2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ!!



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                                                        27/10/2011

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ

            Με αφορμή την συμφωνία για το κούρεμα του χρέους της Ελλάδας, τόσο πριν την σύνοδο κορυφής, όσο και σήμερα, διάφοροι είτε από πολιτική αντίθεση, είτε από άγνοια, δημιουργούν κλίμα φόβου στους Έλληνες πολίτες.  Περνούν στους πολίτες αντιλήψεις αρνητικές ότι π.χ. δήθεν λόγω του κουρέματος του χρέους θα μειωθεί ο μισθός και η σύνταξή τους εκ νέου σε ποσοστό ίσο με το κούρεμα, ότι δήθεν θα μειωθεί αντίστοιχα η αξία όσων κατέχει, ότι η χώρα χρεοκόπησε και διάφορα άλλα ευτράπελα, τα οποία δημιουργούν κλίμα αρνητικό και ηττοπαθές και προετοιμάζουν τους πολίτες για νέες άγριες, άδικες και αδικαιολόγητες μειώσεις και θυσίες.
            Tο ΝΕΟ ΙΝΚΑ ως η ιστορικότερη και μεγαλύτερη ένωση καταναλωτών της χώρας ενημερώνει τους Έλληνες πολίτες ότι το κούρεμα του δημοσίου χρέους, αφορά μόνο τις οφειλές του Δημοσίου στους δανειστές του και όχι τους μισθούς, τις συντάξεις, την ζωή του άμεσα.
            Ως αιτία των άγριων και απάνθρωπων μέτρων της κυβέρνησης σε βάρος των πολιτών προβλήθηκε το υψηλό δημόσιο χρέος. Τώρα που το χρέος αυτό μειώνεται, δεν είναι δυνατόν το κούρεμα του χρέους να προβάλλεται από κανένα ως αιτία νέων απάνθρωπων μέτρων, αλλά ως λόγο και αιτία μείωσης ή κατάργησής τους. 



GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: