2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

τελικά οι τραπεζίτες επέβαλαν τον άνθρωπό τους

Anastasios Koutsoukos
ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ
PARIS V-SORBONNE

Υπάρχει ελπίδα. Αντισταθείτε!
Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος

Τελικά επικράτησαν οι τραπεζίτες!
Εδώ που φτάσαμε καλύτερα είναι να γίνουν εκλογές το Πάσχα, αφού θα έχει ήδη υπογραφεί η υποδούλωση της χώρας, από όλλους.
Καλούμε τους πολίτες σε διαρκή αγώνα.
Την στιγμή που 1700 πολίτες έχουν δολοφονηθεί από τους τραπεζίτες, ο κ. Γ. Παπανδρέου έδινε και άλλα στην φεουδοτραπεζίτες!

Η Γερμανία χρωστάει 1,3 τρις και ελπίζουμε ο άριστος οικονομολόγος κ. Λουκάς Παπαδήμας να τα ζήτήσει απίσημα (λέμε τώρα)!
Η εσωτερική καθαρση στο ΠΑΣΟΚ είναι αναγκαία. Έξω, όσοι πρόδωσαν το ΠΑΣΟΚ και την Ελλάδα για τα τριάντα αργύρια.
Σε όλη την Ελλάδα στελέχη της δεξιάς, που οι βουλευτές ΠΑΣΟΚ (λέγε με κ. Διαμαντοπούλου Άννα), τόσο πολύ προστάτεψαν και προώθησαν, απειλούν ψηφοφόρους ΠΑΣΟΚ, χωρίς κανείς να αντιδρά!
Ο κ. Γ. Παπανδρέου έφυγε από το Μαξίμου μόνος, χωρίς την παρουσία των “κυριών”, που τόσο προώθησε, ούτε των “κυριών”, που τόσο συνδέθηκε μαζί τους, ούτε της πολυπληθούς “φρουράς” του, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τις λαικές ρήσεις “οι πόρνες και οι γκέι δεν έχουν μπέσα” και οι αστυνόμοι είναι πάντα με τον εκάστοτε ισχυρό (όποιον να είναι αυτός)!




Ο κ. Παπαδήμος χαρακτήρισε αποτυχημένη της κυβέρνηση ΓΑΠ (χα χα χααα)

Ο κ. Γ. Παπανδρέου συνεχίζει το λάθος του, να μην αποτινάζει από δίπλα του τις “κυρίες και κυρίους”, που τον κατέστρεψαν και τα άτομα του ιδιαίτερου ηραφείου του, που τον συμβούλευαν να κάνει σκι στην θάλασσα, σαν τον κ. Ομπάμα, όταν όλη η Ελλάδα πεινούσε και οι δανειολήπτες αυτοκτονούσαν!.
Ελάχιστοί πιστοί αποχαιρέτησαν τον κ. Γ. Παπανδρέουυ, όπως ο κ. Καννελάκης και ο κ. Δρ Κουτσούκος, τελευταίοι πιστοί και αδικημένοι, ενώ οι ευεργετηθένες ήδη σκόπιμα απουσίαζαν! Που ήταν οι κ. Δαμανάκη, Γκερέκου, Μπιρμπίλη, Τσόκλη, Νταλάρα, Τζάγκρη κλπ.... και οι κ. Δρούτσας, Ραγκούσης, Γερουλάνος, Βαλιαννάτος κλπ. Χιλιάδες τα έντιμα και με προσόντα στελέχη που αγωνίστηκαν το 2007 για την άνοδο του ΠΑΣΟΚ και λίγες δεκάδες ανίκανων, το διέλυσαν μέσα σε δύο χρόνια καταστρέφοντσς την χώρα.
Ο κ. Λουκάς Παπαδήμας ήρθε και το «λάιτ ανίκανο ΠΑΣΟΚ» φεύγει…
«Είμαι πεπεισμένος ότι η συμμετοχή της χώρα στη ζώνη του ευρώ, αποτελεί εγγύηση νομισματικής σταθερότητας. Είναι συντελεστής ευημερίας». Λ. Παπαδήμας. Ας ελπίσουμε ότι τα χειρότερα πέρασαν! Τα νέα έντιμα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να βγουν μπροστά, εδώ και τώρα! Όπως είχαμε πει, τελικά οι τραπεζίτες επέβαλαν τον άνθρωπό τους, ενώ στα σκαριά ήταν στρατιωτική παρουσία!


Ο κ. Γ. Παπανδρέου πληρώνει την λάθος επιλογή προσώπων και την αναρρίχηση σε Υπουργικές θέσεις ατόμων «πολιτικά γκέι, πολιτικά πορνιδίων και ανικάνων»! Ποτέ η Ελλάδα δεν ξαναείδε τόσο ανίκανα φαιδρά πρόσωπα σε θέσεις κλειδιά. Η δήλωση του κ. Γερουλάνου ότι τελευταία έδειξαν το χειρότερο εαυτό τους είναι ψευδής, γιατί απλά έδειξαν τα πραγματικά τους προσόντα και ικανότητες που είναι οι χειρότερες από όλα τα στελέχη.
Ο κ. Γ. Παπανδρέου δεν έκανε πράξη τις προεκλογικές υποσχέσεις για κάθαρση, αντιμετώπιση της διαφοράς, την αντιμετώπιση των ληστρικών τραπεζιτών. Την στιγμή που 1700 πολίτες έχουν δολοφονηθεί από τους τραπεζίτες, ο κ. Γ. Παπανδρέου έδινε και άλλα στην φεουδοτραπεζίτες! ΄Αργησε ο κ. Γ. Παπανδρεόυ να ορθώσει την φωνή του εντάντια στην κ. Μέρκελ με το λεγόμενο «δημοψήφισμα» και την στροφή προς τους πολίτες
Ο κ. Λουκάς Παπαδήμας για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, δήλωσε ότι δεν έχει προσδιοριστεί ακριβώς. Aπό 49 μέλη θα αποτελείται η νέα κυβέρνηση, καθώς τόσο η ΝΔ όσο και το ΛΑΟΣ επιδιώκουν τη μεγαλύτερη δυνατή ποιοτική συμμετοχή τους.
Η ταπείνωση της Ελλάδας σε διεθνές επίπεδο θέλει μια νέα διέξοδο ανύψωσης του ηθικού και πολιτικής ανανέωσης. Ό κ. Παπανδρέου ενώ ευαγγελίστηκε αλλαγή προσώπων, γύρισε την πλάτη στους αγωνιστές και έβαλε σε θέσεις άτομα πολιτικά ανίκανα, πορνίδια, γκέι έως φαιδρά. Το πρόσωπο που θα αναλάβει αυτή την εθνική ανύψωση αν δεν προέρχεται από τα έντιμα πολιτικά στελέχη, τα οποία είναι παραγκωνισμένα σκοπίμως σε όλα τα κόμματα, γατί έχουν επικρατήσει οι διακομματικές συμμορίες ανικάνων, φαιδρων, απατεώνων, μοιραία θα προέλθει από τον στρατό που όλοι απευχόμαστε, ή από τα υπόγεια των υπηρεσιών ή από το δικτατορικό τραπεζικό σύστημα! Τελικά επικράτησαν οι τραπεζίτες!
Εδώ που φτάσαμε καλύτερα είναι να γίνουν εκλογές το Πάσχα, αφού θα έχει ήδη υπογραφεί η υποδούλωση της χώρας, από όλλους.
Καλούμε τους πολίτες σε διαρκή αγώνα.

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: