2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Όχι, κ. Παπουτσή…

Του Θανάση Νικολαΐδη
ΚΑΙ σαμποτέρ (κατά των Γερμανών) είχαμε, αλλά και κουκουλοφόρους. Στη χώρα μας που βγάζει κάθε λογής φρούτα, εδώ όπου με επιμέλεια υφάνθηκε ο ιστός των ηρωισμών και των αθλιοτήτων. Για περηφάνια κι άλλοτε για ντροπή.
ΚΙ ερχόμαστε στο σήμερα της συνέχειας των…κληρονομούμενων γνωρισμάτων. Με τους «σαμποτέρ» κρυμμένους σε γραφεία. Δίπλα στον υπουργό, ανάμεσα σε έντιμους, αλλά και αφελείς. Έχει την αποστολή του ο σαμποτέρ, κρατάει τη γραμμή του ανοιχτή με το κόμμα, έχει και η παράταξη το σχέδιό της άλωσης του αντιπάλου. Παίρνει τις εντολές του και εκθέτει, σαμποτάρει, «κρεμάει» τον υπουργό του. Για να εκτίθεται ο κ. Βενιζέλος και το Υπουργείο του με μέτρα βιαστικά και ατελή, πρόχειρα και ατελέσφορα (βλ. το φιάσκο των αποδείξεων, τη φοροκάρτα, το πετρέλαιο…).
ΜΕ τέτοια, λοιπόν, χρωματοσώματα μέσα του ο ρωμιός, γιατί να μη σαμποτάρει και τον (κάθε) Υπουργό της λεγόμενης προστασίας του Πολίτη; Είδαμε, χθες, κάποιους ένστολους παλικαράδες των ΜΑΤ να βαράνε χωρίς λόγο «πειθαρχημένους» διαδηλωτές και δημοσιογράφους, να μοιράζουν ροπαλιές ζωσμένοι στ’ άρματα και βρίζοντας γυναίκες (με τους κουκουλοφόρους «συνεργάτες» να ρίχνουν πέτρες και μολότοφ). Έκαναν το «καθήκον» τους και αποσυρθήκαν. Για νέο σχέδιο και πλάνο με τους κουκουλοφόρους και τους αναρχικούς. Με τη βαρβαρότητα προστατευμένη απ’ την ανωνυμία που τη σοφίστηκε ο νομοθέτης. Για να ψάχνεις τον ένστολο ευκαιριακό βασανιστή σου χαμένο σε νεφελώδεις ΕΔΕ της αναβολής κι άλλοτε της ντροπής.


ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ οι ροπαλοφόροι με τις ασπίδες και το φλιτ, κρύφτηκε και ο Υπουργός. Ο «πολύς» και πωγωνοφόρος Παπουτσής του Σάμινα, της αλαζονείας και των μεγάλων λόγων. Δεν νιώθει προδομένος από «μέσα», δεν εξηγεί, δεν απολογείται, άρα όλα βαίνουν καλώς. Μέχρι να «μετακομίσει» ο ίδιος κι όλοι τους μαζί στη διπλανή πτέρυγα της βουλής. Θα δεις, τότε, και θα απολαύσεις επιθέσεις στον αντίπαλο, θα καμαρώσεις τους πολιτικούς μέσα απ’ την αντιφατικότητα των λόγων και των έργων τους.
ΑΝ πρόκειται για «σαμποτέρ» του έργου σας, κ. Παπουτσή, να τους αποκαλύψετε και να τους δούμε «κρεμασμένους». Αν δεν σας άγγιξαν οι ροπαλιές και θεωρείτε είναι αναγκαίο κακό τους «δραστήριους» (και ασύλληπτους) κουκουλοφόρους, τότε να παραιτηθείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: