2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΕΡΓΙΑΝΙ μαζί κι ο Νίκος Κωνσταντόπουλος...

Ν. Κωνσταντόπουλος: «Κρίνεται η ύπαρξη της χώρας»

ΞΑΦΝΙΚΑ εμφανίστηκαν όλοι οι Μεσσίες να απορήσουν δήθεν, να κρίνουν το πολιτικό σύστημα, και να ...ξαφνιαστούν για το σημερινό πολιτικό σύστημα! Λες κι αυτοί ήταν αλλού όλα αυτά τα χρόνια που μια χαρά βολεύονταν με το παρόν πολιτικό διεφθαρμένο σύστημα είτε στη γαλάζια είτε στην πράσινη μορφή του.
Είδαμε τυχαία δηλώσεις του κυρίου Νίκου Κωνσταντοπουλου στον ΣΚΑΪ  όπου μεταξύ άλλων είπε:
"Τα κόμματα της μεταπολίτευσης υπάρχει έλλειμμα εσωτερικής δημοκρατίας, η χώρα βρίσκεται σε αλλοπρόσαλλη κατάσταση που εκμηδενίζει την παρουσία της Ελλάδας στο διεθνές περιβάλλον, καταστρέφει την αναδιάρθρωση της ελληνικής οικονομίας, αναστατώνει την κοινωνία και διαποτίζει τη συνείδηση των Ελλήνων πολιτών με διαλυτική καχυποψία".
Πολύ ωραίο άρθρο ,αλλά κατά σύμπτωση όλοι αυτοί  δεν ήταν στο σύστημα χρόνια;
Κούφιος λόγος με αοριστολογίες και παπαρολογίες που χορτάσαμε πια τόσα χρόνια απ' όλους αυτούς τους καλά βολεμένους εκφραστές του συστήματος που το παίζουν και "αντισυστημικοί"... δεν ξέρω αν είμαι λάθος αλλά το όνομα του ακούστηκε όταν έγινε πρόεδρος του Παναθηναϊκού! Δεν άκουσα να λέει να βγει η αριστερά έξω απο την βουλή, μαζί με τον κόσμο, που ξυλοκοπουσε η χούντα
κρίνοντας αντισυνταγματική την βουλή!
Που χάθηκαν όλοι αυτοι οι πολιτικάντηδες δυο χρόνια στην χούντα αυτή, και τώρα γίνονται τιμητές των πάντων; και δεν αναφέρομαι μόνο στον κύριο αυτόν!
Που είναι οι πνευματικοί άνθρωποι;
Ο λαός πλέον δεν έχει υπομονή, για εκ του ασφαλούς κρίσεις και επικρίσεις και μάλιστα από τους μέχρι τώρα ανέγγιχτους από το πολιτικό σύστημα, που μια χαρά επιβίωσαν και βολεύτηκαν    μάλιστα;
Ούτε απο κοράκια που καραδοκούν για να πάρουν από πτώματα εξουσία!!
Τώρα θυμήθηκαν ότι  κρίνεται η ύπαρξη της χώρας;
Μάλλον τώρα ψάχνουν να πάρουν ρόλο στην εξαφάνιση της χώρας και να συλλήσουν το πτώμα της διαμοιράζοντας τα ιμάτιά της!
ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΛΑΟ!!
ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ, ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑΧΘΗΚΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ! 
Τέτοιους  δακρυροούντες "δημοκράτες και σωτήρες" δεν τους θέλουμε!

ΜΕΡΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ.. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ...ευχόμαστε...



GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: