , θα μας αφησουν ησυχους) , αλλα και στη περιπτωση που κανενας απ το κεντρικο πολιτικο σκηνικο δεν βρεθει να αρνηθει την υποταγη στα κελευσματα της αυστριακης πατσαβουρας ,παλι απ την ξεφτιλα τους κερδος θα προκυψει

να στηριξουμε λοιπον το αιτημα της μανταμ Φέκτερ"
......................

ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ είπε...

Αυτό που με τρομάζει είναι ότι αν οι δύο δικομματάρχες συμφωνήσουν να υπογράψουν την τήρηση όλων αυτών των φονικών μέτρων σε βάρος της Ελλάδας, σημαίνει ότι πλέον γνωρίζουν και δεν ποντάρουν στη συνέχεια σε καμία λαϊκή τους εκλογή με ψηφοφορία.
Και επειδή αυτό μοιάζει σαν να έχουν πια "γραμμένους" τους ψηφοφόρους τους, να μην απορήσουμε αν δούμε την εγκαθίδρυση της δικομματικής τους χούντας για πολλά χρόνια. Φοβάμαι μήπως πια δεν κληθούμε να ψηφίσουμε ή κι αν κληθούμε σίγουρα οι συνθήκες θα είναι έτσι διαμορφωμένες και φτιαγμένες που αυτοί θα βγουν πάλι στο προσκήνιο με οποιοδήποτε τρόπο βίας και νοθείας.
Έρχονται τα πολύ δύσκολα κι ας μη το παραγνωρίζουμε. Η περίοδος της αντίστασης έφθασε. Δεν έχουμε χρόνο!
Οι διεθνείς νταβατζήδες μας, έδωσαν εντολή για δικομματική συναίνεση για να μας δώσουν την 6η δόση και τώρα που τους κάναμε το χατήρι, γλυκάθηκαν και ζητάνε κι άλλα... και κυρίως στήριξη πια από όλα τα αστικά κόμματα...
Μην απορήσετε αν κάποια στιγμή το δούμε κι αυτό... κι ας κάνουν σήμερα πώς "δεν θέλουν" ... σαν το Σαμαρά που ήταν τραβάτε με κι ας κλαίω...
Μόνον ο λαός έχει πια το λόγο!!
Συμφωνώ απόλυτα Μαζέστιξ, κι ό,τι και να υπογράψουν όλοι αυτοί είτε με 151 είτε με 300 θα είναι παράνομο!

Aνεμος είπε...

Για την ιστορία, να πούμε πως κλασσική συνταγή του ΔΝΤ είναι να χρησιμοποιεί τους πρωθυπουργούς που το καλούν, μέχρι αυτοί να "καούν" και στη συνέχεια τοποθετεί πρωθυπουργούς της αρεσκείας του, το δυνατόν υπαλλήλους του.

marianaonice είπε...

@Άνεμε
και η παλιά καλή συνταγή δοκιμασμένη και σε άλλα δολοφονημένα κράτη, φαίνεται ότι ξαναεφαρμόζεται με πλήρη ...δημοκρατία... της κομματοκρατίας!!
:(