2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

17η ΝΟΕΜΒΡΗ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ


https://www.facebook.com/event.php?eid=209238975814904
Συμμετέχουμε στις πορείες που έχουν προγραμματιστεί από συλλόγους και σωματεία εκείνη την ημέρα(17 Νοέμβρη).
Στέλνουμε μήνυμα αντίστασης στη ποιο ανάλγητη , νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση (συνεργασίας των τραπεζών) που έγινε ποτέ , πρέπει να δείξουμε ότι υπάρχουμε και εμείς(ο λαός).
Η κυβέρνηση συνεργασίας είναι η συνέχεια της κυβέρνησης Παπανδρέου , θα είναι ακόμα ποιο στυγνή , μην αυταπατάστε.
Από το ΟΧΙ στους νέους κατακτητές στο ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ. 17 Νοεμβρίου 2011 όλοι στις πλατείες όλης της Ελλάδας.
Την 28η Οκτωβρίου, ο κόσμος αυθόρμητα και μαζικά γιόρτασε το ΟΧΙ στους κατακτητές τού τότε αλλά έστειλε και ένα νέο, μεγαλύτερο ΟΧΙ στους σημερινούς. Το πολιτικό σύστημα έτριξε από την τεράστια παρουσία του κόσμου σε όλη την Ελλάδα και ήταν κάτι που δεν το περίμενε κανείς.



Στις 17 Νοεμβρίου, γιορταζουμε την επέτειο του Πολυτεχνείου, την υποτιθέμενη πτώση της χούντας, κάτι που δεν έγινε ουσιαστικά ποτέ. Τόσον καιρό φωνάζουμε «Η χούντα δεν τελείωσε το ‘73». Να’μαστε λοιπόν εδώ να τους το φωνάξουμε και επίσημα την συγκεκριμένη ημέρα. Η μέγιστη τιμή που θα μπορούσαμε ένα κάνουμε στα παιδιά του Πολυτεχνείου: να τους δείξουμε ότι και εμείς λέμε κάτω η κουρδιστή χούντα που μας επιβάλλουν οι «φίλοι» μας απ’έξω, πως δεν σκύβουμε το κεφάλι, πως σεβόμαστε και συνεχίζουμε τον αγώνα και το αίμα τους.
Εκτός από την καθιερωμένη πορεία της ημέρας, πρέπει όλος ο κόσμος να βγει στην κεντρική πλατεία της περιοχής του. Σε όλη την Ελλάδα. Ας ξαναγίνει ένα τεράστιο ανθρώπινο κολάζ που να τους δείξει ότι λέει ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΑ. Πολυτεχνείο δεν έχει μόνο η Αθήνα αλλά όλη η Ελλάδα.
Ας γεμίσουν οι πλατείες, της Καλαμάτας, της Τρίπολης, της Θήβας, της Καστοριάς, της Δράμας, της Σύρου, της Ζακύνθου, της Χίου, της Κέρκυρας, του Πύργου, της Πάτρας, της Κρήτης, της Ρόδου, της Λαμίας, της Λάρισας, της Κορίνθου, της Αλεξανδρούπολης…..ΠΑΝΤΟΥ!
Την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011 ενώνουμε όλοι μαζί τη φωνή μας ενάντια στους δυνάστες μας, ντόπιους και ξένους. Γιατί «Η χούντα δεν τελείωσε το ‘73». Δεν μπορεί, κάτι θα ακούσουν ή θα την ακούσουν!
http://enomenoiblogers.blogspot.com
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: