2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Η ΔΕΗ-ση ΤΗΣ ΕΚΚΛΗ$ΙΑ$


Θαύμα! Θαύμα! Θαύμα!

Τρεχάτε Χριστιανοί!

Ο Χριστός περπάτησε στο νερό, ανέστησε το Λάζαρο, έκανε τα δέκα ψάρια χιλιάδες για να φάνε οι πιστοί...
...αλλά αυτά εν Χριστώ αδερφοί δεν είναι τίποτα μπροστά σ' αυτό που θα σας πω!

Εμφανίστηκε λέει ο Χριστός με μορφή συνδικαλιστή σε όραμα στον ύπνο του Παπανδρέου, κρατώντας στο 'να χέρι θυμιατήρι και στ' άλλο χέρι ένα λογαριασμό της ΔΕΗ, που πάνω του έγραφε "Εν τούτω πήδα!" (τους υπόλοιπους, πλην ΕΚΚΛΗ$ΙΑ$)

Ανάστατος και ιδρωμένος ο Γιωργάκης τινάχτηκε (βζουνννν) απ' τον ύπνο και τηλεφώνησε αμέσως στο Βενιζέλο που εκείνη την ώρα τσίμπαγε κάτι απ' το ψυγείο και του είπε ταραγμένος με τρεμάμενη φωνή:
"Βαγγέλη, ψάξου! Εμφανίστηκε ο Κύριος στον ύπνο μου και μου είπε μην τυχόν και πειράξουμε τον σύντροφο Ιερώνυμο που κάνει τουμπεκί αν δεν τον ενοχλούμε, το συνέλληνα Άνθιμο που απειλεί ότι στη Θεία Κοινωνία δε θα ξανασερβίρει κρασί Μπουτάρη και τον Εφραίμ που μας απειλεί ότι δε θα μας εκμυστηρευτεί το σχέδιο σωτηρίας που έχει στα συρτάρια του για τα οικονομικά της χώρας, ξεκινώντας με παγκόσμια περιοδεία με συναυλίες των Παπαροκάδων..."




Τότε ο Βαγγέλας του απάντησε:
"Αν είναι θέλημα Θεού σύντροφε Γιώργο, ας μην βλασφημούμε ζητώντας από την Εκκλησία να πληρώσει φόρο ακινήτων. Βοήθειά μας εν Χριστώ αδερφέ!"

"Βοήθειά μας, εν Χριστώ υπουργέ. Τα λέμε στο Μυστικό Δείπνο του συντρόφου Bildeberg" του απάντησε και ο Γιώργης μας και έκλεισε το θέμα.

Και εγένετο ΦΩΣ! (απλήρωτο...)
Κι ύστερα λένε οι άπιστοι πως δε γίνονται θαύματα!
Και οι τυφλοί είδαν, αδέλφια!


Η εν Χριστώ αδελφή Κυβέρνηση το επόμενο κιόλας πρωί υπάκουσε τις εντολές του Κυρίου Θεού και ανακοίνωσε ότι από το νέο χαράτσι θα εξαιρεθούν τελικά οι Ναοί, οι Ιερές Μονές, το Ιερό Κοινό του Πανάγιου Τάφου, η Ιερά Μονή του Όρους Σινά, το Άγιο Όρος, η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και τα Θρησκευτικά γενικά ιδρύματα.

Και φυσικά όλοι μαζί δουλεύουν για τη σωτηρία μιας τράπεζας...
Της Αγίας Τράπεζας άπιστοι!!!
Θα καείτε στην Κόλαση!

Πρόσχωμεεεν!!!


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

3 σχόλια:

BUTTERFLY είπε...

Ευλογησον!

marianaonice είπε...

Xaxaaa!! Καταπληκτικό!!
:))

Μαζεστίξ είπε...

Την ευλογία τους να 'χουμε!
(Και τα φράγκα τους...)