2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Ομιλία Προέδρου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ κ. Γ.Δημαρά στη Βουλή για το Πολυνομοσχέδιο

http://www.panellinioarmapoliton.gr
ΟΠΟΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΗΜ0ΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ
Αγαπητοί Συνάδελφοι, αγαπητές Φίλες και φίλοι Βουλευτές,
Είμαστε εδώ να συζητήσουμε τι;
Να εγκρίνετε τι;
Έξω, ο κόσμος, οι συμπολίτες μας πεινάνε, δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα τους, το τηλέφωνό τους, τα είδη πρώτης ανάγκης, τα παιδιά δεν έχουν βιβλία, η κοινωνική μέριμνα «πήγε περίπατο», οι Τούρκοι πετούν ανενόχλητοι πάνω από τα νησιά μας και εμείς είμαστε μαζεμένοι εδώ για ποιό λόγο;
Για το καλό τους;
Ποιούς εκπροσωπείτε αγαπητοί συνάδελφοι της κυβέρνησης;
Τον λαό; Δεν νομίζω…
Ηθικά ως κόμμα και ως κυβέρνηση έχετε χάσει την αρχή της «δεδηλωμένης». Μένει να το συνειδητοποιήσετε και επί του πρακτέου, από το μήνυμα που θα λάβετε από τις κάλπες.
Αργά ή γρήγορα. Ελπίζω γρήγορα.
Μου είπατε γιατί δεν ψήφισα το Μνημόνιο. Σας είχα πει πως αυτό είναι η αρχή μιας σειράς βασάνων και εξευτελισμών για την χώρα. Δεν με ακούσατε, όπως δεν ακούσατε όσους το καταψήφισαν. Και τώρα, είστε εδώ καθηλωμένοι και εγκλωβισμένοι στην «κομματική πειθαρχία» και όχι στην «δημοκρατική πειθαρχία».
Εδώ τελικά η πλειοψηφία ανήκει στην «Βουλή των Ελλήνων» ή στην «Βουλή της Τρόικας»;
Ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που εγκρίνετε να κάνει η κυβέρνηση.



Γιατί, αγαπητοί συνάδελφοι, αυτό που συμβαίνει σήμερα στην χώρα μας είναι ουσιαστικά μια έμμεση αλλά σαφής κατάργηση της Δημοκρατίας. Του Συντάγματος.
Με το «έτσι θέλω» ή γνωστότερο ως «αποφασίζομεν και διατάσσομεν», προχωράτε σε χαράτσια, κλοπές μισθών, επιδομάτων και ότι άλλο μπορείτε να κάνετε για να είμαστε «καλά παιδιά» απέναντι στους σύγχρονους κατακτητές μας. Εξοντώνετε τους Έλληνες πολίτες, την κοινωνία, ενώ παραμένουν στο απυρόβλητο οι υπεύθυνοι των χρεών της χώρας μας.
Μπορεί, όπλα να μη χρησιμοποιούν οι σύγχρονοι κατακτητές μας, αλλά τσακίζουν τον-υποτιθέμενο-κυρίαρχο ελληνικό λαό με «χειρουργικά οικονομικά πλήγματα», αφού πρώτα μας αφαίμαξαν.
Και σας ρωτώ με το χέρι στην καρδιά: Πώς εσείς, ως Έλληνες, δεν σκέφτεστε το αύριο της χώρας; Πώς σας πείθουν ότι αυτή η εξαθλίωση γίνεται για το καλό του τόπου;. Πώς επιμένετε, ενώ βλέπετε ότι όλα αυτά οδηγούν σε χειρότερο αδιέξοδο; Ή μήπως είναι σημαντικότερη η «καρέκλα»;.
Σας ακούω, να υποστηρίζετε πως ο φτωχός Έλληνας πρέπει να γίνει φτωχότερος. Ουσιαστικά επιμένετε να του πάρετε ό,τι έχει απομείνει στις τσέπες του, για να καλύψετε την «μαύρη τρύπα» της αποτυχημένης πολιτικής της Kυβέρνησης.
Ξεκινήσατε με το «λεφτά υπάρχουν». Μετά είπατε «λεφτά ίσως να υπάρχουν». Ύστερα, είπατε «λεφτά δεν υπάρχουν». Ή μήπως εννοούσε ο κ. Πρωθυπουργός ότι θα εξοντώσει τον Ελληνικό λαό για να βρει χρήματα;.
Ουσιαστικά, είπε ψέματα για να εξασφαλίσει την ψήφο των πολιτών, προκειμένου να τηρήσει τις συμφωνίες με τους τοκογλύφους δανειστές μας. Με δανειστές που υπερδάνειζαν τα τελευταία χρόνια τη χώρα μας, ενώ γνώριζαν ότι δεν αποπληρώνονται εύκολα τα συγκεκριμένα χρέη. Σκεφτήκατε ποτέ ότι ενεχυρίαζαν την Ελλάδα μας, ενώ κάποιοι επωφελούνταν;.
Ειλικρινά όλα τα οικονομικά και μακροοικονομικά μοντέλα που εφαρμόζετε είναι κάτι περισσότερο από αποτυχημένα. Μοντέλα που ούτε πρωτοετής φοιτητής του οικονομικού πανεπιστημίου δεν θα σχεδίαζε.
Τι περιμένετε να σας πω;
Εκτιμώ ότι, αν θέλατε να βοηθήσετε αυτή τη χώρα θα είχατε σηκώσει το ανάστημά σας και θα ρίχνατε αυτή την Κυβέρνηση. Τα λόγια είναι εύκολα, μα οι πράξεις είναι αυτές που έχουν την μεγαλύτερη σημασία. Γιατί, αυτή η Κυβέρνηση που υποστηρίζετε είναι εκτός ελέγχου. Κοροϊδεύει τους πάντες, χωρίς αιδώ.
Έχετε καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης;
Ο πολιτικός σας εγωισμός και η στήριξη αυτής της Κυβέρνησης έχει οδηγήσει την Ελλάδα σε αδιέξοδο. Αυτή η Κυβέρνηση, αντί να πάρει μέτρα ανάπτυξης και ενίσχυσης της βιομηχανίας και των επιχειρήσεων, αντί να καλέσει ξένους επενδυτές να έρθουν στην χώρα, αυξάνει τους φόρους, την ανεργία και μειώνει τη βιομηχανική ένταση και παραγωγή. Με αυτή την πολιτική τινάζει τα ελλείμματα, μειώνει την καταναλωτική ισχύ και στέλνει στο απόσπασμα τα είδη «τραυματισμένα» ασφαλιστικά ταμεία, τα οποία έχουν και υπό την κατοχή τους το μεγαλύτερο μέρος των ελληνικών ομολόγων. Ακόμη και «κούρεμα» ομολόγων να γίνει, την «λυπητερή» θα την πληρώσουν οι Έλληνες πολίτες.
Και όσο για το δημόσιο και τους δημοσίους υπαλλήλους ας αφήσουμε αυτούς τους μύθους. Είναι θέμα διαχείρισης και οργάνωσης και όχι αριθμού.
Θα σας δώσω ένα απλό παράδειγμα: Λέτε, πως θέλετε να πατάξετε τη φοροδιαφυγή. Δεν το κάνατε όμως και υπήρχαν τρόποι.
Χτυπάτε τον εύκολο και σίγουρο «στόχο» τους πολίτες της Χώρας. Χωρίς κριτήρια, χωρίς έλεος. Από ανάπηρους μέχρι συνταξιούχους.
Να λοιπόν, ποια είναι η πραγματική εικόνα της Κυβέρνησης, να λοιπόν τι υποστηρίζετε μέχρι σήμερα: Το ξεπούλημα της εθνικής κυριαρχίας και την μετατροπή του ελληνικού λαού σε ένα «πειραματόζωο» για τη χάραξη της «νέας Γιάλτας».
Με το άρθρο 37, μετατρέπετε πλέον ξεκάθαρα τους Έλληνες πολίτες σε σκλάβους. Σε εργάτες-υπηρέτες των αποικιοκρατικών χωρών του 21ου αιώνα. Κάνετε αυτό, που πάντα ο Ελληνικός Λαός, οι πολίτες που σας ψήφισαν, πολεμούσαν και θα πολεμούν: Την οσφυοκαμψία.
Και τι τραγική ειρωνεία. Είμαστε εννιά ημέρες πριν την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, τότε που οι πρόγονοί μας, πολέμησαν για να μη γίνουν σκλάβοι…
Και θα κλείσω με μια ρήση του Νίκου Καζαντάκη: «Ανέβηκα στους ώμους των πατέρων μου, να δω μακρύτερα το Μέλλον».
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: