2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Με δικαστική απόφαση ανατρέπεται η έκτακτη εισφορά

Με δικαστική απόφαση  ανατρέπεται η έκτακτη εισφορά

Το Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά εξέδωσε διαταγή με την οποία αναστέλλει την πληρωμή, ύψους 5.000 ευρώ, η οποία έχει επιβληθεί σε φορολογούμενο
«Στον αέρα» βρίσκεται από χθες η έκτακτη εισφορά και με δικαστική βούλα, ενώ αναστάτωση επικρατεί μεταξύ των φορολογουμένων που ήδη έχουν πάει στις εφορίες και έχουν πληρώσει την πρώτη δόση ή ολόκληρο το ποσό εκκαθάρισης. Το Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά εξέδωσε χθες προσωρινή διαταγή με την οποία αναστέλλει την πληρωμή έκτακτης εισφοράς ύψους 5.000 ευρώ η οποία έχει επιβληθεί σε φορολογούμενο για εισοδήματα που απέκτησε το 2007 και δήλωσε το 2008. Η απόφαση αυτή είναι η πρώτη που ουσιαστικά θέτει υπό αμφισβήτηση την τροπολογία η οποία ψηφίστηκε πρόσφατα από τη Βουλή και προβλέπει εφάπαξ έκτακτη εισφορά ύψους από 1.000 ευρώ ως 25.000 ευρώ για εισοδήματα άνω των 60.000 ευρώ τα οποία δηλώθηκαν στην Εφορία το 2008.
ΤΟ ΒΗΜΑ

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

marianaonice είπε...

Θετικό βήμα...
για την αρχή φυσικά...
Γιατί αυτή η αναστολή δεν σημαίνει ότι θα γίνει τελικά δεκτή και η προσφυγή του φορολογούμενου, όμως πιθανολογήθηκε με βάση αυτή τη διαταγή ότι μάλλον θα γίνει δεκτή.
Καλό αυτό... ας περιμένουμε να δούμε τη συνέχεια...
:)